Академия на МВР vol. 2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Metodiev
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: Академия на МВР vol. 2

Мнение от Metodiev »

Еи... я не се карайте , пускайите Анелия и Гъмзата -4 секунди и се забавлявайите , поздрав http://www.vbox7.com/play:af78611d
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

severalthings написа:
_sonrisa_ написа:Че чух, че тази година няма да приемат нови кандидати, но не съм сигурна ;)
колежке хубаво е да излагаш мнение но не и такова, защото ако се появят още няколко като тебе да разпространят такава информация може някой да се откаже като цяло да кандидатства (не слагам мен защото още февруари знаех че ще има) не се заяждам въобще просто мн от съветите ти са така да се каже "леко лъжливи" а относно моето приемане номер 1012 бях и определено май бях приет, а защо не отидох си е чисто моя грешка (записах ВИАС) ако искаш мога да ти извадя още няколко "съвета" които не съвпадат с реалността...
Колега, ти току-що даде академичен пример за некоректно цитиране, сега ако искаш аз да ти извадя едно мнение от 2001 и да ти покажа колко си зле. Тъпо, нали? Ако имаш да попиташ нещо/да споделиш/да помогнеш - заповядай. Следващите подобни злобни коментарчета ще бъдат трити без предупреждение.
Facebook
Изображение
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от bggashnik »

_sonrisa_ написа:хаха как се презастраховаш :lol:
П.П. И мерси- редактирах :mrgreen:
Как да не се презастраховам, като знам, че темата е бъкана със бъдещи барети, готови да обискират всичко :mrgreen:
Компютърни науки I курс
Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

Светльо аз се чудя как още не си ги изхвърлил некоректните кви са тия работи тука ? Как ще напада така при положение , че сонсира дава толко информация която е била полезна за форумците я раздай малко правосъдие !
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Мнение от svetlio.varna »

Би и така беше доволна :) btw стискайте й палци, че в момента има гаден изпит.
А на оня нека му стои мнението зедно с репликите за назидание :lol:
Facebook
Изображение
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Хаха не знам дали и кой ми е стискал палци, ама си дозавърших страничката със 6-4ките днеска :lol:

Иначе по завързалия се спор с "колегата" - дайте да го приключим, никак не е градивен :mrgreen:
Аватар
aster
В началото бе словото

Мнение от aster »

_sonrisa_ написа:Хаха не знам дали и кой ми е стискал палци, ама си дозавърших страничката със 6-4ките днеска :lol:

Иначе по завързалия се спор с "колегата" - дайте да го приключим, никак не е градивен :mrgreen:
Поздравления! :flower:
Животът е това, което ни се случва, докато правим други планове.
Аватар
Shved
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shved »

(човек стискал палци :albino: )
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ef=profile

Ако не става, опитай с по-голям чук :D
jan_klod
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от jan_klod »

Здравейте на всички:) Разгледах всички мнения и постове относно АМВР, но никъде нямаше споменати подробности, относно магистърските програми- как става приема, какви са изискванията и каква реализацията след евентуално завършване, предимства- недостатъци и т.н. (да уточна аз имам висше, но не по специалностите на АМВР)
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Ми тук всички се борят да имат висше.. така че не са много наясно за каквито и да е било магистърски програми :)
Разгледай на сайта на Академията - има достатъчно информация :)
Иначе и аз си мисля за втора магистратура в школата.. но ще видим след още 4 години на какви мисли ще ми се въртят в главата :mrgreen:
Аватар
Hrisko
От дъжд на вятър

Мнение от Hrisko »

jan_klod написа:Здравейте на всички:) Разгледах всички мнения и постове относно АМВР, но никъде нямаше споменати подробности, относно магистърските програми- как става приема, какви са изискванията и каква реализацията след евентуално завършване, предимства- недостатъци и т.н. (да уточна аз имам висше, но не по специалностите на АМВР)
Трябва първо да завършиш бакалавър в Академията и чак тогава магистър ;)
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Не е вярно - магистърските програми са за всеки, който издържи изпитите, независимо къде и какво е учил :)
jan_klod
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от jan_klod »

Сега ще ви кажа с подробности:) Колежката от по-горния пост е права- магистърските програми са за всеки,независимо къде и какво е учил! Дори няма приемни изпити, приема е по документи, защото влизаш като студент, а за да караш магистратура като курсант тогава трябва да си завършил преди това академията със степен бакалавър.
Моят проблем е друг.... аз даже ходих в самата академия да подам документи за магистратура като студент.Обаче останах много неприятно изненадан, тъй като завърших миналата година мед. колежа в Пловдив, обаче там според силата на накъф малумен закон, който измислиха съвсем скоро,излизам като професионален бакалавър и в академията ми казаха, че немогат да ме приемат, щото нямат такова условие при тях за прием на проф. бакалавър, трява да съм бакалавар. А за да взема степен бакалавър по мойта специалност трява да уча още 2.5 години във ВМИ- Плд при семестриална такса около 500лв. (супер набутвация) и едва след това да кандидаствам в академията за магистратура като студент.Другия вариант е да се опитам да си влезна направо като курсант за 4 годишно обучение.
Та затова питах каква е реализацията след завършена магистратура в академията, защото като се рових из по- старите постове бях чел, че било кофти да си студент в академията щото после нямало гарантирана работа, рализация и т.н. И искам да разбера дали ще има смисъл да блъскам още 2.5 години за бакалавърска степен, за да влезна за магистратура в АМВР! Моля някой ако има някаква информация или е чувал нещо по тоя да въпрос да сподели, ще бъда благодарен!
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Личното ми мнение е, че по-скоро не си заслужава.. Това, че като студент ще ти е трудно към невъзможност да си намериш работа, си е напълно вярно. Дори хората, които завършват като курсанти там не успяват да се сдобият с мечтаната позиция в повечето случаи, но все пак наистина имат уредена и сигурна работа.

Аз ти препоръчвам, вместо да учиш още 2 години и половина нещо, което предполагам вече така или иначе си учил, и, ако имаш интерес към тази сфера, да пробваш във Военната академия Г.С. Раковски. Там също имат магистърски програми и то за цивилни ;)

Смятам, че в случая това ще е по-удачния варинат :)
mainata
В началото бе словото

Мнение от mainata »

Бях на въпросния тест (изпит) ли незнам как да го нарека , беше доста елементарен физическия , медицинския доста набързо ни претупаха ,а и бях един от първите та чакането беше след като го приключих , IQ теста , личностния и въпросите също не бяха нещо особенно , но тъпото е ,че заради оценките от училище и матурите няма да мога да вляза , видях че 434 момчета са останали да се борят , но предполагам те включват всички специалности редовно обучение(тоест тези които изискват минаване на психо).
Ще погледна резултатите , но е глупаво само по бал да се класира , дано гледат физическите или IQ или личностния тест , иначе ще се размина тази година с АМВР.
Също и много малко хора скъсаха на психото само 55-60% , очаквах поне 70-75% да са скъсани , специално от Пловдив повечето от половината стигнали до психото го минаха , което ми намали рязко шансовете.
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”