Академия на МВР vol. 2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Re: Академия на МВР vol. 2
Предимства имат деца на полицаи, загинали по време на работа. Тогава децата влизат директно, но извън плановия прием, т.е. не заемат ничие място 
Компютърни науки I курс
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
М.. имат и неписани предимства. 
Миналата година бях свидетел точно на това - едно момче ( сутринта дойде с баща си и той си влезе някъде навътре) беше скъсано на психото, ама после изведнъж стана така, че след като тати му си поговори малко с няколко човека, изведнъж и той беше повикан на събеседването..
Но като цяло ви препоръчвам да не ги мислите тези неща- най-много да се ядосате. Нищо повече няма да може да направите
Миналата година бях свидетел точно на това - едно момче ( сутринта дойде с баща си и той си влезе някъде навътре) беше скъсано на психото, ама после изведнъж стана така, че след като тати му си поговори малко с няколко човека, изведнъж и той беше повикан на събеседването..
Но като цяло ви препоръчвам да не ги мислите тези неща- най-много да се ядосате. Нищо повече няма да може да направите
(3) Кандидатите, класирани при първо класиране за специалност, посочена на второ или следващо място, участват при второто класиране за специалност, посочена като по-предно желание, без подаване на декларация за това.
- нещо немога да си го разтълкувам това, аз го разбирам че ако си писал за 1во пожарна, а за 2ро полиция ако не се класираш за пожарна за полиция можеш да се класираш чак на второ класиране? аз така го разбирам... някой да ме светне
- нещо немога да си го разтълкувам това, аз го разбирам че ако си писал за 1во пожарна, а за 2ро полиция ако не се класираш за пожарна за полиция можеш да се класираш чак на второ класиране? аз така го разбирам... някой да ме светне
Не. Ако си писал на първо място "Пожарна", на второ - "Полиция" и на първо класиране си класиран за специалност "Полиция", а за "Пожарна" не си, на второ класиране можеш да участваш за "Пожарна", без да подаваш декларация...
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Как ви се сториха задачите днес, метематичковци?
-
Metodiev
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Колко човека днес се явиха на математическия изпит ?
Незадоволително малко.
-
Metodiev
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
вУк,ти за пожарникар и полицаи ли кандидатсваш ?
Първо милиция
после пожарна.
верно ли е че във Варна също има училище като школата?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Има центрове за подготовка за полицаи, но това е само няколко седмичен курс (не е висше образование). Има такива в още в Пазарджик и Казанлък, доколкото знам.magicman написа:верно ли е че във Варна също има училище като школата?
да разбрах, понеже си мислех че ако има същото училище там най-добрите кандидати от този район биха предпочели да си останат там да учат... 
-
jori
- В началото бе словото
- Специалност: друг
Има същите специалности във ВСУ Варна /4 годишен срок на обучение - бакалавър/ но там семестъра е 1200 лв и не ти гарантират никаква реализация след това
Там ще приемат даже само по диплом защото почти нямат кандидати.
Там ще приемат даже само по диплом защото почти нямат кандидати.
-
robben
- В началото бе словото
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Здравейте, аз също кандидатствам в академията, моят бал е нещо средно
26.17, но по познатите ми, който също за издържали виждам, че има доста хора с 23, 24...25 баловете, вероятно ще преобладават там някъде ( да се надяваме )
Как са вашите балове, че до тук само 3-4 видях да са си ги казали. Нищо че има още една седмица до истината