[КСК 2010] История vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2010] История vol.2
ГОРЕЩИ НОВИНИ : Потенциална нова тема ..
Дядо Живков и Социализма - За една чиста и свята Народна република

Дядо Живков и Социализма - За една чиста и свята Народна република
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
а така! скарай ни се!maxxxed написа:Вие психично болни ли сте ? Какво значение имат страниците ? И защо си мислите,че като сте давали по 2000 лв за уроци за готови теми при "най-добрите" учители сте ВЕЛИКИ ! Нямало тема под 25 стр.- ходили ли сте някога на какъвто и да е било изпит, за да знаете как за 4 часа се пишат милиард страници ... Зависи от почерк, от кондиция и най-важното- КАКВО ПИШЕ В ТЕМАТА. Имам познати с по 26 стр - 3.00. Аз лично написах 21 стр и имам 5.50, без да полудявам като вас и да треперя, че ако темата ми не е еди-колко-си стр ще имам еди-каква-си оценка. Осъзнайте се ! Не може да имате 30 стр изписани с невероятни уроци, да сте писали ОмуртаК и БориЗ и да искате 6.00!!!
Радинна
- VelinaShine
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Трудно...Noctis написа:ГОРЕЩИ НОВИНИ : Потенциална нова тема ..
Дядо Живков и Социализма - За една чиста и свята Народна република![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Прояви въображение де .. 
- _Stella_
- Паисий
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
А аз написах точно 1 тема.Deschain написа:Аз писах 25 страници и успях да си проверя темата. Дори успях да си поправя някой грешки от бързането.Crippled Alice написа:А бе вие нормални ли сте, как ще изпишете 25 страници по история на изпита, пък и ще успеете да си проверите? В бързината всеки прави грешки, а не вярвам особено да се харесват недообмислените изречения. Правете си сметка и за това - не е нужно да кажеш всичките дребни подробности. Важно е и дали мисълта ти тече смислено и логично...
VelinaShine, аз не съм ходил на уроци, на каквито и уроци да ходиш ако не пишеш теми нищо няма да направиш. Използвай оставащото време до изпита и понапиши още малко теми и после си ги проверявай внимателно. Така се тренира и почерка.
Nephilim, на тях им е работа да ги прочетат. Ама като имат да проверяват стотици теми и всеки пише различно и трябва с лупа да гледат разни йероглифи и това определено им влияе - и те са хора.
КМаркова, на изпита трябва да имаш поле и да си оставиш място от долу за добавки, защото в бързината се пропускат разни подробности.
Почти същото - аз написах 11 страници и имам 5.25. =)deliriummm написа:Обемът не е от значение...една приятелка написа 13стр. на Крум и има 5.25...не се притеснявайте.Друг е въпросът колко прецизно ще ги проверяват,когато изпитът е на 14-ти,а класирането трябва да излезне на 25-ти,което е една работна седмица.
Изобщо не се притеснявайте, ако сте написали от 10 до 15 страници, както каза Светльо, значи можете да бъдете спокойни.
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.
Международни отношения, I курс
Международни отношения, I курс
Най-важното е да са ви добре подредени мислите.. а не от време на време да се присещате за разни работи, които е трябвало да ги напишете преди 2 страници примерно.. да не става работата на мусака.. иначе при 14-15 идеално подредена фактология (и както каза колегата без ОмуртаК и Хрум) .. не би трябвало да имате по-малко от 5.50
Нали бре Биков ?

Нали бре Биков ?
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Не можеш ти без Биков, ейNoctis написа:Нали бре Биков ?![]()
![]()
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Каква е била темата ? .. да не си изразил некоректна политическа позиция ?

Твойта ще е било дисквалификация заради служебно положение.shayne написа:Не можеш ти без Биков, ейNoctis написа:Нали бре Биков ?![]()
![]()
Ми на аз на предварителни написах 20 страници, ама имах двойка
Какво повече да кажа
Официална страница на специалността Политология във Фейсбук. За повече информация отделете една-две минути там, защото това може да не е поредната глупост!
- La_Contessa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
- Курс: четвърти
Аз имам друга идея по въпроса- СУ пише ниски оценки на своите студенти...а на бъдещите- високии

" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Ами да кажем, че написах един доста добър увод на темата за Крум
За какво все пак бях научил Аспарух, ако не покажа тези знания
За жалост, останах неоценен 
Цветелин Биков
Геният е останал неразбран.. опитвал се да им обясни, че Земята е кръгла и обикаля около слънцето, а те невежите, му се подиграли

- lordivan
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
- Курс: първи
Ако между листите пъхне две петдесетачки за проверяващите дали няма да го разберат?? 
То докато стигне до тях няколко банкноти пусни с послепис.
Официална страница на специалността Политология във Фейсбук. За повече информация отделете една-две минути там, защото това може да не е поредната глупост!