[КСК 2010] Математика

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Plchee
От дъжд на вятър
Специалност: Софтуерно инженерство
Курс: първи

Re: [КСК 2010] Математика

Мнение от Plchee »

The_Soldier написа:
heihei написа:
The_Soldier написа:
Plchee написа:Моя бал е 26.05 ,защото имам 5.75 на матурата ама иначе главна специалност ми е СИ
Сметнал си грешно, ако използваш оценката от матурата, максималния бал, който може да имаш е 24.00. Изпита се умножава по 3, а матурата по 2, от там идва разминаването..
най-вероятно не е сметнал грешно просто казва ,че е карал матура по математика и с нея бала му става 26.05 ,което означава че оценката му от изпита е 4.85
Мхм, това като че ли е по-вероятно.. "защото имам 5.75" прозвуча ми като че ли иска да изтъкне матурата и че ще използва нея, затова съм се объркал сигурно.. В такъв случай поздравления за бала Plchee :D не знам дали ще ти стигне за СИ, но никак не е зле..
Да това имам на предвид ,че имам 4.85 на изпита а пак матурата ми е 5.75 а иначе на третия изпит ще мача 5.50 ... Дано да успея :Д
Софтуерно инженерство 1 курс
Аватар
Plchee
От дъжд на вятър

Мнение от Plchee »

morfei написа:
Plchee написа:Сашо ти как писа специалностите ?
Абе не съм ги писал още, ще ходя на 5ти,ама ти зн как:
1.КН
2.СИ
3.Инфо

27.90 ще стигне за КН, то е ясно ама за всеки случай. Все пак и на трети изпит отивам. Ама ква подготовка му удрям...Всеки ден диско и пиене пред телевизора. :lol:
хахаха е ти как мислиш че сам аз :Д неска отидох на курса по математика цяла нощт не спал бях мартаф пиян :Д едвам стоях братче на чина хаха ти що не беше на курса?
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

Бе бях на Ловеч на диско, пихме си бая с Мъри и Светльо. Нямаше как да дойда бях умрял за сън. Прибрах се в нас в 6 и половина. Как да стана в 10 да дойда за 11?! :D

П.П. Утре ще дойда, обаче.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Plchee
От дъжд на вятър

Мнение от Plchee »

morfei написа:Бе бях на Ловеч на диско, пихме си бая с Мъри и Светльо. Нямаше как да дойда бях умрял за сън. Прибрах се в нас в 6 и половина. Как да стана в 10 да дойда за 11?! :D

П.П. Утре ще дойда, обаче.
Е аз си легнах в 6.30 и станах в 9 да дойда на Плевен за курса ХАХА :Д
Lina__
От дъжд на вятър

Мнение от Lina__ »

Имам въпрос:една приятелка има 5.50 от втората сесия и иска да разбере къде се издават служебните бележки,дали има някава такса и задължително ли е да има такава бележка?ако не,без нея бала пак ли се счита за максимален?Мерси :)
Аватар
Kat
Драскач

Мнение от Kat »

от ФМИ си я взима, няма такса за бележката, но пък има за участие в класирането. Останалото - че кой да знае. :lol:
Just because you feel good, I still want you here tonight...

Kid vs. Kat :twisted:
Аватар
InYourFace
В началото бе словото
Курс: семестриално завършил

Мнение от InYourFace »

Искам да ви попитам как стоят нещата с общежитията.Чух че леглата в ФМИ са 120 о_О,защото ако е така един вид ти тряа над 5.50 за общежитие.И всички с по ниска от тази оценка (като мен :mrgreen: ) може да ми пишете ако имате нужда от съквартирант за квартира <3
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Леглата за ФМИ са 120, да, но не е проблем ;) Минималният бал за общежитие към ФМИ миналата година е бил 5.42, но веднага бързам да кажа, че това не е оценката от изпита. Тази оценка се формира, като твоят бал се раздели на 5(ако имаш 5.50+ се взима реалният бал, а не бал 30). В случая на миналата година е трябвало да имаш бал над 27.1, което е напълно постижимо(5.42*5) :wink:
Компютърни науки I курс
Аватар
InYourFace
В началото бе словото
Курс: семестриално завършил

Мнение от InYourFace »

хмм тва не ме успокои много защото и в този бал не влизам за сега ( 4.45 яко сад ) ам ще се надявам на последния да изкарам.
Аватар
Plchee
От дъжд на вятър

Мнение от Plchee »

bggashnik написа:Леглата за ФМИ са 120, да, но не е проблем ;) Минималният бал за общежитие към ФМИ миналата година е бил 5.42, но веднага бързам да кажа, че това не е оценката от изпита. Тази оценка се формира, като твоят бал се раздели на 5(ако имаш 5.50+ се взима реалният бал, а не бал 30). В случая на миналата година е трябвало да имаш бал над 27.1, което е напълно постижимо(5.42*5) :wink:
Е добре бе как 120 легла за такав престижен универцситет ... В техническия каквато и специалност да си имаш общежитие ... Много гадно :(
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Имай предвид, че СУ е най-големият университет в България(съответно с най-много факултети).
Компютърни науки I курс
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Току-що реших да сметна каква оценка от изпит трябва на човек, че ако минималният бал тази година съвпада с този от миналата(5.42) и има 6.00 от ЗП(или при карана матура по математика пак да има 6.00),ще може да се вмести в общежитието.

И отговорът е 5.0(3), т.е. ~5.00.И това ако е много... :roll:
Компютърни науки I курс
zmeqt
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от zmeqt »

Никъде не видях в какво работно време се приемат документи за класиране.Смятам утре да отида,така че трябва да си направя планове кога да тръгна(не съм от София).Може просто да съм го пропуснал,така че някой ако има информация да каже.
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Oт 10 до 17, нещо такова. Ама утре е събота!!!!!!!!!!!
Facebook
Изображение
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

В сайта пише без неделните дни! :wink:
Компютърни науки I курс
Заключено