Борса за учебници
Модератор: MidwinterSun
Re: Борса за учебници
Търся си учебници за 3 курс...колеги, ако продавате старите си учебници...let me know
)
- MinistryofRage
- В началото бе словото
- Специалност: MO
- Курс: завършил
Продавам :
1. Обща Теория на Правото, Димитрина Милкова, Университетско издателство, София 2003 г. - 7лв.- чисто нов
2. Въведение в правото, Тенчо Колев, изд. Парадигма, 2005 г. - нов - 6 лв.
3. Реторически класификации, Величко Руменчев, Университетско издателство, 1994 г. - 5 лв.
4. Външна политика. Дипломация, Георги Стефанов, изд. Ciela, 2006 г. - 14 лв. - чисто нов
5. Международно Частно право (част II) 1. издание, Семейни дела, изд. Сиби, Боряна Мусева - 3 лв.
6.Международно Частно право (част I) 2. издание, Граждански и търговски дела, изд. Сиби, Боряна Мусева - 4 лв.
7.Международно публично право (Обща част), Благой Видин, изд. СОФИ-Р, 1999 г. - 9лв.
Книгите са в отлично състояние, цените подлежат на договорка.
За контакти: dida_jd@abv.bg
Продавам още (преснимани на ксекорк подвързани книжки):
Международноправна защита на правата на човека, Орлин Борисов, изд. Нова Звезда, 2007 г.
Международните преговори в областта на сигурността, Пламен Пантев, изд. СОФИ-Р, 2006 г.
Теория на международните отношения, Георги Стефанов - кратка версия
следните са преснимани, но не са подвързани:
Международно частно право, Тодор Тодоров, изд. Сиби, 2007 г.
Българският парламентаризъм в условията на глобалния преход, Мария Пиргова, изд. Парадигма, 2002 г.
1. Обща Теория на Правото, Димитрина Милкова, Университетско издателство, София 2003 г. - 7лв.- чисто нов
2. Въведение в правото, Тенчо Колев, изд. Парадигма, 2005 г. - нов - 6 лв.
3. Реторически класификации, Величко Руменчев, Университетско издателство, 1994 г. - 5 лв.
4. Външна политика. Дипломация, Георги Стефанов, изд. Ciela, 2006 г. - 14 лв. - чисто нов
5. Международно Частно право (част II) 1. издание, Семейни дела, изд. Сиби, Боряна Мусева - 3 лв.
6.Международно Частно право (част I) 2. издание, Граждански и търговски дела, изд. Сиби, Боряна Мусева - 4 лв.
7.Международно публично право (Обща част), Благой Видин, изд. СОФИ-Р, 1999 г. - 9лв.
Книгите са в отлично състояние, цените подлежат на договорка.
За контакти: dida_jd@abv.bg
Продавам още (преснимани на ксекорк подвързани книжки):
Международноправна защита на правата на човека, Орлин Борисов, изд. Нова Звезда, 2007 г.
Международните преговори в областта на сигурността, Пламен Пантев, изд. СОФИ-Р, 2006 г.
Теория на международните отношения, Георги Стефанов - кратка версия
следните са преснимани, но не са подвързани:
Международно частно право, Тодор Тодоров, изд. Сиби, 2007 г.
Българският парламентаризъм в условията на глобалния преход, Мария Пиргова, изд. Парадигма, 2002 г.
Последно промяна от MinistryofRage на 27 Авг 2010, 20:49, променено общо 1 път.
- joruuu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право, 7група
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Продавам :
за ПЪРВИ курс :
Теория на правната система , Росен Ташев, изд. Сиби -8лв / в перфектно състояние/
История на политическите и правни учения / и двете книги/, Лъчезар Дачев - 8 лв /леко захабени корици/
за ВТОРИ курс:
Основни права на човека, авторски колектив, изд. Юриспрес, - 6лв/в перфектно състояние/
Принтирани от сайта лекции по Информационно право - около 200стр. 5лв
пишете ми на Лично съобщение, в скайп(j0ru_e40)или ми звъннете 0883-547-419
Георги
за ПЪРВИ курс :
Теория на правната система , Росен Ташев, изд. Сиби -8лв / в перфектно състояние/
История на политическите и правни учения / и двете книги/, Лъчезар Дачев - 8 лв /леко захабени корици/
за ВТОРИ курс:
Основни права на човека, авторски колектив, изд. Юриспрес, - 6лв/в перфектно състояние/
Принтирани от сайта лекции по Информационно право - около 200стр. 5лв
пишете ми на Лично съобщение, в скайп(j0ru_e40)или ми звъннете 0883-547-419
Георги
Последно промяна от joruuu на 27 Авг 2010, 16:11, променено общо 4 пъти.
Студени са сградите,
но нашият град,
той не е само купчина от камъни...
но нашият град,
той не е само купчина от камъни...
- megi_nedeva
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Здравейте... Аз ще уча право задочно и искам да си купя учебници, но кога ще стане ясно кои точно или всички са като преди? Извинявам се за глупавичкия въпрос
Охоо,здравей,колежке.megi_nedeva написа:Здравейте... Аз ще уча право задочно и искам да си купя учебници, но кога ще стане ясно кои точно или всички са като преди? Извинявам се за глупавичкия въпрос
- megi_nedeva
- В началото бе словото
А колега ти купили си ги 
Още не,аз май съм решил да дойде първия ни учебен ден и после да се снабдявам с тяхmegi_nedeva написа:А колега ти купили си ги

