[КСК 2010] Немски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2010] Немски език
Не се стресирайте така бре деца
.. нищо не е ясно още .. вие даже и оценките май не си знаете ? По-спокойно
..сега ще ви напишат едни 6-ци да се хванат другите за главата

Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Хей, а вие какви аргументи изложихте по темата??? Аз не успях да го структурирам добре и разтягах локуми. Не съм доволна от себе си, за жалост!!!
There are hundreds of languages in the world, but a smile speaks them all.
- Eleanor
- Летящите Пръсти
- Курс: първи
аз нямам особена структура, спокойно... просто написах какво мисля и пак не успях да се вместя в 220 думи, пък да видим колко ще ми вземат за това...
смешно е да ни карат да изразим мнението си в толкова малко думи, та на мен 5 изречения са ми 200 думи
смешно е да ни карат да изразим мнението си в толкова малко думи, та на мен 5 изречения са ми 200 думи
малеее, аз се чудех какво да пиша, не беше моята тема =))))))))))
ehh was kann man machen =) случват се такива неща, а единственото което мога да кажа на бъдещите кандидати, които не са учили в НЕ гимназии, да не разчитат на кетапи като DaF или на това ,че са живяли в Германия, нивото е високо и се отсяват най-добрите ...така де учете повече
ehh was kann man machen =) случват се такива неща, а единственото което мога да кажа на бъдещите кандидати, които не са учили в НЕ гимназии, да не разчитат на кетапи като DaF или на това ,че са живяли в Германия, нивото е високо и се отсяват най-добрите ...така де учете повече
- oninkaa
- В началото бе словото
- Специалност: Европеистика
Всичко е въпрос на шанс! Не мисля, че някой се е явил на изпит по НЕ без да го знае в някаква степен! Нито сертификатите, нито ученето в немска гимназия (която и да е в страната), нито живеенето в Германия обаче могат да осигурят високи оценки на подобен изпит! В крайна сметка всичко е лексика! Изпитът (както и всеки друг) е субективна оценка на това,което си показал като знания в даден момент! Далеч не може да се говори за най-добри.. Как си се представил не зависи от това само в каква степен знаеш езика - всеки си има кофти периоди, някои пък може по случайност да са налучкали и да вържат повече точки.. Такааа чеее, колеги, с този изпит НЕ СВЪРШВА светът, а само шансът за някои специалности!lilata написа:малеее, аз се чудех какво да пиша, не беше моята тема =))))))))))
Не ме интересува, когато хората говорят зад гърба ми - аз знам, че винаги ще съм пред тях 
Да, много си права! След изпита по пътя към вкъщи, (тъй като живея в другия край на България и имах време да мисля ) бях много разочарована от себе си. Но в последствие разбрах, че и това е гонене на вятър, а това че не съм се справила, не значи, че нямам познания, а че просто, че не е трябвало се случи... и вярвам, че е за добро =))))))
- Eleanor
- Летящите Пръсти
брее много философски мисли за един изпит по немски.... успокойте се и изчакайте резултатите и съм сигурна, че поне някои от недоволстващите ще са учудени от себе си (в положителен апсект ест)

- Jackie
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: втори
Някой има ли идея горе-долу колко време след изпита са излезли оценките по английски?
Все пак ще чувствам
приятния гъдел,
че още живея,
че още ще бъда.
приятния гъдел,
че още живея,
че още ще бъда.
- brooks
- В началото бе словото
10 работни дни по-късно, изпита беше на 13-ти, оценките излязаха на 25-ти юни.Jackie написа:Някой има ли идея горе-долу колко време след изпита са излезли оценките по английски?
-
purple_velvet
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
А някой знае ли горе-долу по каква скала се оценява? :S
280 работи не могат да проверят и да качат резултатите за една седмица ... а относно скалата-50т.=3 и оттам нататък не знам
- gabrielitaaa
- В началото бе словото
enniii написа:280 работи не могат да проверят и да качат резултатите за една седмица ... а относно скалата-50т.=3 и оттам нататък не знам
Дори са по-малко от 280,защото в моята стая трябваше да сме 20 души,а 5 ги нямаше!
- DobyToo
- В началото бе словото
- Специалност: география
а по география как успяха на 5я ден да изкарат резултатите, работите бяха над 500enniii написа:280 работи не могат да проверят и да качат резултатите за една седмица ... а относно скалата-50т.=3 и оттам нататък не знам
искам нещо по ръбЪЪ 
По английски кандидат-студентите бяха към 1800, резултатите бяха налице точно на десетия ден.
Така че е напълно възможно, просто проверяващите не си дават зор.
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
те си дават зор само да измислят възможно най-трудния изпит, но не и после да го проверят и без това ще драскат почти отгоре до долу ....