Размисли и страсти:Фак

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Размисли и страсти:Фак

Мнение от fak »

Equilibrium написа:Каке, какви котки - черни, рижави, пъстри, или немА значение?
Улични :mrgreen:
Намирам си котките на улицата, взимам ги за ужас на всичките ми приятелкии и майка ми :mrgreen: лекувам ги, ако са болни и така...
Ако са станали повече вкъщи, намирам на кого да ги пробутам :mrgreen:
в момента у нас в софия има това
вкъщи това

а мартин си го мъкна навсякъде с менe и е навсякъде :mrgreen: :mrgreen:
Любим писател?
Уилям Уортън :!:
Любима историческа епоха и защо?
С'а се очаква да те върна в Средновековието, щото има принцове, принцеси и бла ла простотии :mrgreen:

ето ти отговор типично в мой стил:
Скарлет в BGFreaks 2008 година написа:
Иначе аз искам да живея 17-18 век в Османската империя. Да съм турска кадъна... Да си лежа по цял ден в сараите, да си нижа маниста и да си гледам децата. То няма какво друго да се прави, при положение, че има цели народи за роби.
:mrgreen: :mrgreen:
la douleur exquise
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Копирам директно, има грешки, не са мои ;)

1.Заради човек, когото много обичаш, би ли се съгласил да се преместиш в далечна страна, съзнавайки, че едва ли някога ще видиш отново приятелите и близките си?
2.Ако трябва да умреш тази вечер и нямаш възможност да говориш с никого, за какво най-много ще съжаляваш, че не си казал някому?
3.Ако можеш да прекараш 1 година в съвършено щастие, но после нищо да не си спомняш от преживяното, ще го сториш ли? Ако не, защо?
4.Научаваш, че твоето чудесно едногодишно дете не е твое, било е сменено в болницата. Ще искаш ли да размениш детето и да се опиташ да поправиш грешката?
5.Как мислиш – светът по-хубав ли ще бъде, или по-лош след 100 години?
6.Как мислиш, на кой от двата пола му е по-лесно в нашата култура? Искало ли ти се е някога да принадлежиш към противоположния пол?
7.Дадена ти е способността да убиваш хора просто като си помислиш за смъртта им и повториш два пъти думата „сбогом". Те ще умрат от естествена смърт и никой няма да те заподозре. Има ли ситуации, в които би използвал тази способност?
8.Ако знаеш, че ще живееш 90 години и можеш да запазиш тялото или ума си млади (примерно на 30 годишна възраст), през последните 60 години от живота си, кое би избрал?
9.Какво би избрал – успехи в професионален или личен план?
10.Ако е възможно утре да се събудиш, придобил избрана от теб способност или качество, какво ще бъде то?
11.Имаш възможност да срещнеш някого, с когото да изживееш най-прекрасната любов. За съжаление, знаеш, че след шест месеца той/тя ще умре. Като съзнаваш каква болка ще изпиташ, ще поискаш ли все пак да се срещнете и да се влюбиш?
12.С мъже или жени предпочиташ да общуваш? Какви са най-близките ти приятели – мъже или жени?
13.По време на пътуване в друг град твоят любим/а среща вълнуващ/а непознат/а и двамата прекарват заедно една нощ. Като се има предвид, че те никога повече няма да се срещнат и ти не би научил за случилото се по друг начин, би ли искал партньорът ти да ти каже за това? Ако ролите бяха разменени, как би постъпил?
14.Има ли хора, на които завиждаш толкова, че би желал да замениш живота си с техния?
