Академия на МВР vol. 2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Shumenski
В началото бе словото

Re: Академия на МВР vol. 2

Мнение от Shumenski »

mainata написа:Бях на въпросния тест (изпит) ли незнам как да го нарека , беше доста елементарен физическия , медицинския доста набързо ни претупаха ,а и бях един от първите та чакането беше след като го приключих , IQ теста , личностния и въпросите също не бяха нещо особенно , но тъпото е ,че заради оценките от училище и матурите няма да мога да вляза , видях че 434 момчета са останали да се борят , но предполагам те включват всички специалности редовно обучение(тоест тези които изискват минаване на психо).
Ще погледна резултатите , но е глупаво само по бал да се класира , дано гледат физическите или IQ или личностния тест , иначе ще се размина тази година с АМВР.
Също и много малко хора скъсаха на психото само 55-60% , очаквах поне 70-75% да са скъсани , специално от Пловдив повечето от половината стигнали до психото го минаха , което ми намали рязко шансовете.
Защо така мислиш ? Колко ти е балът ?
Аз пък сънувах , че съм приет , а от жизнения ми опит знам , че каквото сънувам се случва наобратно , сиреч няма да бъда приет :moderator:
Аватар
вУк
В началото бе словото

Мнение от вУк »

mainata написа:Бях на въпросния тест (изпит) ли незнам как да го нарека , беше доста елементарен физическия , медицинския доста набързо ни претупаха ,а и бях един от първите та чакането беше след като го приключих , IQ теста , личностния и въпросите също не бяха нещо особенно , но тъпото е ,че заради оценките от училище и матурите няма да мога да вляза , видях че 434 момчета са останали да се борят , но предполагам те включват всички специалности редовно обучение(тоест тези които изискват минаване на психо).
Ще погледна резултатите , но е глупаво само по бал да се класира , дано гледат физическите или IQ или личностния тест , иначе ще се размина тази година с АМВР.
Също и много малко хора скъсаха на психото само 55-60% , очаквах поне 70-75% да са скъсани , специално от Пловдив повечето от половината стигнали до психото го минаха , което ми намали рязко шансовете.

Напротив, точно така трябва да бъде... Все пак девизът не трябва да бъде "да превърнем и мозъка в мускул". Естествено, че ще има класиране по успех. При това кандидатстването с дипломи, а не както досега с конкурсни изпити, още повече улеснява нещата.
Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

Не мислете че ще гледат само успеха нали затова са тия медицински физически да разберат дали си годен за тама дали можеш да тичаш и тем подобни ;)
Аватар
вУк
В началото бе словото

Мнение от вУк »

Би следвало след като си минал физическите, медицинските и психото да гледат и класират САМО по успеха, тъй като вече си доказал, че си годен за служба в МВР.
Аватар
вУк
В началото бе словото

Мнение от вУк »

+ това хората са си го написали:
Чл. 19. (1) Балът за класиране на кандидатите се образува, както следва:
1. За специалността „Противодействие на престъпността и опазване на общест¬вения ред“ като сума от: удвоената оценка от задължителния държавен зрелостен из-пит по български език и литература, среден успех от държавните зрелостни изпити, общия успех от дипломата, оценката по история на България от дипломата.
mainata
В началото бе словото

Мнение от mainata »

Предпочитам да има зрелостни изпити , тогава си зависи изцяло от мен , да седна да си науча темите по Български и История и съм вътре.
Но сега с диплома и матури , които са приключили преди 2 години за мен немога да променя НИЩО!
вУк пак си помисли дали е правилно?
ima_nqma
В началото бе словото

Мнение от ima_nqma »

Знаех си, че трябваше да изкарам гимназиалните си години в у-ще "Пеньо Пенев" ...сега ще съжалявам дълбоко... :cry:
Аватар
вУк
В началото бе словото

Мнение от вУк »

Не е глупаво... освен ако от 400 и колко бяхме там допуснати до класиране 80 човека са от някъде, където пишат 6 за присъствие, и са с отлична диплома, но все пак силно вярвам, че няма да се получи така.

По същата логика си можел да седнеш и да учиш в училище и за матурите.
mainata
В началото бе словото

Мнение от mainata »

вУк написа:Не е глупаво... освен ако от 400 и колко бяхме там допуснати до класиране 80 човека са от някъде, където пишат 6 за присъствие, и са с отлична диплома, но все пак силно вярвам, че няма да се получи така.

По същата логика си можел да седнеш и да учиш в училище и за матурите.
Завърших една от най-елитните гимназий в Пловдив където 1 ден преди раздаването на дипломите за 12-и клас присъствието беше задължително, иначе майката си е*ало.,където при 4,4,5,5,6 средно аретметично ти пишат 4 без да ти дадат шанс за по-висока оценка и то това по БЕЛ.
Освен това говоря за преди 2 години , когато мислех за много други неща и въобще не мислех за висше , защото имах нужда от пари и в чужбина бях една година , върнах се със съвсем друго мислене и сега отново искам да си продължа образованието , но нямам възможности сам да се издържам , затова съм избрал АМВР , а с военни повече не ми се занимава , там е за абсолютно промити мозъци , 7 месеца ми стигат.
Аватар
вУк
В началото бе словото

Мнение от вУк »

Желая ти успех в такъв случай
Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

Добре това което го пише тама не мисли че не гледат и другите изпити брато ;) 1700 човека за 170 места как искате така го смятайте ;)
ima_nqma
В началото бе словото

Мнение от ima_nqma »

според мене за такива изпити и конкурси и тем подобни, винаги се има нещо наум,което не се споменава официално при кандидатстването,но си нямам и на идея какво е. Ето защо съм на принципа: ако ще правя нещо, ще се боря да го направя по-добре от другите ...
Аватар
вУк
В началото бе словото

Мнение от вУк »

Всеки от етапите (медицински прегледи, физически изпити и психологичен изпит) е с "елиминаторен характер" , от което би следвало, че при скъсване на един от тях просто не се дава право на участие в класирането, което пък става чрез цитирания от мен чл.19 малко по-нагоре..
Ако греша ме поправете :)
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Мм не грешиш.
Ако си скъсан на един от етапите обаче можеш да подадеш документи за студент ;)
Metodiev
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Metodiev »

Всеки ще добие представа какви шансове има като си сподели бала,моя е 23.98 ... не е висок,но имам някакви надежди и нали надеждата умира последна ;)
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”