Ми аз бих споделила за нашия изпит и за моята оцена (ROKFELER написа:Ей, какво става в този форум, бе?![]()
. Къде се изпариха гениите със счупени ръце от писане и шестици отгоре до долу
![]()
? .Оф и аз колко съм несъобразителен -то вярно, че изпитът по Икономика мина и май нещата са се попроменили.
![]()
1 курс Право ('09-'10)
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: 1 курс Право ('09-'10)
Някой ще каже ли кои теми трябва да четем по УКУ и стигат ли лекциите 
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Рокфелере, ти навремето Финанси се канеше да учиш, а сега една Обща икономическа теория ли ти се опъва?
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Оценките от колоквиумите оказаха ли някакво влияние върху формирането на оценката или се взима предвид само оценката от теста?
- Ozmodias
- В началото бе словото
- Курс: първи
Няма ли вероятност оценките по философия да излязат по-рано...Айде, че искам да се разбия от мързел тва лято, пък за целта тряя си знам оценката по философия, че да ми се осребрят оценките, както казваше проф. Новкиришка.
- _sonrisa_
- Флъдзила
Ми... на 7.07, Дени- то малко остана до тогава.. Пък и не мисля, че точно тази оценка трябва да ти представлява голямо притеснение

Лекциите са напълно достатъчни. Иначе - до 13(14) тема- формите на държаватаsomebody написа:Някой ще каже ли кои теми трябва да четем по УКУ и стигат ли лекциите
- _sonrisa_
- Флъдзила
Малко си противоречиш, Мишо- чудиш се къде са хората "отдолу до горе с шестици", пускаш иронични коментарчета, че са ( или сме) се изпокрили, после пък заявяваш, че не те интересувало.
А това, че ти си "зубкал в училище", съвсем не означава, че и други хора сме го правили или и че сега го правим. Да не говорим, че при изпит, който е тест, няма как да изкараш хубава оценка, ако не разбираш материала и не можеш да разсъждаваш по него.
Така че като ще се правиш на интересен - имай някаква почва поне
П.П. Ти може и да не си ме споменавал по именно, но при положение, че от тук присъстващите само аз и Яница, доколкото знам, имаме само 6ци ( и не го казвам с цел изтъкване - ти сам го провокираш) ( ако някого пропускам- извинявам се),а изпитът на Яни не беше минал.. мисля че е ясно кого визираше с язвителното си коментарче.
И другият път като не те интересува- не питай!
А това, че ти си "зубкал в училище", съвсем не означава, че и други хора сме го правили или и че сега го правим. Да не говорим, че при изпит, който е тест, няма как да изкараш хубава оценка, ако не разбираш материала и не можеш да разсъждаваш по него.
Така че като ще се правиш на интересен - имай някаква почва поне
П.П. Ти може и да не си ме споменавал по именно, но при положение, че от тук присъстващите само аз и Яница, доколкото знам, имаме само 6ци ( и не го казвам с цел изтъкване - ти сам го провокираш) ( ако някого пропускам- извинявам се),а изпитът на Яни не беше минал.. мисля че е ясно кого визираше с язвителното си коментарче.
И другият път като не те интересува- не питай!
Последно промяна от _sonrisa_ на 04 Юли 2010, 12:16, променено общо 1 път.
- _sonrisa_
- Флъдзила
Интересно ми е защо реши, че съм подмазвачка, но явно в твоите разбирания, когато един човек поема отговрност, се подмазва, така че.. ок
А това, че според теб единственият начин да се изкарват 6ци е зубренето- явно си е от личен опит. Но пък приеми, че някои хора просто могат, освен да запаметяват, и да мислят
П.П. " Ходи и това лято се снимай там ,тегли темичките " -
- Ivanxou
- В началото бе словото
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Да, стига сте спамили
.Колегите от 1-4 група - нищо конкретно не казахте за въпросите на изпита.Дайте някакъв примерен въпрос или задача.Защото последните 2-3 странички има само "ала-бала".
П.П. _sonrisa_, само и аз да уточня, че не си само ти с 6-ци наистина.И от нашата група имаме такъв човек.Освен това, незнам за останалите колеги, но за мен нищо не означават в общи линии оценките в този факултет поне от това което съм видял до тук
!