15.Би ли се съгласил да убиеш невинен човек, ако това би сложило край на глада в света?
16.Ако знаеш, че след една седмица ще избухне ядрена война, какво ще направиш?
17.Домът ти, където е всичко, което притежаваш, се запалва. След като си спасил близките и домашните любимци, имаш възможност да се хвърлиш в пламъците за последен път и да спасиш едно единствено нещо. Кое би било то?
18.Как би реагирал, ако научиш, че партньора ти е имал връзка с човек от своя пол преди да се запознаете?
19.Кога за последен път си участвал в сбиване? Кой победи и защо беше предизвикано?
20.Предлагат ти един милион за следното – пред теб има десет пистолета, от които само един е зареден. Трябва да избереш един от тях, да го насочиш към челото си и да дръпнеш скусъка. Ако ти се размине, ставаш милионер. Ще поемеш ли риска?
21.Докато паркираш късно вечерта, одраскваш леко едно порше. Сигурен си, че никой не е видял. Повредата е незначителна и застраховката ще я покрие. Ще иставиш ли все пак бележка?
22.Ако разбереш, че твой добър приятел е болен от СПИН, ще го отбягваш ли? Би ли имал връзка с човек, за който знаеш, че е ХИВ позитивен?
23.Би ли добавил една година към живота си, ако трябва да я отнемеш от случаен човек по света?
24.Ако една сутрин, докато излизаш от къщи видиш в храстите птица със счупени крило, какво ще направиш?
25.Ти и човек, когото дълбоко обичаш, се намирате в отделни стаи и до всеки от вас има по едно копче. Знаеш, че и двамата ще умрете, ако единия от вас не натисне копчето, преди да е изтекъл един час. Първият, който натисне своето копче, ще спаси другия, но сам ще загине на мига. Как предполагаш, че ще постъпиш?
26.Когато разказваш случка, често ли преувеличаваш и украсяваш разказа си?
27.Кога за последен път си крещял на някого? Защо? Съжалява ли по-късно?
28.В горещ летен следобед минаваш през паркинга на голям супермаркет и забелязваш в една затворена кола куче, което се измъчва ужасно от жегата. Какво ще направиш?
29.Неприятно ли ти е да отидеш сам/а на вечеря или кино?
30.Ако откриеш, че най-близкия ти приятел е търговец на хероин, какво ще направиш?
31.Би ли се съгласил да ти отрежат един пръст, ако това ти гарантира имунитет срещу всички болести?
32.Ти, най-добрият ти приятел и баща ти сте на почивка и обикаляте из джунглата. Двамата попадат в гнездо на отровни змии и са нахапани. Знаеш, че немогат да оживеят без незабавна противоотрова, но имаш инжекция само за един от тях. На кого би я дал?
33.Ако можеш да избереш пола и външния вид на детето си, би ли го направил?
34.Ексцентричен милионер предлага да дари огромна сума за благотворителност, ако се съгласиш да извървиш главната улица в твоя град съвсем гол. Би ли го сторил? Ако парите бяха за теб, а не за благотворителност, това щеше ли да има значение?
35.Ако можеш да предотвратиш заметресение в Перу, в което ще загинат 40хил души, катастрофа на летището във вашия град, в който ще загинат 200 души или автомобилна катастрофа, в която би загинал твой познат, кое би избрал?
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Jamesmagno написа:Копирам директно, има грешки, не са мои ;)
май си избрах човек с най-дория въпрос за Срещата!

