може ли студент да запише повторно курс.

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

ext
В началото бе словото
Специалност: PM
Курс: втори

може ли студент да запише повторно курс.

Мнение от ext »

Може ли студент да запише повторно курс, и ако да има ли някакви условия за това.
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: може ли студент да запише повторно курс.

Мнение от svetlio.varna »

Ако го е завършил ли? :lol:
Facebook
Изображение
ext
В началото бе словото
Специалност: PM
Курс: втори

Мнение от ext »

:) :) не ако не го е завършил.... :lol:
MalUmKo
От дъжд на вятър

Мнение от MalUmKo »

Не знам за другите, но поне аз не ти разбирам въпроса. Ако не си завършил курс трябва да прекъснеш или да го запишеш наново, нямаш друга опция. Ако си го завършил, не мисля, че можеш да повтаряш доброволно. Ако имаш предвид изборна дисциплина, което между другото ми се струва, че е различно, не знам ти какво мислиш, не знам. В общия случай няма логика да имаш право да взимаш два пъти кредити от един и същи предмет. Но от друга страна има неща, които ги водят семинарно и всяка година до голяма степен са различни, но пък тогава и им посменят имената, просто формално, поне по мой наблюдения. Така че, моя отгоовор е твърдо НЕ. Има обаче едно вълшебно място където отговорят на такива въпроси, ако все пак искаш да си сигурен. Имат и телефон :shock:
ПП Говоря за отдел студенти.
ППП Също по мой наблюдения. ако курса ти е харесал и наистина искаш да го посещаваш, а не просто да намажеш някакви лесни кредити, никой няма да те спре.
ПППП Ако наистина става въпрос за курс, не виждам логика в последния ти пост и все пак мисля, че имаше някакво условия, ако си първи курс да си взел поне 2-3 изпита, за да ти се пази място(поне във ФМИ) и да го повтаряш въпросния курс за пръв път, иначе май имаше врътка да прекъснеш и после да го повтаряш пак, но както споменах Отдел Студенти работи за нас ;) .
"12. Овладяване на обективни критерии за оценка на духовните и материалните ценности на обществото.
13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."
:D
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”