и

Поне мисля,че това трябва да са учебниците,но тъй като не съм съвсем сигурен май ще изчакам 13-ти септември да ни кажат.
- megi_nedeva
- В началото бе словото
И аз ще изчакам.... Мисля си обаче, че ще ни бъде мнооооооооооооооооого интересно

- _sonrisa_
- Флъдзила
- Курс: четвърти
М, да това са двата учебника по ИБДП - и ще ви трябват със сигурност точно тези.
По ОТП зависи при кого ще сте - дали при проф. Милкова или при порф. Ташев ( в първия случай- едно учебниче, но пък ще ви се наложи да търсите много информация по други учебници; във втория случай- проф. Ташев има 3 учебника
)
от първия семестър- по МО.. може да си купите книгата на проф. Пантев " Международните преговори в областта на сигурността" - той държи на някои неща от нея.. но пък иначе не е най-увлекателното четиво, ако мога така да го нарека
Иначе ще са ви от полза двата учебника на Георги Стефанов- големички са, не ви трябват целите, но пък са интересни 
По ОУД и ППУ- проф. Дачев има два учебника ( не са големи) - купете си ги, те ще ви трябват
За втория семестър- после
По ОТП зависи при кого ще сте - дали при проф. Милкова или при порф. Ташев ( в първия случай- едно учебниче, но пък ще ви се наложи да търсите много информация по други учебници; във втория случай- проф. Ташев има 3 учебника
от първия семестър- по МО.. може да си купите книгата на проф. Пантев " Международните преговори в областта на сигурността" - той държи на някои неща от нея.. но пък иначе не е най-увлекателното четиво, ако мога така да го нарека
По ОУД и ППУ- проф. Дачев има два учебника ( не са големи) - купете си ги, те ще ви трябват
За втория семестър- после
- Hunterszone
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право, 7-ма група
- Обратна връзка:
Що 13.09, нали почваме на 01.10?Vodolei написа: май ще изчакам 13-ти септември да ни кажат.![]()
Право, 2-ри курс, 7-ма група
,,Слабостта на позицията се превръща в слабост на характера.''
http://www.slovo.bg/showauthor.php3?ID=476&LangID=1
http://konstantindrenski.wordpress.com/
http://www.book.store.bg/p51879/gradyt- ... enski.html
,,Слабостта на позицията се превръща в слабост на характера.''
http://www.slovo.bg/showauthor.php3?ID=476&LangID=1
http://konstantindrenski.wordpress.com/
http://www.book.store.bg/p51879/gradyt- ... enski.html
- megi_nedeva
- В началото бе словото
На 13 септември почват тези, които сме приети задочно
На 13.09 почваме тези,които сме приети право задочно,а след 1.10 сте вие-редовните студентиHunterszone написа:Що 13.09, нали почваме на 01.10?Vodolei написа: май ще изчакам 13-ти септември да ни кажат.![]()
_sonrisa_,мерси за обясненията.
- megi_nedeva
- В началото бе словото
ИБДП, ОТП, МО, ОУД и ПП ли ще учим първия семестър?
- Elitsa Abstract
- Да живей словото
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: трети
Видях, че това е тема от подфорума на ЮФ /а аз не съм от ЮФ, а в "оживения" подфорум на БиоФ няма такава тема/, но за да не отварям поредната тема-въпрос, реших да питам тук - В София има ли борси за студентски учебници (в смисъл места където се изкупуват и продават употребявани учебници), както има за ученическите?
- megi_nedeva
- В началото бе словото
Някой да продава още:
История на българската средновековна държава и право - Д.Токушев
История на новобългарската държава и право 1878-1944 - д.Токушев
Международни преговори в областта на сигурността - Пантев
двата учебника на Г.Стефанов по МО