:cheers:
1.Заради човек, когото много обичаш, би ли се съгласил да се преместиш в далечна страна, съзнавайки, че едва ли някога ще видиш отново приятелите и близките си?
че аз обичам приятелите си и близките си също много! Няма се местя никъде!Да се мести той :mrgreen:
2.Ако трябва да умреш тази вечер и нямаш възможност да говориш с никого, за какво най-много ще съжаляваш, че не си казал някому?
Позамислих се...Аз не съм особено експресивна пък и рядко споделям истинските чувства в прав текст... И при подобно положение бих си замълчала отново :mrgreen: и их оставила този 'Някой' да си остане в неведение :roll:
3.Ако можеш да прекараш 1 година в съвършено щастие, но после нищо да не си спомняш от преживяното, ще го сториш ли? Ако не, защо?
Ако условието е точно това и няма допълнителни скрити клаузи - Да!
4.Научаваш, че твоето чудесно едногодишно дете не е твое, било е сменено в болницата. Ще искаш ли да размениш детето и да се опиташ да поправиш грешката?
:mrgreen: Ще направя всичко възможно да взема и моето дете и да си имам две :mrgreen: Ако не успея, тогава ше видя кое е по-сладкото и ше взема него :mrgreen: Не, шегувам се... предполагам, че ше си остана с детенцето, което съм отглеждала досега.... (освен ако другото не е по-сладко :mrgreen: )
5.Как мислиш – светът по-хубав ли ще бъде, или по-лош след 100 години?
Кви сто години, кви пет лева?! 2012 свършва всичко!
6.Как мислиш, на кой от двата пола му е по-лесно в нашата култура? Искало ли ти се е някога да принадлежиш към противоположния пол?
Е па аз съм родена да бъда момче! :mrgreen: Сглобявала съм е такива и е такива за време :mrgreen:
всъщност ... Мисля, че ми е достатъчно 'лесно', че да не искам да си сменям пола... С настоящия си ми е твърде комфортно, свикнала съм...
7.Дадена ти е способността да убиваш хора просто като си помислиш за смъртта им и повториш два пъти думата „сбогом". Те ще умрат от естествена смърт и никой няма да те заподозре. Има ли ситуации, в които би използвал тази способност?
Тая способност не бих я използвала... Дай ми друга - да мога с три думи да пращам на някого зверски мъки :twisted: за определено време...
8.Ако знаеш, че ще живееш 90 години и можеш да запазиш тялото или ума си млади (примерно на 30 годишна възраст), през последните 60 години от живота си, кое би избрала?
е, тялото, много ясно ;) Умът става по-красив с времето....
9.Какво би избрала – успехи в професионален или личен план?
Професионален :mrgreen:
10.Ако е възможно утре да се събудиш, придобил избрана от теб способност или качество, какво ще бъде то?
Нещо тип Хироус ли? Oпределено няма да избера телепатия или свръхсила, илителекинеза, или способността да летя, или свръхсила... ше изера...- Да разговарям с животните :mrgreen:
11.Имаш възможност да срещнеш някого, с когото да изживееш най-прекрасната любов. За съжаление, знаеш, че след шест месеца той/тя ще умре. Като съзнаваш каква болка ще изпиташ, ще поискаш ли все пак да се срещнете и да се влюбиш?
Категорчино НЕ!
12.С мъже или жени предпочиташ да общуваш? Какви са най-близките ти приятели – мъже или жени?
Еднакво лесно Не общувам както с мъже, така и с жени... :mrgreen:
13.По време на пътуване в друг град твоят любим/а среща вълнуващ/а непознат/а и двамата прекарват заедно една нощ. Като се има предвид, че те никога повече няма да се срещнат и ти не би научил за случилото се по друг начин, би ли искал партньорът ти да ти каже за това? Ако ролите бяха разменени, как би постъпил?
Не искам да знам :) Силно се съмнявам някога аз да съм в подобна роля, но да не се заричам :mrgreen: няма да си призная :angel:
14.Има ли хора, на които завиждаш толкова, че би желал да замениш живота си с техния?
въобще не съм завистлива :) Не ми трябват чужди вещи, камо ли чужди животи :roll:
15.Би ли се съгласил да убиеш невинен човек, ако това би сложило край на глада в света?
Не лично :) Мога да го убедя сам да се убие :| Или някой друг да свърши черната работа :(
16.Ако знаеш, че след една седмица ще избухне ядрена война, какво ще направиш?
Ше ида да пребия един кретен, ше се наппия зверски и шедойда на форум-среща :mrgreen:
17.Домът ти, където е всичко, което притежаваш, се запалва. След като си спасил близките и домашните любимци, имаш възможност да се хвърлиш в пламъците за последен път и да спасиш едно единствено нещо. Кое би било то?
Тииии Луд ли си?! Ше се хвърлям в пламъците.... :? Няма начин :mrgreen:
18.Как би реагирал, ако научиш, че партньора ти е имал връзка с човек от своя пол преди да се запознаете?
бая ше се посмея :mrgreen:
