Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
shayne написа: Няма пък, щото аз не искам Средновековие
Темата е теглят най-често в 65, който прояви желание Аз винаги съм искал да тегля, ама явно и тая година ще ми се размине, щото после ще кажат, че има нещо нагласено (предвид всичките ми постове в СУ )
Аз пък искам Средновековие
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
Mackle написа:ЕДИТ: Сега да не вземат вярно да се паднат и да ми дават мнението по новините после както при скандалите с матурата по БЕЛ. Внимавайте с прогнозите.
Mackle написа:ЕДИТ: Сега да не вземат вярно да се паднат и да ми дават мнението по новините после както при скандалите с матурата по БЕЛ. Внимавайте с прогнозите.
Тогава аз определено изгарям от воле
Няма как да стане това, защото темите по литература за матурата за били 3, а на този изпит са 20. А пък за византийска власт - нали това обсъждахме, че темата никога не се пада...
Не мога да откажа на дамата..
момчета ще пишете за Априлското .... освен ако не извадите 1000-ка
Г-це Маркова .. срещу gsm номера ви .. прекратявам търга директно и си пишем Априлското като пичове
_Stella_ написа:А пък за византийска власт - нали това обсъждахме, че темата никога не се пада...
Want to bet ?
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Дайте да залагаме на теми -
Славяни и прабългари
Покръстването
Може и Асеневци -първа част
Това си харесах за сега
Залагам още на Антиосманска- още от миналата година ми се върти и да взема да я донауча
Имам предчувстие и за другата тема- Нова история
Стамболов, Стоилов...
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."