Академия на МВР vol. 2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Академия на МВР vol. 2
а тези които са писали като 1 за пожарникари как се включват в класирането за полицаи.
12 човека ги избират за пожарната и останалите директно по бал към полицията ли?
12 човека ги избират за пожарната и останалите директно по бал към полицията ли?
Би трябвало тези, които са писали на първо място пожарната да ги класират за нея. На тези, които не им стигне балът за там, ги класират след това за полиция, ако са я писали на второ място и обратното - ако са писали на първо място полиция, а след това пожарната и така. Предполагам, че е такава процедурата.
А дали ще се стигне до второ класиране изобщо 
Силно се съмнявам
Аз ще се застрелям, ако ме сложат резерва

Недей ще вземат да те вземат като резерва и ще освободиш по неволя още едно мястоWrath написа:Аз ще се застрелям, ако ме сложат резерва![]()
![]()
Хахаха, абсолютно прав си....прибирам пушката, тъкмо я изчистих 
AS 50 ?Wrath написа:Хахаха, абсолютно прав си....прибирам пушката, тъкмо я изчистих
Чак пък снайпер o.O
:D:D:D
От къде да те знам , виждаш ми се луда глава 
при положение че изпитите свършиха в края на месеца се чакат 15 дни за изпита по математика, някак си можеше да побързат
Някой знае ли къде другаде, освен във Враня, обучават барети?
- Hrisko
- От дъжд на вятър
Мисля , че там е единственото но в Пловдив обучат специалните части 69 бригадаjan_klod написа:Някой знае ли къде другаде, освен във Враня, обучават барети?
Разконспирира меShumenski написа:От къде да те знам , виждаш ми се луда глава
-
jori
- В началото бе словото
- Специалност: друг
Чували ли сте дали имат някакви предимства деца на полицаи или изобщо някакви, защото това ще ни постави в неравностойно класиране.