19.Кога за последен път си участвал в сбиване? Кой победи и защо беше предизвикано?
:mrgreen: :mrgreen: хахахахахаха пролетта на 2008. Помня ясно, щото бях бая одрана на дясната буза и носа :mrgreen:
А преди един месец със сестра ми бяхме на косъм да пребием едни ..., 'ма избягаха долните ... Нищо... не е заравено, просто е отложено :pirate: ... Защо - защото много мразим някойда ни пипа нещата :mrgreen:
20.Предлагат ти един милион за следното – пред теб има десет пистолета, от които само един е зареден. Трябва да избереш един от тях, да го насочиш към челото си и да дръпнеш скусъка. Ако ти се размине, ставаш милионер. Ще поемеш ли риска?
Ше си пробвам късмета :mrgreen:
21.Докато паркираш късно вечерта, одраскваш леко едно порше. Сигурен си, че никой не е видял. Повредата е незначителна и застраховката ще я покрие. Ще иставиш ли все пак бележка?
Естествено, че няма да оставям бележки!
22.Ако разбереш, че твой добър приятел е болен от СПИН, ще го отбягваш ли? Би ли имал връзка с човек, за който знаеш, че е ХИВ позитивен?
Няма да отбягвам приятеля си... И едва ли бих имала връзка с човек,имащ ХИВ
23.Би ли добавил една година към живота си, ако трябва да я отнемеш от случаен човек по света?
Не :)
24.Ако една сутрин, докато излизаш от къщи видиш в храстите птица със счупени крило, какво ще направиш?
Ох,отменям всичко и я карам на доктор :cry:
25.Ти и човек, когото дълбоко обичаш, се намирате в отделни стаи и до всеки от вас има по едно копче. Знаеш, че и двамата ще умрете, ако единия от вас не натисне копчето, преди да е изтекъл един час. Първият, който натисне своето копче, ще спаси другия, но сам ще загине на мига. Как предполагаш, че ще постъпиш?
Мисля, че ше натисна бутона :x
26.Когато разказваш случка, често ли преувеличаваш и украсяваш разказа си?
ахам...
27.Кога за последен път си крещял на някого? Защо? Съжалява ли по-късно?
На Мартинката крещах преди 3 дни
28.В горещ летен следобед минаваш през паркинга на голям супермаркет и забелязваш в една затворена кола куче, което се измъчва ужасно от жегата. Какво ще направиш?
Ше ритам колите поред, че да се включат алармите им... :) Идиотът на кучето ше трябвада излезе, заедно със бая други хора :)
29.Неприятно ли ти е да отидеш сам/а на вечеря или кино?
е, аз съм киснала сама в кафета, докато чакам някого... Чета си менюто или смс-ите :mrgreen: .... Предпочитам го пред висенето навън в жегата или студа... Но не се е случвало да ходя на кино сама :|
30.Ако откриеш, че най-близкия ти приятел е търговец на хероин, какво ще направиш?
Емииии, ше му кажа, че затъва и сигурно ше го оставя продължи да затъва сам :D
31.Би ли се съгласил да ти отрежат един пръст, ако това ти гарантира имунитет срещу всички болести?
:roll: Май не...
32.Ти, най-добрият ти приятел и баща ти сте на почивка и обикаляте из джунглата. Двамата попадат в гнездо на отровни змии и са нахапани. Знаеш, че немогат да оживеят без незабавна противоотрова, но имаш инжекция само за един от тях. На кого би я дал?
май ше ги оставя да измрЪт и двамата :?
33.Ако можеш да избереш пола и външния вид на детето си, би ли го направил?
Първото ше е чернокосо момченце със зелени очи, а другото ше е русокоска със сини очи! Не питай как става тая работа... Сигурно ше са от различни бащи... :? или едното ше е сменено при раждането :mrgreen:
34.Ексцентричен милионер предлага да дари огромна сума за благотворителност, ако се съгласиш да извървиш главната улица в твоя град съвсем гол. Би ли го сторил? Ако парите бяха за теб, а не за благотворителност, това щеше ли да има значение?
не бих го сторила :)
35.Ако можеш да предотвратиш заметресение в Перу, в което ще загинат 40хил души, катастрофа на летището във вашия град, в който ще загинат 200 души или автомобилна катастрофа, в която би загинал твой познат, кое би избрал?
Който и да избера, после ше следват съмнения, угризения, вина и съжаление... затова... :rabbit: да измират всиките!
la douleur exquise
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Чернокосо със зелени очи? Браво. И моето ще е такова. :wink:
От какво те е страх?
Струва ми се, че не обичаш да рискуваш. Така ли е? Защо?
Не мисля, че ако разполагаше със средства, с които да спасиш хора в критични ситуации, би ги оставила да умрат само заради колебание. Вярваш ли, че наистина би оставила И баща си, И най-добрия си приятел(примерно) да пукнат, само защото имаш противоотрова за един? Същото важи и за последния въпрос. ;)
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Мнение от FightForFreedom »

