Кандидати за Психология 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
abbie
В началото бе словото
Специалност: Психология
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Кандидати за Психология 2010

Мнение от abbie »

Литературата ми беше любим предмет в даскало. Интересно ми беше да пиша и да развивам темички. Но като знам как се оценява, предпочетох да си карам с английски, на този изпит единственото, което се оценява, и то донякъде, субективно е есето (защото даскалите можех да ги убедя с аргументите ми, дори тезата ми да не е едно към едно с общоприетия анализ и разбиране на съответното произведение или творчество, но пък те не искаха от мен да назубрям общоприетото, а да разбирам това, което чета, да имам мнение по въпроса и да мога да го докажа. В университетите не искам да рискувам хахах). Пък и вече съм забравила специфичното при авторите и произведенията... Успех на изпита по БЕЛ на тези, които ще ходят!
Аватар
nox
Пишете, о, братя
Курс: първи

Мнение от nox »

Abbie, много хубаво си го казала. В крайна сметка, щом има желание, има и начин. Колкото и наивно да звучи, навсякъде около себе си виждам примери именно затова.

Стискам палци да сме колеги наесен (:

А относно изпита - аз като кандидатствах първия път ходих и на изпит по БЕЛ, ама там изкарах някаква мистична четворка, така че изобщо не съм си и мислил тази година да се опитвам отново с есе - English power!
ослепях от много думи, оглушах от тъмнина
Аватар
FoxyGirl
От дъжд на вятър
Специалност: психология

Мнение от FoxyGirl »

Радвам се, че има амбицирани бъдещи колеги....но още повече ще се радвам,ако след първата година амбицията ви не стихне, а се засили ииии до 1-ви,освен ако не решите да организирате някаква среща по-рано :) Ние миналата година от форума се бяхме събрали поне 10-15 човека и беше забавно :) :flower:
Аватар
FoxyGirl
От дъжд на вятър

Мнение от FoxyGirl »

Ади,кажи им че беше забавно :alien:
Аватар
vladiboy
От дъжд на вятър

Мнение от vladiboy »

Биологически факултет, етаж 3, зала 326
бул. "Драган Цанков" № 8

Там ще съм на литературата, някой с мен?
"О, аз ще възкръсна като птица Феникс!"
Аватар
FoxyGirl
От дъжд на вятър

Мнение от FoxyGirl »

И аз бях в биологическия, но на предварителния иииии има мн яки буболечки :) Няма да спамя повече :alien:
Аватар
Brizeida
Да живей словото
Курс: четвърти

Мнение от Brizeida »

FoxyGirl написа:Ади,кажи им че беше забавно :alien:
О, да, беше си забавно :) Аз бях хиперактивна :bounce: :colors: :mrgreen:
И много си се кефехме всички един на друг :rr:
Така че, Блага си е права- съберете се преди 1ви, може точно на предния ден- много е готино да имате малко повече време заедно преди блъсканицата на първи октомври :cyclopsani:
Аватар
FoxyGirl
От дъжд на вятър

Мнение от FoxyGirl »

И ако решите нещо,да пишете може да ви се натресе с няколко колеги ентусиасти като нас :alien:
Аватар
abbie
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от abbie »

Какво точно става по време на блъсканицата на първи октомври? :) Тогава се получават книжки или директно се започва с лекции/упражнения?
Иначе едно предварително запознаване винаги е от полза, особено има някой от по-горен курс да разясни това-онова, особено относно преподаватели :lol:
Аватар
Morgenrot
Пишете, о, братя
Специалност: .
Курс: четвърти

Мнение от Morgenrot »

abbie написа:Какво точно става по време на блъсканицата на първи октомври? :) Тогава се получават книжки или директно се започва с лекции/упражнения?
Какви лекции, бре.. направо с изпитите се почва :lol:
Пейте, развратници, таз' тъжна песен,
родена от слънцето в устата на змея.
В нея аз плача за плъха обесен,
увиснал грозно на полилея..
Аватар
abbie
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от abbie »

Няма да се учудя, ако ни натресат някое упражнение първия ден... В УНСС нещо такова мисля, че ми се беше случило - взимам книжката и после на лекция. Много е вероятно и да се бъркам, естествено, защото беше преди две години, но нищо няма да ме изненада :? Искам обаче да се запозная с новите колеги първия ден на по биричка:)
Аватар
FoxyGirl
От дъжд на вятър

Мнение от FoxyGirl »

Няма да има лекции със сигурност,а и да има ние ще си ги отменим сами :) Аз лично изпуснах блъсканицата при официалното откриване и отидох направо на откриването на филосфския факултет....беше доста празнично....следтова в нашата любима 21 ауд. се запознахме с част от преподавателите...проф. Александров (дуаенът на специалността) изнесе едно доста цветущо слово....завиждам ви за лекциите при него :alien: след това книжки, програми....преподавателите си заминаха по задачи....и част от уплашените първокурсници останахме с колеги от по-горни курсове, които ни разясниха всичко на разбираем за нас неакадемичен език :)
mileto
В началото бе словото

Мнение от mileto »

Биологически факултет, етаж 3, зала 356 съм аз!
А бе, хора аз имам проблем не мога да седна на тия места :( Вися във въздуха :)
И аз много бих се радвала да се видим.... и с набори и с по-големи и с всички :lol:
la crema y la nata
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от la crema y la nata »

И аз също съм в Биологическия факултет, втори етаж, зала 259. Ще бъде задушевна обстановка , все пак сме само 35 човека в залата :D А за горния пост- какво имаш предвид под "вися във въздуха" :?
Аватар
vladiboy
От дъжд на вятър

Мнение от vladiboy »

FoxyGirl написа:Няма да има лекции със сигурност,а и да има ние ще си ги отменим сами :) Аз лично изпуснах блъсканицата при официалното откриване и отидох направо на откриването на филосфския факултет....беше доста празнично....следтова в нашата любима 21 ауд. се запознахме с част от преподавателите...проф. Александров (дуаенът на специалността) изнесе едно доста цветущо слово....завиждам ви за лекциите при него :alien: след това книжки, програми....преподавателите си заминаха по задачи....и част от уплашените първокурсници останахме с колеги от по-горни курсове, които ни разясниха всичко на разбираем за нас неакадемичен език :)
Грр, зарибявам се още повече. Ще се пръсна от яд, ако ми се наложи да запиша нещо друго първата година.

И тук се сещам нещо важно да питам... Ако не съм приет на 1 класиране психология, мога ли да изчакам останалите, като същевременно не губя правото, при неуспех на всички класирания за психология, да запиша друго, в което съм приет, примерно на първо? По-просто казано - пази ли ми се място в "сигурните" специалности, ако не се запиша веднага в тях.
"О, аз ще възкръсна като птица Феникс!"
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”