Какво ви подразни / натъжи днес?
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Аз пък никога не съм се чувствала така....И не се вълнувах кой знае колко около бала, не го приемах като някакво супер важно в живота събитие.....got написа:разбирам те...балът е веднъж в живота...Кофти е да приключи...И на мен ми беше така...Толкова усилия, емоции, стрес и т.н и като дойде другия ден -тва беше...Но трябва да се радваме, че сме го преживяли и да запазим много хубави спомени!!!Тва е утехата.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
на мен даже ми беше тъпо от толкова фалш и лицемерие - всички седят и реват колко ще си липсваме, а три години не можехме да се понасяме, дрън-дрън...Pimboli написа:И за мен е така.^PrincessA^ написа: Аз пък никога не съм се чувствала така....И не се вълнувах кой знае колко около бала, не го приемах като някакво супер важно в живота събитие.....Просто една по-лъскава вечер на дискотека
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
Именно - аз на на никого не съм казала, че ще ми липсва. С когото искам пак мога да си се виждам - за останалите изобщо не ми пука. А и с тея подготовки вкъщи за тоя бал - направо ми настръхна косата последните седмици!
Единственото, което ме радва, е роклята ми. Поне веднъж да се облека както ми прилича

Единственото, което ме радва, е роклята ми. Поне веднъж да се облека както ми прилича
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
exactly - хората, които обичам си виждам до ден днешен, вкюлчително две от най-добрите ми приятелки, другите какво да ги лъжа колко ги обичам ли?!?...Pimboli написа:Именно - аз на на никого не съм казала, че ще ми липсва. С когото искам пак мога да си се виждам - за останалите изобщо не ми пука.
Последно промяна от nrggirl на 25 Май 2006, 11:41, променено общо 1 път.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!