[КСК 2010] Немски език

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Noctis
Легендарен флуудър

Re: [КСК 2010] Немски език

Мнение от Noctis »

Не се стресирайте така бре деца :) .. нищо не е ясно още .. вие даже и оценките май не си знаете ? По-спокойно :) ..сега ще ви напишат едни 6-ци да се хванат другите за главата :lol: :lol: :lol:
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Аватар
lilata
В началото бе словото

Мнение от lilata »

Хей, а вие какви аргументи изложихте по темата??? Аз не успях да го структурирам добре и разтягах локуми. Не съм доволна от себе си, за жалост!!!
There are hundreds of languages in the world, but a smile speaks them all.
Аватар
Eleanor
Летящите Пръсти
Курс: първи

Мнение от Eleanor »

аз нямам особена структура, спокойно... просто написах какво мисля и пак не успях да се вместя в 220 думи, пък да видим колко ще ми вземат за това...

смешно е да ни карат да изразим мнението си в толкова малко думи, та на мен 5 изречения са ми 200 думи :oops:
Аватар
lilata
В началото бе словото

Мнение от lilata »

малеее, аз се чудех какво да пиша, не беше моята тема =))))))))))
ehh was kann man machen =) случват се такива неща, а единственото което мога да кажа на бъдещите кандидати, които не са учили в НЕ гимназии, да не разчитат на кетапи като DaF или на това ,че са живяли в Германия, нивото е високо и се отсяват най-добрите ...така де учете повече ;)
Аватар
oninkaa
В началото бе словото
Специалност: Европеистика

Мнение от oninkaa »

lilata написа:малеее, аз се чудех какво да пиша, не беше моята тема =))))))))))
ehh was kann man machen =) случват се такива неща, а единственото което мога да кажа на бъдещите кандидати, които не са учили в НЕ гимназии, да не разчитат на кетапи като DaF или на това ,че са живяли в Германия, нивото е високо и се отсяват най-добрите ...така де учете повече ;)
Всичко е въпрос на шанс! Не мисля, че някой се е явил на изпит по НЕ без да го знае в някаква степен! Нито сертификатите, нито ученето в немска гимназия (която и да е в страната), нито живеенето в Германия обаче могат да осигурят високи оценки на подобен изпит! В крайна сметка всичко е лексика! Изпитът (както и всеки друг) е субективна оценка на това,което си показал като знания в даден момент! Далеч не може да се говори за най-добри.. Как си се представил не зависи от това само в каква степен знаеш езика - всеки си има кофти периоди, някои пък може по случайност да са налучкали и да вържат повече точки.. Такааа чеее, колеги, с този изпит НЕ СВЪРШВА светът, а само шансът за някои специалности! :? Нооо пък каквото е писано, това да става в крайна сметка ;) :albino:
Не ме интересува, когато хората говорят зад гърба ми - аз знам, че винаги ще съм пред тях ;)
Аватар
lilata
В началото бе словото

Мнение от lilata »

Да, много си права! След изпита по пътя към вкъщи, (тъй като живея в другия край на България и имах време да мисля ) бях много разочарована от себе си. Но в последствие разбрах, че и това е гонене на вятър, а това че не съм се справила, не значи, че нямам познания, а че просто, че не е трябвало се случи... и вярвам, че е за добро =))))))
Аватар
Eleanor
Летящите Пръсти

Мнение от Eleanor »

брее много философски мисли за един изпит по немски.... успокойте се и изчакайте резултатите и съм сигурна, че поне някои от недоволстващите ще са учудени от себе си (в положителен апсект ест) :lol: :lol:
Аватар
Jackie
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Jackie »

Някой има ли идея горе-долу колко време след изпита са излезли оценките по английски?
Все пак ще чувствам
приятния гъдел,
че още живея,
че още ще бъда.
Аватар
brooks
В началото бе словото

Мнение от brooks »

Jackie написа:Някой има ли идея горе-долу колко време след изпита са излезли оценките по английски?
10 работни дни по-късно, изпита беше на 13-ти, оценките излязаха на 25-ти юни.
purple_velvet
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от purple_velvet »

А някой знае ли горе-долу по каква скала се оценява? :S
enniii
В началото бе словото

Мнение от enniii »

280 работи не могат да проверят и да качат резултатите за една седмица ... а относно скалата-50т.=3 и оттам нататък не знам
Аватар
gabrielitaaa
В началото бе словото

Мнение от gabrielitaaa »

enniii написа:280 работи не могат да проверят и да качат резултатите за една седмица ... а относно скалата-50т.=3 и оттам нататък не знам

Дори са по-малко от 280,защото в моята стая трябваше да сме 20 души,а 5 ги нямаше! :faroah:
Аватар
DobyToo
В началото бе словото
Специалност: география

Мнение от DobyToo »

enniii написа:280 работи не могат да проверят и да качат резултатите за една седмица ... а относно скалата-50т.=3 и оттам нататък не знам
а по география как успяха на 5я ден да изкарат резултатите, работите бяха над 500 :wink:
искам нещо по ръбЪЪ ;)
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

По английски кандидат-студентите бяха към 1800, резултатите бяха налице точно на десетия ден. :roll: Така че е напълно възможно, просто проверяващите не си дават зор.
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
enniii
В началото бе словото

Мнение от enniii »

те си дават зор само да измислят възможно най-трудния изпит, но не и после да го проверят и без това ще драскат почти отгоре до долу ....
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”