Размисли и страсти: Deschain
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Размисли и страсти: Deschain
малко късно, но затова пък навреме...кой да разбере, че е понеделник днеска... то за мен, от дни наред времето е спряло в междувремие...
Та по темата...
Та по темата...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- _Stella_
- Паисий
- Специалност: Международни отношения
Re: Размисли и страсти: Deschain
Хайде аз да направя сефтето
Та...
1. В какво вярваш?
2. Кое е най-ценното нещо за теб?
3. Коя ти е любимата песен?
4. Имаш ли скрит таланат? Какъв?
5. Революция или еволюция?
6. Кое е мотото на живота ти?
7. Кое е любимото ти място в Бургас?
8. А в София?
9. Опиши ме с една дума.
10. Опиши себе си с една дума.
11. Как се виждаш след 10 години?
12. Какъв е идеалът ти?
13. Любим и омразен предмет в училище?
14. Любима забележителност в Барселона.
15. Любима компютърна игра.
После ще има още въпроси!
Та...
1. В какво вярваш?
2. Кое е най-ценното нещо за теб?
3. Коя ти е любимата песен?
4. Имаш ли скрит таланат? Какъв?
5. Революция или еволюция?
6. Кое е мотото на живота ти?
7. Кое е любимото ти място в Бургас?
8. А в София?
9. Опиши ме с една дума.
10. Опиши себе си с една дума.
11. Как се виждаш след 10 години?
12. Какъв е идеалът ти?
13. Любим и омразен предмет в училище?
14. Любима забележителност в Барселона.
15. Любима компютърна игра.
После ще има още въпроси!
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.
Международни отношения, I курс
Международни отношения, I курс
Йоу 
1. Защо Deschain? С какво го свързваш?
2. От колко време се занимаваш с фотография? Какви други хобита имаш?
3. Пейзажи, портрети, макро или на сцената
?
4. Кой е бил най-впечатляващият концерт, на който си присъствал? А на концерт на коя група/изпълнител би искал да бъдеш?
5. Ако можеше да посетиш примерно 3 места по твой избор, кои биха били те?
6. Какво те вбесява най-много у околните?
7. А какво ти допада у тях?
8. По-скоро мечтател или земен човек си?
9. А ако можеше да бъдеш невидим за един ден, как би го прекарал? (ни нам от'де ми дойде този въпрос...)
1. Защо Deschain? С какво го свързваш?
2. От колко време се занимаваш с фотография? Какви други хобита имаш?
3. Пейзажи, портрети, макро или на сцената
4. Кой е бил най-впечатляващият концерт, на който си присъствал? А на концерт на коя група/изпълнител би искал да бъдеш?
5. Ако можеше да посетиш примерно 3 места по твой избор, кои биха били те?
6. Какво те вбесява най-много у околните?
7. А какво ти допада у тях?
8. По-скоро мечтател или земен човек си?
9. А ако можеше да бъдеш невидим за един ден, как би го прекарал? (ни нам от'де ми дойде този въпрос...)
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Привет!
Гласувах минала седмица за теб само и само да те питам:
ЗАЩО СИ СИ ПРОДАЛ ФОТОАПАРАТA, КАТО ПРАВИШ ТАКИВА ХУБАВИ СНИМКИ?!?
После подразбрах, че май ще си взимаш нов - втора ръка май..(ако вече не си го взел) и се успокоих, така че споко и ти - ще живееш ^^
Разкажи за това, хоби ли ти е?
Добър си наистина, разгледах ти галерията и останах
,
Любими са ми
http://photo-forum.net/bg/index.php?APP ... R_ID=63873 - това къде е? И как си го снимал?
и
http://photo-forum.net/bg/index.php?APP ... R_ID=63873
и
http://photo-forum.net/bg/index.php?APP ... ID=1152340
Абе.. и още има, ама ще трябва почти всички да пусна..
Обработваш ли ги по някакъв начин?
Гласувах минала седмица за теб само и само да те питам:
После подразбрах, че май ще си взимаш нов - втора ръка май..(ако вече не си го взел) и се успокоих, така че споко и ти - ще живееш ^^
Добър си наистина, разгледах ти галерията и останах
, Любими са ми
и
и
Абе.. и още има, ама ще трябва почти всички да пусна..
Обработваш ли ги по някакъв начин?
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Обратна връзка:
В това че има много малко случайни неща на този свят.В какво вярваш?
Приятелството. Приятелите не са даденост.Кое е най-ценното нещо за теб?
Имам много любими песни, но може би: Queen - The Show Must Go OnКоя ти е любимата песен?
Да, да дразня хората. Мога да съм много добър в това, ако поискам.Имаш ли скрит таланат? Какъв?
