Очаквам отзиви....
Пиперкоооов!!!
Модератор: MidwinterSun
-
raving_madman
- От дъжд на вятър
Пиперкоооов!!!
Видях че има тема за любимото ми пиянде от унито- Лъчката Дачев и се пускам тема за 1 още по-култов преподавател - Публий Корнелий Пипериан
Очаквам отзиви....
Очаквам отзиви....
Success is my only goddamn fuckin` option
failure`z not!!!
failure`z not!!!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Пиперко е пич, какво друго да кажем
!!!
Ако трябва да съм по-обстоятелствена - човека си разбира от работата, личи си, че не се занимава с нас по задължение, а защото му е приятно, търси и други инициативи и възможности, извън рамките на университета. Въобще е много на място.
Единственото, което не одобрявах при него, беше, че подхожда така, сякаш вече сме изчели цялото Римско право и сме супер навътре в нещата, което - логично - не беше съвсем вярно
...
Ако трябва да съм по-обстоятелствена - човека си разбира от работата, личи си, че не се занимава с нас по задължение, а защото му е приятно, търси и други инициативи и възможности, извън рамките на университета. Въобще е много на място.
Единственото, което не одобрявах при него, беше, че подхожда така, сякаш вече сме изчели цялото Римско право и сме супер навътре в нещата, което - логично - не беше съвсем вярно
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
хаха, верно си е, аз имам чувство понякога, че не съм на лекция, а на театър. между другото - Конов е абсолютно същия, просто са си лика-прилика двамата - то не е ръкомахане, не е скокове на мисълта, като излезеш си със главоболие от токлова приказки и ръкомахане за секунда - е, как да не му е забавно на човекduh_navodneniq написа:Не знам за другите, ама аз след всяка лекция/упражнение съм със схванат вратТоя човек като почне наляво-надясно направо ми се завива свят
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Никой не е казвал, че Пиперков не е печенVintersorg написа:Пиперков е много печен, пък!
Говори си каквото трябва и накрая не прави проблеми, освен ако не се опитвате да се правите на интересни!
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
Правото е разум, лишен от чувства. Какво ти пука с кой спи преподавателя ти? Това променя ли преподаваната от него материя?shaho написа:БЪРКА!!!Щото правото е и морал,а ние сме все още доста консервативна държава в някои отношения.
Правото не е морал.
I keep every tear like an ocean
For every day that my fortune
Kept me from being with you
I cradle your faith that reveals me
Grows like a flower then heals me
Fills me with promise anew
For every day that my fortune
Kept me from being with you
I cradle your faith that reveals me
Grows like a flower then heals me
Fills me with promise anew