П.П. _sonrisa_, само и аз да уточня, че не си само ти с 6-ци наистина.И от нашата група имаме такъв човек.Освен това, незнам за останалите колеги, но за мен нищо не означават в общи линии оценките в този факултет поне от това което съм видял до тук
- _sonrisa_
- Флъдзила
Точно това казвах и аз - че Мишо, го изкарва като нещо бог знае какво, а в крайна сметка не е. Аз съвсем не го смятам за такова. И естествено, че знам, че и други хора имат само 6-ци - и в мойта група има още едно момиче и от другите познавам също ( ако не се лъжа, и ти си от 5та, така че при вас близначките са си доказателствоIvanxou написа:П.П. _sonrisa_, само и аз да уточня, че не си само ти с 6-ци наистина.И от нашата група имаме такъв човек.Освен това, незнам за останалите колеги, но за мен нищо не означават в общи линии оценките в този факултет поне от това което съм видял до тук !
Но мисля, че наистина е време малко да се поразчисти тука.. много се разспамихме за глупости
- Илда
- В началото бе словото
- Специалност: право
Не знам дали при всички е било така, но горе -долу имаше 3 ситуации: Ако оценката ти на изпита е 6 имаш ниски колкоквиуми -пише се 6. Ако имаш слаба оценка на изпита, високи оценки на колоквиумите - те дърпат оценката нагоре. Ако са сходни - средно аритметично.FeeRiq написа:Оценките от колоквиумите оказаха ли някакво влияние върху формирането на оценката или се взима предвид само оценката от теста?
І поток, 3 група
- Илда
- В началото бе словото
- Специалност: право
Ivanxou написа:Да, стига сте спамили.Колегите от 1-4 група - нищо конкретно не казахте за въпросите на изпита.Дайте някакъв примерен въпрос или задача.Защото последните 2-3 странички има само "ала-бала".
Не знам доколко е честно да даваме подробна информация за въпросите...По-скоро не е коректно...
зад. Ако се налови повече риба , накъде ще се премести кривата - подточките са с различни посоки.
зад. AVC , FC i Q са ти дадени - иска се да намериш TC
зад. Солидарна отговорност има при - изброени с различни видове дружества
зад. Някаква крива пресича коя друга в коя й точка.
зад. Да посочиш дали дадено услове важи само за съвършена или несъвършена или и за двете конкуренции и др.
Има и по-сложно формулирани. И на много места подточка г) е "нещо си) и друго си) са верни", което е много объркващо.
І поток, 3 група
-
RA[sgB]
- Да живей словото
Едната задача беше от миналия колоквиум с отговор 190...Като си разгледах всички въпроси установих,че само за този отговор бях сигурен,защото не знам как ,но бях запомнил още оттогава,че отговорът бе 190 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Иди на дискотека, хвани си гадже, прави секс. Нямам какво да ти кажа друго.ROKFELER написа:Виж сега, няма смисъл да влизам в спорове с най-голямата подмазвачка в целия факултет. Ходи и това лято се снимай там ,тегли темичките ,прави мили очички на преподавателите и се радвай.![]()
.А и ако мислиш,че аз съм зубрил в училище може и така да е, но тук практикувам по друг начин за разлика от теб
![]()
.
- _sonrisa_
- Флъдзила
:O:O Тези задачи ни бяха на нашия колоквиум! хах Пеовски явно е услижил с тестчетаИлда написа:Ivanxou написа:Да, стига сте спамили.Колегите от 1-4 група - нищо конкретно не казахте за въпросите на изпита.Дайте някакъв примерен въпрос или задача.Защото последните 2-3 странички има само "ала-бала".
Не знам доколко е честно да даваме подробна информация за въпросите...По-скоро не е коректно...
зад. Ако се налови повече риба , накъде ще се премести кривата - подточките са с различни посоки.
зад. AVC , FC i Q са ти дадени - иска се да намериш TC
зад. Солидарна отговорност има при - изброени с различни видове дружества
зад. Някаква крива пресича коя друга в коя й точка.
зад. Да посочиш дали дадено услове важи само за съвършена или несъвършена или и за двете конкуренции и др.
Има и по-сложно формулирани. И на много места подточка г) е "нещо си) и друго си) са верни", което е много объркващо.