Еволюцията изисква много време а пък аз не съм много търпелив, така че по-скоро революция.Революция или еволюция?
Пробвайки за хиляден път без успех, не си изгубил време и усилия, защото вече знаеш 1000 начина, по които да не го правиш.Кое е мотото на живота ти?
Морската градина и по-точно Пантеона, много много спомени имам на това място. Преди прекарвах абсолютно всяка вечер там...Кое е любимото ти място в Бургас?
Народният театър "Иван Вазов" - това място има някаква много странна атмосфера, обожавам да стоя там и просто да гледам хората...и да снимам понякога.А в София?
Мразя описанията с една дума...ама нека кажем интереснаОпиши ме с една дума.
Още повече мразя да описвам себе си... - несериозенОпиши себе си с една дума.
Доволен от живота старец, нямащ търпение за поредното приключение.Как се виждаш след 10 години?
Не сериозно, искам да имам деца и с тях да обикалям по приказните български местности.
ЩастиетоКакъв е идеалът ти?
Обичам историята, дори последната година ходих на даскало единствено заради нея.Любим и омразен предмет в училище?
Мразя физиката, отвратително скучен предмет, а учителката ни беше като пръскачка, ама от тези далекобойните.
Sagrada Família - забележителна сграда, с безброй много орнаменти по нея. Невероятна, прекарвах цели часове в разглеждане на фасадата й. Гауди е абсолютен изрод.Любима забележителност в Барселона.
Age of Empires. Играя я от малък, прекарвал съм денонощия с нея, дори стигнах до там, че на сън чувах виковете на слоновете и селяните ми говориха. Обичам изчистените игри с малко по-стара визия, същевременно с това предпочитам стратегиите.Любима компютърна игра.
Нямам търпение...После ще има още въпроси!
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Олля!Йоу
Най-забележителната книга, която съм чел. Роланд Дисчейн е главният герой в нея, Стрелецът. Той съчетава в себе си всички качества, които бих искал да притежавам. Изключителен персонаж, с когото прекарах един от най-важните периоди в живота си. Много ми е трудно да говоря както за него, така и за книгата, просто трябва да се прочете. Горещо я препоръчвам на всеки, но преди да се стигне до нея трябва да имаш доста добри познания върху творчеството на Стивън Кинг.Защо Deschain? С какво го свързваш?
Та въпросната поредица е "Тъмната кула"
От две години датира интересът ми към фотографията. Всичко започна на една бригада на Атанасовското езеро (за която по-късно ще дам повече информация в друга тема), където се запалих и реших да си взема апаратче. Очаквах че бързо ще ми стихне интересът, но постепенно се запалих още повече и реших че искам да уча фотография, взех си и професионален апарат. Преди половин година се отказах, 'щото в НБУ е прекалено скъпо, а пък в НАТФИЗ без връзки няма как да влезе човек с фотография. Но продължавам да си снимам любителски сега.От колко време се занимаваш с фотография?
Обичам да пътувам, къде на стоп, къде с колело. Имах планове миналото лято да направя една обиколна на България с колело, но за съжаление успяхме само да стигнем от София до Бургас - беше едно от най-хубавите неща в живота ми.Какви други хобита имаш?
С природозащита се занимавам, членувам в Българско дружество за защита на птиците.
Айкидо тренирам, за съжаление последните 1-2 години нямах възможност много да ходя, но сега като дойда в София смятам да поправя тази грешка.
Историята ми е интересна, по-точно Българската.
Предпочитам портрети, има най-голяма динамика в тях и са ми най-интересни. Обичам и пейзажите, ама все не съм доволен от тях, макрото ми е много статично, а пък на концерти предпочитам да си се кефя.Пейзажи, портрети, макро или на сцената ?
Най-впечатляващият определено беше тазгодишният на Metallica. Като изживяване, като усещане е неописуемо, най-великото нещо, което ми се е случвало. На следващия ден не можех нито звук да издам, никога не съм бил така след концерт. Е физически се възстанових вече, но психически още дълго няма да съм същия, само за това говоря.Кой е бил най-впечатляващият концерт, на който си присъствал?
Иначе в 3-ката влизат още концерта на W.A.S.P. от миналата година и този на Metallica от 2008-ма.
Най-много бих искал да бъда на Queen с Фреди, но това е невъзможно, затова нека да кажем Iron Maiden.А на концерт на коя група/изпълнител би искал да бъдеш?
В България - Копривщица, Перперикон и БелоградчикАко можеше да посетиш примерно 3 места по твой избор, кои биха били те?
В чужбина - Барселона, Рим, Япония
Липсата на инициативност.Какво те вбесява най-много у околните?
