Резултати от изпита по история 2006

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

compaq, ако млъкнеш, ще направиш много голямо добро! толкова голямо, че Господ ще ти прости тая злоба и това злорадство и ще те прати в рая.
между другото, след като си се справил блестящо...ти си почти студент. какво правиш в Кандидат-студентска кампания още? остави ни нас кандидат-студентите да си се тормозим и притесняваме.
П.С: избиването комплекси не е здравословно! пази си здравето, compaq!!!
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

Съмнявам се, че въобще е ходил, че въобще изобщо кандидатства с история.
한류
CasapA
От дъжд на вятър

Мнение от CasapA »

ся ще се обади да ти каже "съмнявай се, съмнявай се... преди не ме послушахте , мъчете се сега..." или любимото му "присмяхте ми се, ама аз как ви го върнах....ауууу"... смех,смех...забавен пич... :lol:
compaq
От дъжд на вятър

Мнение от compaq »

du6ata написа:compaq, ако млъкнеш, ще направиш много голямо добро! толкова голямо, че Господ ще ти прости тая злоба и това злорадство и ще те прати в рая.
между другото, след като си се справил блестящо...ти си почти студент. какво правиш в Кандидат-студентска кампания още? остави ни нас кандидат-студентите да си се тормозим и притесняваме.
П.С: избиването комплекси не е здравословно! пази си здравето, compaq!!!
du6i4ke,от злоба душичката ти се е сковала.недей така,безмислено е.а какво правя тук,си е мой проблем.все още не съм приет студент,така че докато това не бъде факт,ще продължавам да съм тук.злобна си,а това ще ти изиграе лоша шега...блъскай си главата за изпита през юли,като си толкова голяма умница.Хахаха....
compaq
От дъжд на вятър

Мнение от compaq »

slighter написа:Съмнявам се, че въобще е ходил, че въобще изобщо кандидатства с история.
съмнявай се , колкото си поискаш.
compaq
От дъжд на вятър

Мнение от compaq »

CasapA написа:ся ще се обади да ти каже "съмнявай се, съмнявай се... преди не ме послушахте , мъчете се сега..." или любимото му "присмяхте ми се, ама аз как ви го върнах....ауууу"... смех,смех...забавен пич... :lol:
Касапин,и твоята глава ще падне...с касапски удар!може и да не е сега,но през юли със сигурност.за това ли ми се подмазваше на ЛС преди?Ех,както е казал народът : "Храни куче да те лае". И ти си поредният нещастник,който се мъчи да направи нещо по въпроса Кандидат-студентска кампания 2006.Но...да не издребняваме - прави,каквото знаеш.Пък...ако не стане сега,нали знаеш - винаги можеш да опиташ следващата година."Ха-ха-ха..."
Аватар
MIND FIELD
От дъжд на вятър

Мнение от MIND FIELD »

хубавата си умна главица компакчо може да я напъхаш на едно много специално и деликатно място,след което да изпълниш глагола "еба се" в най-вулгарната му и брутална,мазохистична форма.наздраве.
compaq
От дъжд на вятър

Мнение от compaq »

MIND FIELD написа:хубавата си умна главица компакчо може да я напъхаш на едно много специално и деликатно място,след което да изпълниш глагола "еба се" в най-вулгарната му и брутална,мазохистична форма.наздраве.

аххх......винаги съм смятал,че хората от дълбоката провинция(в случая Силистра) са много големи задръстеняци.MIND FIELD успешно го доказва. :P Мерси за пожеланията!Мисля да се възползвам максимално.Не се притеснявай за мен....а за твоята главичка ще ти кажа да си я поблъскаш още малко до юли месец над темите по история."Ха-ха-ха...." "Присмял се щърбел на хърбел" :P
Аватар
MIND FIELD
От дъжд на вятър

Мнение от MIND FIELD »

ши видиш ти провинция,мама ти гражданска.
compaq
От дъжд на вятър

Мнение от compaq »

MIND FIELD написа:ши видиш ти провинция,мама ти гражданска.
без агресия,ако обичате,колега-провинциалист. :D :D :D не забравяйте,че СУ се намира в столицата,град София, и тук нещата не се решават както в "град" Силистра. :P :P :P
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

compaq написа:Затваряй си устата
Гледай аз да не затворя твойта
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
compaq
От дъжд на вятър

Мнение от compaq »

Паган написа:
compaq написа:Затваряй си устата
Гледай аз да не затворя твойта
гледам,гледам...но подобни перспективи не се очертават в близко време.
compaq
От дъжд на вятър

Мнение от compaq »

и какво ще ми кажеш сега? "никога не е късно да се очертаят" ?! еххх....колко лесно предсказуеми сте вие,******** !!! .... ти от Бургас ли беше ? Май да...е,тогава може да се сетиш какво съм искал да кажа със звездичките.

п.с. : не е "моряците" :P
Аватар
MIND FIELD
От дъжд на вятър

Мнение от MIND FIELD »

дано имам удоволствието да съм в съм в любимото уни- и ти да си ми колега,Компактен.
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Пак ще се включа ;) Защо му обръщате внимание на тоя? Не виждате ли, че човека сигурно има душевни,семейни или не знам какви проблеми, най вероятно ментални. Иска само да ни изнерви, това е. Няма смисъл да се заниамваме с хора от неговия вид.
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”