[КСК 2010] Математика

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Victoria
Писаружяк

Re: [КСК 2010] Математика

Мнение от Victoria »

При положение, че цялостната обща бройка е увеличена, не съм сигурна, че балът за информатика ще се вдигне. :D
Изображение
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Цялостната не е увеличена, а просто са взети места и са "раздадени" по другите специалности. Така местата в информатика силно са намалени и е логично да се дигне бала.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
lilata
В началото бе словото

Мнение от lilata »

аз съм в 246 =P
There are hundreds of languages in the world, but a smile speaks them all.
Аватар
Krisko
В началото бе словото
Специалност: Информатика

Мнение от Krisko »

lilata написа:аз съм в 246 =P
Е значи ще има с кой да ударим 1 партия шах :lol: :mrgreen:
Информатика I курс
Аватар
lilata
В началото бе словото

Мнение от lilata »

хехе, което ми напомня, че отдавна не съм удряла една
There are hundreds of languages in the world, but a smile speaks them all.
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Krisko написа:
lilata написа:аз съм в 246 =P
Е значи ще има с кой да ударим 1 партия шах :lol: :mrgreen:
246 е малко тесничка дори и за шах :lol:
Facebook
Изображение
Ol`Dirty
В началото бе словото

Мнение от Ol`Dirty »

Въпреки, че за информатика са намалили бройката, то e за сметка на КН, защото е по-желана специалност и няма причина за информатика да се дига бала :S
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

MalUmKo написа:Че е логично, логично е, ама все пак да го спомена, че като гледам има нужда :D
Има наистина, соо тханкс :)
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
MalUmKo
От дъжд на вятър

Мнение от MalUmKo »

Ol`Dirty написа:Въпреки, че за информатика са намалили бройката, то e за сметка на КН, защото е по-желана специалност и няма причина за информатика да се дига бала :S
OK, ще излезнат класиранията ще видим. Макар че има доста сериозни хора, които искат точно информатика, колкото и да ти е странно. Лично според мен е по- добра специалност от КН, но както и да е.
"12. Овладяване на обективни критерии за оценка на духовните и материалните ценности на обществото.
13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."
:D
Ol`Dirty
В началото бе словото

Мнение от Ol`Dirty »

MalUmKo написа:
Ol`Dirty написа:Въпреки, че за информатика са намалили бройката, то e за сметка на КН, защото е по-желана специалност и няма причина за информатика да се дига бала :S
OK, ще излезнат класиранията ще видим. Макар че има доста сериозни хора, които искат точно информатика, колкото и да ти е странно. Лично според мен е по- добра специалност от КН, но както и да е.
Не, не .. отивайте си в КН и СИ :mrgreen:
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

morfei написа:Цялостната не е увеличена, а просто са взети места и са "раздадени" по другите специалности. Така местата в информатика силно са намалени и е логично да се дигне бала.
Водех се по това, че последните години увеличаваха бройките и предположих, че и тази ще е така. Сега погледнах и наистина бройката е същата. Та... може и да сте прави за бала, но това зависи доколко желана специалност ще бъде тази година. Повечето кандидат-студенти неоправдано я нареждат по-надолу в желанията си след СИ и ИС. Но кой е прав ще се види като излезе класацията. :D
Изображение
zmeqt
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от zmeqt »

Моето лично подреждане е:
1.КН
2.ИНФ
3.СИ
4.ИС
И аз като вас смятам,че балът за информатика ще се вдигне,надявам се и моят(бал!) да се вдигне след третия изпит.В момента се чудя как да си разпределя времето на него.На миналия(който ми беше първи в су) гледах да се подсигурявам доста,като пререшавах по два пъти първите 5,6 задачи за да съм сигурен.че няма да допусна грешка при пресмятанията.Хубаво,обаче това ми отне 40 минути, и също 50 минути преди края на изпита започнах да си преписвам решените задачи на белова като доста се стараех,но се оказа даже,че не ми стигна времето и последните задачи не успях да ги напиша изцяло...Та това са час и половина загубено време,в което можеше да мисля по трудните задачи..Сега се чудя дали да не започна направо всяка задача белова,пък ако почна да я решавам по грешен начин да драскам или нещо такова.Дали това ще повлияе на проверяващите ?Вие как си разпределихте времето? Приемам съвети и предложения.
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки

Мнение от bggashnik »

Моето предложение:
Почваш направо на белова всичките задачи, изрешаваш ги :mrgreen: Ако имаш свободно време, проверяваш за което не си сигурен. Ако имаш още свободно време, проверяваш и тези, за които си сигурен :cheers: :cheers:
Компютърни науки I курс
Аватар
Kat
Драскач

Мнение от Kat »

Отначало решаваш всичко наред (каквото те затрудни - за десерт, пропускаш и продължаваш), после почвам пак наред и сверявам. ако всичко съвпада, ок са. Преписвам на чистичко, сиреч: белова. Трудните (каквото мноооого ме затрудни - за след малко), решеното на белова.
На мен винаги ми остава ужасно много време. :lol: Чак позагледах единия квестор :oops:
Just because you feel good, I still want you here tonight...

Kid vs. Kat :twisted:
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

zmeqt написа:На миналия(който ми беше първи в су) гледах да се подсигурявам доста,като пререшавах по два пъти първите 5,6 задачи за да съм сигурен.че няма да допусна грешка при пресмятанията.Хубаво,обаче това ми отне 40 минути, и също 50 минути преди края на изпита започнах да си преписвам решените задачи на белова като доста се стараех,но се оказа даже,че не ми стигна времето и последните задачи не успях да ги напиша изцяло...Та това са час и половина загубено време,в което можеше да мисля по трудните задачи..Сега се чудя дали да не започна направо всяка задача белова,пък ако почна да я решавам по грешен начин да драскам или нещо такова.Дали това ще повлияе на проверяващите ?Вие как си разпределихте времето? Приемам съвети и предложения.
И при мен ситуацията беше същата, което ми коства доста.. Да се започва на белова не е лоша идея, но аз специално на геометричните много драскам, и първоначалния вариант изобщо не е като за белова.. Ще се постарая този път да не съм чак толкова предпазлив, да си спестя поне от проверката на решенията..
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”