Това че са по-различни от останалите хора. Че имат по-нестандартно мислене. (някой от тях)А какво ти допада у тях?
(отговорите и на двата въпроса се отнасят за най-близките ми приятели)
Опитвам се да съм земен човек, но съм по-скоро мечтател на този етап.По-скоро мечтател или земен човек си?
Интересен въпрос.А ако можеше да бъдеш невидим за един ден, как би го прекарал? (ни нам от'де ми дойде този въпрос...)
Сред хората, ще наблюдавам поведението им. Макар че ми се иска и да проследя от близо снимките на някой голям филм от рода на The Lord of the Rings.
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Добър ден и на теб.Привет!
Благодаря!:)Гласувах минала седмица за теб само и само да те питам:
Еми исках да си купя по-хубав. Само че напуснах работа и всички планове се сгромолясаха.
В крайна сметка си взех друг, на старо да. По-новият модел на моя, единственото му предимство е че екранът му се върти, но пък съм с един обектив по-малко. Прецаках се, ама к'во да се прави.После подразбрах, че май ще си взимаш нов - втора ръка май..(ако вече не си го взел) и се успокоих, така че споко и ти - ще живееш ^^
Супер, обичам живота!
Сега си ходя по улиците и по различни мероприятия и си снимам.
Това е в Барселона, на връх Тибидабо, който се извисява над града. Катедралата е наистина внушителна и много красива. Този хълм е превърнат в увеселителен парк, доста голям и се стига до него с нещо като трамвай, който се движи по огромен наклон (имаше си някакво специфично име, ама не го помня). А снимката е правена от едно съоръжение, което те издига много на високо и от там има страхотна гледка към Барселона, уникална гледка.Любими са ми http://photo-forum.net/bg/index.php?APP ... R_ID=63873 - това къде е? И как си го снимал?
Това е един уличен музикант в Бургас в Морската.http://photo-forum.net/bg/index.php?APP ... R_ID=63873
Най-великото място на Вселената - Копривщица. В далечината се вижда градчето.http://photo-forum.net/bg/index.php?APP ... R_ID=63873
Почити не, само си играя с цветовете. Не обичам Photoshop като цяло.Обработваш ли ги по някакъв начин?
- lunatic_moon
- Вазов
- Специалност: Компютърни науки
Здравей : )
Песен, която харесваш и в чийто текст има думичката "hello"?
Какво те кара да се чувстваш щастлив?
Какво те натъжава?
Ако беше подправка за спагети, каква подправка щеше да си?
Коя ти е любимата среднощна закуска?
Какво би направил, ако разполагаше с 50 000 000 лева?
Коя е най-голямата ти слабост?
Какво искаш да промениш в света? А в себе си?
Какво ще си пожелаеш, ако хванеш Златната рибка? А какво желание не би изпълнил, ако ти беше Златната рибка?
Песен, която харесваш и в чийто текст има думичката "hello"?
Какво те кара да се чувстваш щастлив?
Какво те натъжава?
Ако беше подправка за спагети, каква подправка щеше да си?
Коя ти е любимата среднощна закуска?
Какво би направил, ако разполагаше с 50 000 000 лева?
Коя е най-голямата ти слабост?
Какво искаш да промениш в света? А в себе си?
Какво ще си пожелаеш, ако хванеш Златната рибка? А какво желание не би изпълнил, ако ти беше Златната рибка?
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Здрасти!:)Здравей : )
Queen - The Invisible Man - много яка песен.Песен, която харесваш и в чийто текст има думичката "hello"?
Приятелите ми. Фактът че има хора, които въпреки всичко, не ме изоставиха в най-гадните моменти от живота ми.Какво те кара да се чувстваш щастлив?
Несправедливостта.Какво те натъжава?
СиренеАко беше подправка за спагети, каква подправка щеше да си?
Компот от кайсии или гроздеКоя ти е любимата среднощна закуска?
Ще направя алея на средновековните български царе в Бургас + Стамболов - огромни паметници.Какво би направил, ако разполагаше с 50 000 000 лева?
Ще си направя средновековен комплекс, включващ крепост, конна база, юрти и място за развитие на традиционни български занаяти.
Ще си купя лаптоп, достатъчно вафли за поне 5 години напред и ще си взема доживотна карта за безплатно ползване на БДЖ.
Бих отскочил пак до Барселона.
Искам и да подпомогна млади български таланти, на които в момента не се дава шанс за развитие.
Ако останат пари ще ги дам за построяването на велоалеи в Бургас и закупуването на колела за ползването им.
Шоколадът. Не мога без шоколад, когато ми се прияде, нямам грам спокойствие докато не изнамеря от някъде.Коя е най-голямата ти слабост?