Какво не е изкуство?
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
Аватар
Deschain
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Deschain »

fak написа:
Ти самата вярваща ли си и в какво ако да?
Аз съм християнка. Влизам в черква, когато почувствам нуждата да го направя. не одобрявам масовата лицемерна показност на вяра по Великден и по Коледа, затова и я пропускам. :) Християнството е преди всичко култура и съм благодарна, че съм част от тая култура :)
Рядко съм толкова съгласен с някого за нещо...:)

Смяташ ли че имаш приятели, в истинския смисъл на думата?
Какво ти е любимото занимание?
Къде обичаш да прекарваш времето си?
Ходила ли си в чужбина и ако да, къде?
Анимационни филмчета гледаш ли?
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

FightForFreedom написа:Какво не е изкуство?
Като гледам какви въпроси ти занимават главата, ме заболява моята :mrgreen:

Изкуството е крайно субективно усещане за естетика и хармония - начин за себеизразяване и изява :) с цел определено въздействие.., внушение...
и следвайки тази линия на разсъждение... Творчески акт, който не е изпълнил своята цел, а именно да въздейства, а съществува само за себе си...., не е изкуство :) :colors: :mrgreen:
Същото важи и за такъв род творчество, който не е спонтанен и искрен, а е изсмукан от пръстите, престорен, насилен, неистински...
Творческите напъни не са изкуство... :)
la douleur exquise
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Deschain написа:...
:)
Смяташ ли че имаш приятели, в истинския смисъл на думата?
Aсолютно! Останали са ми от съвсем детските години и полагам доста усилия(търпение, разбиране, компромиси), за да останем все така близки въпреки противоречията във възгледите, различните интереси и тъжния факт, че все по-рядко се срещаме... Но нали има телефони :)
Какво ти е любимото занимание?
безделничене 8)
Къде обичаш да прекарваш времето си?
Aко съм сама, предпочитам да ми е тихо :) ако съм с приятели, трябва да е шумно и пренаселено!
Ходила ли си в чужбина и ако да, къде?
в съседните държави без румъния :)
Анимационни филмчета гледаш ли?
OOooooo да! Обожавам детски анимацийки! знам всичките реплики от Красавицата и Звяра наизуст. Обичам и тия, дето ги даваха в неделя от пет :mrgreen: - Гумените мечета, Аладин, Балу, Чип и Дейл, 101 далматинци, тия за чичо скрудж :mrgreen: и т.н.
Анимации за възрастни не гледам :x
:mrgreen:
la douleur exquise
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Jamesmagno написа:Чернокосо със зелени очи? Браво. И моето ще е такова. :wink:
:lol:
От какво те е страх?
:) от тъмното, от призраци, от насекоми, от високо, от Адът в лицето на другите, от себе си :D
Струва ми се, че не обичаш да рискуваш. Така ли е? Защо?
По-скоро не обичам да губя нещата, които си харесвам :) Затова преценявам степента на риска, както и залога :)
Не мисля, че ако разполагаше със средства, с които да спасиш хора в критични ситуации, би ги оставила да умрат само заради колебание. Вярваш ли, че наистина би оставила И баща си, И най-добрия си приятел(примерно) да пукнат, само защото имаш противоотрова за един? Същото важи и за последния въпрос. ;)
Аз пък го мисля :)
Не бих могла да си играя на Бог и да решавам кой да живее и кой да умре!
la douleur exquise
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Мнение от FightForFreedom »

fak написа:
FightForFreedom написа:Какво не е изкуство?
Като гледам какви въпроси ти занимават главата, ме заболява моята :mrgreen:
Какви въпроси ми занимават главата? :scratch:
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

fak написа:Не бих могла да си играя на Бог и да решавам кой да живее и кой да умре!
Ти сериозно ли? :shock: Ако някой вдигне брадва над главата на твой близък, ще стоиш ли, гледайки безучастно и цъкайки с език?
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”