Студентска бригада и невзети изпити?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

gosho
В началото бе словото

Студентска бригада и невзети изпити?

Мнение от gosho »

Здравейте!
Значи 1-ви курс съм в стопанския факултет и се записах за това лято на студентска бригада в САЩ...та притеснявам се за това, че ако не си взема някой изпит и после поправката като ми е септември месец,а мен съответно няма да ме има...какво става?
Има ли някакви процедури, как се действа...много ще съм ви благодарен ако ми помогнете с информация.
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

В зависимост от конкретните настроения и условия в твоя факултет, както и броя на хората, които ще заминават, може да се споразумеете с преподавателите или за изтегляне на изпити преди сесията, или за явяване през октомври, когато се върнете.
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
penka_agova
В началото бе словото

Мнение от penka_agova »

Преди да заминеш задължително провери в отдел Студенти с колко изпита мах можеш да запишеш годината -в ЮФ става с 3 и молба до декана,не разчитай 100% на изтегляне на изпити защото често много трудно се съгласяват преподавателите!ако не си застрашен от прекъсване, наесен с песен почваш да си зануляваш пасива от невзети изпити с индивидуални протоколи и настава истинска забава.Пожелавам ти успех,ще се справиш :D
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Един познат,който сега е трети курс Стопанско управление,миналото лято отиде на студентска бригада и само по един предмет му направиха проблем.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

щом си първи курс не се притеснявай, сега е най-подходящият момент, по-късно съвсем невъзможно ще ти стане...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Eve
В началото бе словото

izpiti

Мнение от Eve »

Здрасти, и аз имам проблем с изтеглянето на изпитите! Аз сьм от ФФ. Някои да знае там с колко нежзети изпита може да се запише годината??? А някои от ЮФ да знае Доц. Киров по конституционно право дали има практика да изтегля изпити на студенти? :shock:
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Годината можеш да запишеш само с един невзет. Киров едва ли ще се навие да изтегли изпита, защото програмата му е хипер заета не само с преподаване. А иначе гледах няк'ва заповед, че не можело да се вадят индивидуални протоколи за изтегляне на изпити заради бригади.....така че остава само вариантът за договорка с преподавателя.... :roll:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Re: izpiti

Мнение от nrggirl »

Eve написа:Здрасти, и аз имам проблем с изтеглянето на изпитите! Аз сьм от ФФ. Някои да знае там с колко нежзети изпита може да се запише годината??? А някои от ЮФ да знае Доц. Киров по конституционно право дали има практика да изтегля изпити на студенти? :shock:
може да се запише и с два изпита, водиш се условно записал. а защо питаш за ЮФ? Киров не знам дали изтегля, мисля че не, ама миналата година Карагьозова изтегли изпита, може евентуално да пробваш с другия поток...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Eve
В началото бе словото

Мнение от Eve »

Мерси мнг за инфото, все пак ще опитам да ги убедя... :?
Аватар
ironick
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ironick »

Някой виждал ли е батко? :D
Абе, къде е батко бе?
ludelincheto
В началото бе словото
Специалност: PUP4E

Мнение от ludelincheto »

аз май ще ги докарам 4 невзети .... ФНПП .... моля ви кажете , че има вариант да успея да запиша с толкова , че вече се отчайвам ... :/
alextrend
В началото бе словото
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа

Re: спорт

Мнение от alextrend »

Колеги, имам проблем. Завърших І курс МСЮЕ (ИФ). В началото на годината подадох заявление за спорт - джогинг, но отидох 2-3 пъти и после се поразболях и спрях. Нямям заверка. Може ли това да доведе до проблем при записването за ІІ курс? И евентуално какво е решението?
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”