Не знам, нещата за променяне са толкова много, а аз не мисля толкова глобално. Бих спрял унищожаването на природата, на Земята.Какво искаш да промениш в света?
Определено трябва да стана по-сериозен и по-търпелив.А в себе си?
Щастие!Какво ще си пожелаеш, ако хванеш Златната рибка?
Няма да дам на никой 50 000 000 лева.А какво желание не би изпълнил, ако ти беше Златната рибка?
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Не мога да не се отчета и аз с въпроси... т.е. мога, ама нямам кво да правя:
Какво ти е мнението за:
1. ПМГ "Акад. Никола Обрешков" - Бургас
2. Меден Рудник Ърбан Ериа (Meden Rudnik Urban Area) - демек квартал М.Р.
3. Гориллаз
4. Тазбургера до СУ-Ректората
5. Котенцето на Фак
6. Караокето в Бургас до Операта
7. Футбол-малки вратички
8. Тази млада певица - http://vbox7.com/play:c628349a
9. Тази бургаска банда... уж се водят рок, ама... кой знае - сайта им... не ми се търсеше клип
10. ... айде после пак...
Какво ти е мнението за:
2. Меден Рудник Ърбан Ериа (Meden Rudnik Urban Area) - демек квартал М.Р.
3. Гориллаз
4. Тазбургера до СУ-Ректората
5. Котенцето на Фак
6. Караокето в Бургас до Операта
7. Футбол-малки вратички
8. Тази млада певица - http://vbox7.com/play:c628349a
9. Тази бургаска банда... уж се водят рок, ама... кой знае - сайта им... не ми се търсеше клип
10. ... айде после пак...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
А за ГПАЕ "Гео Милев"Kristo написа:Какво ти е мнението за:
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Член на Академически съвет на СУ
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Присъединявам се към въпроса на Кристо за Тазбургера, липсва ми 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Добро е! Записах си го.Deschain написа: Пробвайки за хиляден път без успех, не си изгубил време и усилия, защото вече знаеш 1000 начина, по които да не го правиш.
Интересен отговор, хм.. замисли ме.Deschain написа:Липсата на инициативност.Какво те вбесява най-много у околните?
И така, като си тръгнал, аз продължавам да питам
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Имам не малко приятели от там, изключително готини хора. Хубаво училище, само че ако влезеш след 5-ти или 6-ти клас. Повечето, влезли след 7-ми са тъпаци, неуспели да влязат в Английската и Немската. Навивах брат ми да влезе там, ама не ще диването.ПМГ "Акад. Никола Обрешков" - Бургас
Изцяло положително, прекланям се пред голямата поляна и строго осъждам нейното постепенно унищожаване.Пътуването до там е винаги бързо, лесно и удобно, а в самият квартал е невъзможно да се изгубиш. Хората са дружелюбни и никога не те гледат лошо, а циганите са застрашен вид.Меден Рудник Ърбан Ериа (Meden Rudnik Urban Area) - демек квартал М.Р.
Но пък горичката и новото паркче са много яки.
Напоследък започвам да се запознавам по-сериозно с тях и определено са много яки. Ама много много много яки. И сериозно се замислям за Спирита тази година.Гориллаз
Не го познавам, но храна обичам.Тазбургера до СУ-Ректората
Обичам котки, харесвам ги повече от кучетата. Притежават воля и аристократичност, не са покорни слуги като кучетата. А котето на Фак е готино.Котенцето на Фак
Хубаво място, обичам да ходя там. Жалко само че бирата е 0.33мл, ама ще го преживеем.Караокето в Бургас до Операта
Не съм играл, но съм гледал и определено изглежда доста интересно. Някой път трябва да пробвам.Футбол-малки вратички
Не бих си я пуснал вкъщи, но ако съм навън бих се накефил много. Не са й лоши песните, музиката е много яка, дано продължи в същия дух.Тази млада певица - http://vbox7.com/play:c628349a
Е и таз добра, някой получи благодарност от мен, без дори да знам за какво. Няма значение, аз съм щедър човек.Тази бургаска банда... уж се водят рок, ама... кой знае - сайта им... не ми се търсеше клип
Дал си ми грешен линк.
Айди до после.... айде после пак...
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Прекарах 5 години там и с удоволствие бих изкарал още толкова. Доволен съм че избрах да уча там, хубави години бяха. Ръководството е малоумно, но има някои страхотни учители и най-великата класна. Тази година пак премазахме ПМГ-то и Немската...shayne написа:А за ГПАЕ "Гео Милев"
Последно промяна от Deschain на 07 Юли 2010, 12:50, променено общо 1 път.