Ето една идея за "отрязване" от мен - ако някой те сваля особено натрапчиво, а въобще не ти харесва, по някое време ни в клин, ни в ръкав изцепваш "Да знаеш, няма да ти пусна (един вид - стига се хаби
п.п. специално предупреждение (към Паганчо
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
вярно е готино... ама забравихме класиката - "ти си много готин човек, ама аз искам да сме само приятели"Koral написа:ох, ти си прекрасен човек, аз просто не те заслужавам... и аз ако някой се върже на това - евала
Уф - вярно бе! То т'ва сигурно е шампион по често използванеnrggirl написа:вярно е готино... ама забравихме класиката - "ти си много готин човек, ама аз искам да сме само приятели"Koral написа:ох, ти си прекрасен човек, аз просто не те заслужавам... и аз ако някой се върже на това - евала![]()
![]()
...
тривиално, нетрилиално това е положението... макар че както се казва - "какви приятели, бе, аз не искам да съм ти приятел"pora_e_priqtel написа:Уф - вярно бе! То т'ва сигурно е шампион по често използванеnrggirl написа:вярно е готино... ама забравихме класиката - "ти си много готин човек, ама аз искам да сме само приятели"![]()
![]()
...
ама че тривиално
всичките предложения са култови , но това кърти..."Бегай, че кат' ти шибна един..." Laughing
а тази ситуация най-много я обичам:)"Да знаеш, няма да ти пусна (един вид - стига се хаби Twisted Evil)..." и след три минути го гледай как ще се сети, че трябва спешно да звънне по телефона, щото е забравил да изключи ютията вкъщи Twisted Evil...