Какво искате да учите?

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
sweet_bad_girl
В началото бе словото

Re: Какво искате да учите?

Мнение от sweet_bad_girl »

kuklichkata написа:А аз искам да уча медицинска рехабилитация и ерготерапия.Някой да се е насочил към това???

И аз, и аз! :D:D:D
Аватар
Deschain
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Deschain »

Anabel_Rose написа:Аз съм писала около 26 специалности, със задочните, но на пшървоо място е психологията, а след това съм писала тези по-интересните филологии - арабистика, арменистика и т.н.
Пффф, как успя да напишеш толкова много. Голяма играчка е това с тези тесни полета и кодове...
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

И аз горе-долу писах толкова :) Моите, ако не се лъжа излязоха към 25 и все някъде ще ме приемат, дори да искам Българска Филология! :mrgreen: Всичко е до съдба и до шанс...
MimsSs
От дъжд на вятър

Мнение от MimsSs »

Писах 12 специалности :Alex_02: но бих влезнала само в първите 5 ;) :king:
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Не позволявайте на другиго, да контролира писалото. (Книга Първа, ред Първи) :lol:

Не понасяйте писалото към временни, известни и ефимерни пътища. (Книга Първа, ред Втори) :mrgreen:

Не този път, който е препълнен, бива правилен. (Книга Първа, ред Трети)

Така както овцата следва стадото, когато се изгуби, така ти наречи себе си ОВЦЕФОБ. (Книга Последна, ред Последен) :mrgreen:

*Легендата разказва, че авторът на тези текстове е бил превърнат в прах от един, незнаен (по име), но твърде бойно настроен овчар. След което нашия известен житиеписец се развял над полените, на които седял приживе и пишел своите мисли. Продължава легенда, че полените изсъхнали, не заради време лошо, непрестанно слънце, а комай овци освобождавали своите пикочни мехури на таз полена.

да фък!!!
много учене, не е на добре :lol: :lol: :lol:
Аватар
Mackle
Пишете, о, братя
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от Mackle »

Вие не сте добре да пишете по 20 и кусур специалности... :) Аз писах 6... но последните две са буквално гавра. :D
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

хахахх аз писах 2 , въпреки че мислих да пиша даже само 1 :lol: Е нормално е някои да пишат повече специалности, ако оценките от изпитите им са лоши. Особено при положение, че могат да се местят от 1 специалност в друга след година :P
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

Аз се чудя как може човек да има влечение към толкова много и различни специалности... Нищо лично към никого, естествено :) , но е често срещано... явление. :| Иначе е ясно, че щом ти е предоставена възможност да изредиш цели 56 специалности, имаш право да го направиш, но все пак... За мен граничи по-скоро с неориентираност. Или гениалност... :lol:
И не говоря за различни специалности, които могат да бъдат групирани според това, че в тях се изучават например повече езици или пък математика и т.н. Говоря за случаите, когато в желанията фигурират и двете "групи" - а какво е общото между дисциплини като Нова институционална икономика и Морфология на номиналната система? :lol:
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Аватар
muligan-cho
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Китаистика
Курс: втори

Мнение от muligan-cho »

:lol:
Общото е науката, колега, науката... :lol:
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Maeve написа:Аз се чудя как може човек да има влечение към толкова много и различни специалности... Нищо лично към никого, естествено :) , но е често срещано... явление. :| Иначе е ясно, че щом ти е предоставена възможност да изредиш цели 56 специалности, имаш право да го направиш, но все пак... За мен граничи по-скоро с неориентираност. Или гениалност... :lol:
И не говоря за различни специалности, които могат да бъдат групирани според това, че в тях се изучават например повече езици или пък математика и т.н. Говоря за случаите, когато в желанията фигурират и двете "групи" - а какво е общото между дисциплини като Нова институционална икономика и Морфология на номиналната система? :lol:
Напълно съгласна съм с теб. Но нали знаеш, че за повечето вече е важно само да си завършат нещо, независимо какво. Смятат, че по-важното е да имат там някаква си диплома за висше. Когато попитах едно момиче какво точно иска да учи, като държи изпити по математика, тя ми каза "е все едно, важното е там да има нещо". И каквото и да ми говорят, съм убедена, че поне 60% от кандидатстващите са така. А по-лошото е, че заемат места на такива, които може би наистина искат точно тази специалност, в точно този университет. Така че повечето са неориентирани, без цел и основателна причина за кандидатстване в дадена специалност. Нищо учудващо няма в това, че пишат по 20-30 специалности при класирането.
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
Аватар
viki_dupnica
В началото бе словото

Мнение от viki_dupnica »

хехе, 20 специалности са нищо, мои познати са писали по 25-28 специалности... :) А жената, която прие документите ми за класиране, ми каза, че е имало случаи кандидати да са писали по 35-40 специалности... :lol:
А аз писах само 5, като първата е Политология :)
... твоят кръстопът на надеждите ...
Аватар
ЕгасиКостов
Да живей словото
Специалност: Английска Филология

Мнение от ЕгасиКостов »

Аз писах 9
6 от които са филологии
По всеки въпрос има две мнения - моето и грешното.
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Мнение от Noctis »

Mackle написа:но последните две са буквално гавра. :D
Контрольор и футболен съдия ? :lol: :lol: :lol:
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
sdddd
В началото бе словото

Мнение от sdddd »

Е, аз съм писал 31 специалности, даже мислех всички възможни да напиша ама накрая се отказах и останаха 4-5, които не написах
Аватар
Deschain
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Deschain »

И какво те накара да си играеш да пишеш толкова много специалности?
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”