Резултати от изпита по история 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
а то практика ли е да не се оповестяват другите теми?Berserker написа:ми за Балканските се говореше из ИФ..... обаче какви са били 15те е трудно да се каже, май не ги оповестяват всичкиeveryday_ написа:аз дочух нещо че 2 от темите от Новата история са били Съединението и Балканските войниelf4e написа:Извинете, някой от вас знае ли кои са били темите в 15-те плика?
Не че е толкова важно, ама просто ми е интересно?
има да, но след това ако не ми е добре на главата, както на теб сега...по-добре да не рискувамBerserker написа:аз съм готвил английски, литература и история + лека атлетика, споко, има справянеявор написа: А тези дето готвим и литуратура как си представяш, че ще се справим?
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
горкичкият той, да поплачем за тебявор написа:А тези дето готвим и литуратура как си представяш, че ще се справим?Berserker написа:...
дано са ви успешни резултатите, но и да не са-- имате два месеца само за историята
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
ей, портфолио... Да не кандидатстваш фотография (да не изляза много проста, ама не знам дали и на кандидатстващите рисуване се нарича също портфолио)... ама ако е фотография къде ще се пробваш - Нов български или Натфиз. Аз лично се готвя за Натфиз драма и куклиBerserker написа:душо, то на тебе отсега не ти е добреdu6ata написа: има да, но след това ако не ми е добре на главата, както на теб сега...по-добре да не рискувам![]()
![]()
![]()
![]()
зат'ва та уважаваме
-
Assasiyah
- Драскач
- Обратна връзка:
Не, искам визуални изкуства (графичен дизайн) - портфолиото в случая е от минимум 10 рисунки в папчица.elf4e написа:ей, портфолио... Да не кандидатстваш фотография (да не изляза много проста, ама не знам дали и на кандидатстващите рисуване се нарича също портфолио)... ама ако е фотография къде ще се пробваш - Нов български или Натфиз. Аз лично се готвя за Натфиз драма и кукли
Портфолио се казва на всички подобни - от фотографии, през рисунки, до компютърни графики и дизайни.
хи
Другата седмица по това време ше чакаме оценките... дано, дано...дано си струва...
- Rechtswissenschaft
- В началото бе словото
- Rechtswissenschaft
- В началото бе словото
:)
Можете да си дръпнете свободно темите по история от темата:
" Създаване и развитие на България VII-IX век" - там са почти всички теми, без тази за Втората световна война, че по мое време я нямаше
Не са лоши. Моите теми
Благодаря
Знам, че съм добричък. Понякога и прекалявам с това
:):)
" Създаване и развитие на България VII-IX век" - там са почти всички теми, без тази за Втората световна война, че по мое време я нямаше
Не са лоши. Моите теми
Dictum meum pactum