Световно първенство по футбол - ЮАР 2010
Модератори: ники, Methuselah
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Световно първенство по футбол - ЮАР 2010
Абе вие луди ли сте, кой вярва на октопод? Само милиардите инфантилизирани идиоти по света, които са твърде зациклили да мислят трезво и обичат да се осланят на паранормални, извънземни и извънпространствено-вероятни дивотии....
Лично аз изобщо не се впечатлявам от това към кое знаме е посегнало нечие пипало...
Очаквам супер здрав мач довечера, искам да има много голове и яко мачкане от страна на немската машина. Имайки предвид последния мач, душата ми и всичките ми телесни дупки се пълнят от кеф и трепетно очакване, тъй че се успокойте с тоя октопод , на който , доколкото разбирам , и без това отдавна вече му е време да стане на салата.
Лично аз изобщо не се впечатлявам от това към кое знаме е посегнало нечие пипало...
Очаквам супер здрав мач довечера, искам да има много голове и яко мачкане от страна на немската машина. Имайки предвид последния мач, душата ми и всичките ми телесни дупки се пълнят от кеф и трепетно очакване, тъй че се успокойте с тоя октопод , на който , доколкото разбирам , и без това отдавна вече му е време да стане на салата.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Rising
- Пишете, о, братя
Факт е, че след четвъртфиналите това световно започна да прилича наистина на световно и мачовете си заслужават.
Уругвайците са ми симпатичен отбор още от началото, най-вече заради Форлан , но бях за Холандия вчера. След отпадането на Англия те са ми големият фаворит и мисля, че е редно да я вземат световната титла вече. Крайно време е. А Уесли Снайдер го искам със Златната топка в края на годината. ВЕЛИКАН !
Иначе довечера мачът е троен. Забелязъл съм , че германците вкарат ли първи гол в мача се поприбират малко и смазват на контри, в резултат на което резултатите набъбват лееекичко в тяхна полза. Така че според мен вкарат ли първи те гол, са почти сигурен финалист. Но да видим. Испанците пък имат доста корава защита, за разлика от аржентинците. И треньор имат за разлика от аржентинците...
Уругвайците са ми симпатичен отбор още от началото, най-вече заради Форлан , но бях за Холандия вчера. След отпадането на Англия те са ми големият фаворит и мисля, че е редно да я вземат световната титла вече. Крайно време е. А Уесли Снайдер го искам със Златната топка в края на годината. ВЕЛИКАН !
Иначе довечера мачът е троен. Забелязъл съм , че германците вкарат ли първи гол в мача се поприбират малко и смазват на контри, в резултат на което резултатите набъбват лееекичко в тяхна полза. Така че според мен вкарат ли първи те гол, са почти сигурен финалист. Но да видим. Испанците пък имат доста корава защита, за разлика от аржентинците. И треньор имат за разлика от аржентинците...
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
С какво подяволите са ти фаворит. Един Робен не може да направи отбор... И тоя Уесли Снайдер - по-бездарен футболист не съм виждала. При супер доброто положение, което имаше пред него, го достраша и реши да подаде на Робен... Аз си бях за Уругвай и ме е много яд, че не продължиха, защото... показаха, че играят с огромно желание. А Холандия след 1:0 решиха да пазят резултат и се дръпнаха в тяхната половина. И все пак урусите получиха доста добра победа по мое мнение, още повече, че не бяха очаквали дори, че ще стигнат до тук. Иначе би било добре финала да е Холандия-Германия, да им покажем на тия холандци как се играе
.
А да казваш, че германците пазят резултат, е просто малоумно. За тва наденаха по 4 гола, щото никви атаки не правят.
Иначе съм ЗА връчването на Златни ръкавици на Суарез.
А да казваш, че германците пазят резултат, е просто малоумно. За тва наденаха по 4 гола, щото никви атаки не правят.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Снайдер е чудесен футболист. Не можем да казваме на черното бяло. Холандците изобщо винаги са ми били много симпатичен отбор и на това световно просто са много стоят много по-добре тактически отколкото на други първенства. Иначе Марина, в Холандия има и друг играч от Байерн, не е само Робен.
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Вие чакай първо да биете Испания днес, пък тогава я мислете Холандия.
Играят на контраатаки...
П.С. А Снайдер е голям футболист!
Играят на контраатаки...
П.С. А Снайдер е голям футболист!
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Другият играч на Байерн се счупи да лежи, мисля, че получи и жълт картон за тази си проява. А да казваш, че Снайдер е добър... простооо, все едно казваш, че нашият Бербатов е виртуоз (както го правят много хора). Като му легне топката на крачето много ясно, че ще е добър. Един Форлан е класи над тоя смешко, все пак не много футболисти могат да наденат такива голове от пряк свободен. Лошото е, че на мача с Гана Форлан изведе общо взето целия отбор на своя гръб и на тоя мач не показа всичко което може. Но няма значение, дано днес победим.ники написа:Снайдер е чудесен футболист. Не можем да казваме на черното бяло. Холандците изобщо винаги са ми били много симпатичен отбор и на това световно просто са много стоят много по-добре тактически отколкото на други първенства. Иначе Марина, в Холандия има и друг играч от Байерн, не е само Робен.
Ами и какво лошо има в контраатаките? Още по-яко.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Обратна връзка:
Ee, не е само един Робен... На мен пък ми харесват холандците също, въпреки че датчаните са ми по-симпатични.allshallperish написа:С какво подяволите са ти фаворит. Един Робен не може да направи отбор... И тоя Уесли Снайдер - по-бездарен футболист не съм виждала. При супер доброто положение, което имаше пред него, го достраша и реши да подаде на Робен... Аз си бях за Уругвай и ме е много яд, че не продължиха, защото... показаха, че играят с огромно желание. А Холандия след 1:0 решиха да пазят резултат и се дръпнаха в тяхната половина. И все пак урусите получиха доста добра победа по мое мнение, още повече, че не бяха очаквали дори, че ще стигнат до тук. Иначе би било добре финала да е Холандия-Германия, да им покажем на тия холандци как се играе.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
Имам си традиция да паля по един тънък преди мач на Холандците и изглежда им носи късмет

