Повтаряне?

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

Chaz
В началото бе словото

Повтаряне?

Мнение от Chaz »

Значи, аз съм студент 1ви курс Английска Филология. Първият семесър си го взех, но след това ми се наложи да спра да ходя на лекции и след 1 седмица напускам България, но ще се върна през Октомври и се чудех дали ще мога да запиша отново първи курс? Надали ще ми разрешат да си взема изпитите без да съм се явявал на лекции 2рия семестър... Някой има ли представа как стоят нещата?

Едит: И ако все това е възможно как да го направя? На кой трябва да кажа, че все още съм жив и искам да продължа образованието? До кога трябва да стане това? :) Работното време на канцеларията на ФКНФ е убиец! 4 дни в седмицата по 2 часа - харесва ми...
Chaz
В началото бе словото

Мнение от Chaz »

бъмп
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

ако си си платил втория направо отиваш н апоправителни , ако се разбереш с преподавателите можеш да изтеглиш изпитите, иначе може да повтаряш, ама няма смисъл...
Изображение

Изображение
Chaz
В началото бе словото

Мнение от Chaz »

Berserker написа:ако си си платил втория направо отиваш н апоправителни , ако се разбереш с преподавателите можеш да изтеглиш изпитите, иначе може да повтаряш, ама няма смисъл...
да платил съм го! Благодаря за отговора :)
Аватар
elfer
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от elfer »

Както каза колегата щом си си платил втория семестър няма страшно, но ще е добре да се явиш септември, което май в твоя случай няма да се получи - пишеш, че ще се върнеш октомври от бригадата.
В най-лошия вариант ще ти се наложи да изпуснеш една година, в която срещу заплащане - 20лв на изпит, ще се явиш на невзетите си изпити.А ако се явиш на септември и си вземеш изпитите, още по-добре.Максумума невзети изпити, с който можеш да запишеш следващата учебна година, ако не се лъжа е 2, но е много възможно за всеки факултет да е различно.Успех ти желая, аз съм кажи-речи на същото деридже като теб, само дето не съм на бригада :)
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Re: Относно Повтаряне, Прекъсване или както се нарича...

Мнение от inaccessibility »

Chaz написа:Значи, аз съм студент 1ви курс Английска Филология. Първият семесър си го взех, но след това ми се наложи да спра да ходя на лекции и след 1 седмица напускам България, но ще се върна през Октомври и се чудех дали ще мога да запиша отново първи курс? Надали ще ми разрешат да си взема изпитите без да съм се явявал на лекции 2рия семестър... Някой има ли представа как стоят нещата?

Едит: И ако все това е възможно как да го направя? На кой трябва да кажа, че все още съм жив и искам да продължа образованието? До кога трябва да стане това? :) Работното време на канцеларията на ФКНФ е убиец! 4 дни в седмицата по 2 часа - харесва ми...
за съжаление ще трябва да ги издебнеш в канцеларията... :lol:

иначе наистина няма проблем да продължиш 2 курс, ако си вземеш изпитите от втори семестър, още повече, че си го платил...

но попитай, би трябвало да знаят секретарките :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”