Защо така мислиш ? Колко ти е балът ?mainata написа:Бях на въпросния тест (изпит) ли незнам как да го нарека , беше доста елементарен физическия , медицинския доста набързо ни претупаха ,а и бях един от първите та чакането беше след като го приключих , IQ теста , личностния и въпросите също не бяха нещо особенно , но тъпото е ,че заради оценките от училище и матурите няма да мога да вляза , видях че 434 момчета са останали да се борят , но предполагам те включват всички специалности редовно обучение(тоест тези които изискват минаване на психо).
Ще погледна резултатите , но е глупаво само по бал да се класира , дано гледат физическите или IQ или личностния тест , иначе ще се размина тази година с АМВР.
Също и много малко хора скъсаха на психото само 55-60% , очаквах поне 70-75% да са скъсани , специално от Пловдив повечето от половината стигнали до психото го минаха , което ми намали рязко шансовете.
Аз пък сънувах , че съм приет , а от жизнения ми опит знам , че каквото сънувам се случва наобратно , сиреч няма да бъда приет