Иначе ще е много гот ако измислителите на апартейда...вземат да вдигнат купата точно в ЮАР

Иначе ще е много гот ако измислителите на апартейда...вземат да вдигнат купата точно в ЮАР

- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Марина, крайно време е да си вдигнеш главата и да погледнеш по-далеч от Робен и Байерн. Разбирам, че си им фенка и си пристрастна, но да кажеш, че Уесли Снайдер е бездарен футболист, е меко казано глупаво. Казваш го за футболист, който спечели ШЛ с клубния си отбор, направи най-силния сезон в кариерата си и е една от най-големите звезди на тва първенство. И на мен не ми е най-симпатичният възможен футболист, но е класа...allshallperish написа:Един Робен не може да направи отбор... И тоя Уесли Снайдер - по-бездарен футболист не съм виждала.
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Ами... просто ме дразни, щото прави малоумщини, както вече казах. Не виждам нищо велико в него. Се едно.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Никой не казва за велико. Просто изнася голяма част от тежестта в мачовете на Холандия до финала.
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
или аз гледам други мачове, или Марина не знае как изглежда Снайдер
робен изпусна повече положения (и като цяло не игра толкова добре) във вчерашния мач
а другият футболист на Байерн игра доста долно (както винаги) и успешно (!) срещу уругвайците
май май Марк се казваше ...
робен изпусна повече положения (и като цяло не игра толкова добре) във вчерашния мач
а другият футболист на Байерн игра доста долно (както винаги) и успешно (!) срещу уругвайците
май май Марк се казваше ...
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Марина няма да е лошо ако преди да пусне някое мнение в тази тема, си го прочете няколко пъти да глас, и ако все още мисли, че казва нещо вярно, тогава да го пусне.
Снайдер тази година прави невероятен сезон, спечели всичко, което можеше да се спечели, и както са тръгнали нещата май ще стане единственият футболист в историята, печелил 4 големи купи в един сезон: Сериа А, Купа на Италия, Шампионска лига и Световната купа.
Снайдер тази година прави невероятен сезон, спечели всичко, което можеше да се спечели, и както са тръгнали нещата май ще стане единственият футболист в историята, печелил 4 големи купи в един сезон: Сериа А, Купа на Италия, Шампионска лига и Световната купа.
- ЕгасиКостов
- Да живей словото
- Специалност: Английска Филология
Има две причини холандците да са на финал
Едната е от Узбекистан (забравих й името), другата се казва Уесли Снайдер
Да се отрича това е смешно
Уесли е гениален футболист и е единствения заслужаващ финал от отбора на Холандия
Едната е от Узбекистан (забравих й името), другата се казва Уесли Снайдер
Да се отрича това е смешно
Уесли е гениален футболист и е единствения заслужаващ финал от отбора на Холандия
По всеки въпрос има две мнения - моето и грешното.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
НЕ!!!!!!!
Дирк Каут (Кайт, Калт,...
) е умопобъркан!!!!! егати здравото първенство прави, няма такова раздаване! Най-добрият заедно със Снайдер (в холандския отбор)..поне според мен
Дирк Каут (Кайт, Калт,...