предварителен изпит по история 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- явор
- Летописец Виртуоз
Дае ... боря се за стипендия. Дава се на двама-трима с най висок БАЛ в специалността - 80% от таксата или на 10тимата с най-добър резултат - 100% от таксата. На първия изпит имам 75т., но все пак и на другите два ще се явявам. Мен за НБУ много хубави неща ми казват. Преподавателите с по-голям ентусиазъм работели, обръщали много голямо внимание на въпросите, запознаваш се с политици, които преподават там... Май само дипломата ти не пише СУ на нея(не че това е малка разлика). Това ми е за сега второто желание, но мога да запиша и в 2те и после да си избера къде да остана... абе ще видим каква ще станеMIND FIELD написа:Яворе,ай да ходим в НБУ.
аз се записах за 04.06 изпита,че като глеам,не съм за СУ.мно съм прос.
та,ти ше хоиш ли ?
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
аз пък иам 47 на тоа първия.ма нещо не ми се вързва да ти кажа.на литература съм имал 9,като аз за половината съм сигурен,че са ми грешни.на историята пък пише,че имам 2 верни,дето за 7 поне бях 1500 % сигурен..незнам..някви филми си мисля тука.
бе ше пробвам пак
има ена мацка,невероятна е,и за капак има 84 на ТОП-а.
ибаси !
бе ше пробвам пак
има ена мацка,невероятна е,и за капак има 84 на ТОП-а.
ибаси !
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
хора, я да ви питам - ако имам устройваща ме оценка на предварителния, обаче изкарам 2 на редовния какво става, зачита ли ми се високият резултат...че бях чула от някъде, че само 2-ка не трябва да имам, независимо на кой от двата изпита, за да участвам в някакво класиране
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Няма такова нещо. До колкото знам, ако имаш висока оценка на предварителния и сметнеш, че ти е достатъчна, може вуабще да не ходиш на редовния. Трябва обаче да се запишеш(да си го платиш)everyday_ написа:хора, я да ви питам - ако имам устройваща ме оценка на предварителния, обаче изкарам 2 на редовния какво става, зачита ли ми се високият резултат...че бях чула от някъде, че само 2-ка не трябва да имам, независимо на кой от двата изпита, за да участвам в някакво класиране
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
колко имаш, всекиденчеeveryday_ написа:хора, я да ви питам - ако имам устройваща ме оценка на предварителния, обаче изкарам 2 на редовния какво става, зачита ли ми се високият резултат...че бях чула от някъде, че само 2-ка не трябва да имам, независимо на кой от двата изпита, за да участвам в някакво класиране
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!