DreamWorks написа:Това, че още не е обнародвано в държавен вестник не означава, че не е прието. Таксата няма да 2713 лв. И стига сте ни нападали от СС. Ние ли сме виновни за всичко? Като не сте в СС и като нямате представа как стоят нещата не се обаждайте. Успокойте се вече. Таксата няма да 2713 лв. Стига сте се чудили какво да измислите и кой да обвините. Само си чешете езиците. А като се правиха протести бяхте ли там, или бяхте да си пийвате кафенцето в мизерния СГ? Когато вие почнете да изпълнявате това което се иска от вас по закон, тогава имате право да съдите хората и институциите.
LOL DUDE,
Само дето аз говоря с факти, а ти просто ми казваш, че таксата "няма да е 2713 лв." и толкова! Да не зависи от теб?
Освен това - знаем, че не е обнародвано в ДВ, но проблемът е, че още не е решено и от Министерски съвет!! Имаме само предложение от СУ. Аз им следя всяко заседание и досега въпросът за промяна на таксата изобщо не е внасян!!
Ето - http://www.government.bg/cgi-bin/e-cms/ ... &p=0225&g= нека всички, които се интересуват да следят !
Никой няма полза да остане такава, само че някои хора работят по въпроса, а други - не (или поне по никакъв начин не се вижда, че го правят).
п.п. Ето отгоровора на СС:
"Добър ден,
Ще Ви кажем това, което и ние знаем. Беше взето решение
новата таксата за ОКС "Медицина" да стане 925лв., решението на
Академическия съвет на СУ е от 31.05.2010! То е изпратено до
...Министерството на образованието, младежта и науката, изчаква се
постановление или решение на Министерски съвет на Република България
за тази корекция!
Ето тук можете да видите съобщението на Ръководството на СУ -
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/n ... ni/vazhno3
Не се наемаме със срокове, защото вече всичко е в нещата на
управляващите институции - Министерството на образованието, младежта и
науката и Министерски съвет!"
И какво правим сега? Седим и чакаме? Мина вече над 1 месец, без никакъв резултат!!
ОК, тогава - ние (няколкото кандидат-студенти) ще си действаме (и го правим !!!) и без вас, пък вие ако щете правете нещо. Мислех си, че ви е друга идеята на цялата организация, обаче - но може и да съм в грешка.
п.п.п. Ето ти твой цитат от 17.12.2009г., мисля че валиден и сега - "сега не е момента да се нападаме и да казваме кой какъв бил и кой какво бил направил. Сега трябва да се обединим и да докажем на студентите на СУ, че могат да разчитат на нас!!!" <---
Ами докажете !!!
А относно моето обвинение към СС - готов съм да го забравя, стига да видя, че правите нещо и ти можеш да ми погледнеш по-горните постове, че се опитвах да избегна цялата тази работа, но хич не ми помогнахте...
Припомням ви, че времето, в което може нещо да се промени - изтича. Ако не се променят на следващото заседание на Министерски Съвет (07.07.2010г) - аз лично, чисто технически, не виждам как ще стане 925 лв таксата, както всички се надяваме.