предварителен изпит по история 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
du6ata написа:аха...ViN_DieSeL написа:4ерна на бели тънки раета и със дънки имах минерална вода със биберон4е и стоях на 3-я 4ин от към прозорецаdu6ata написа:ViN_DieSeL, с каква тениска беше на изпита?![]()
![]()
![]()
![]()
да не би слу4айно да сме били в една стая...обесни де недей да ме даржиш в неизвестност...
"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
du6ata написа:между другото бях сигурна, че това си ти![]()
...по едно време се колебаех между теб и момчето зад теб.
ама мили4ка ние в една стя ли сме били?е*ати майтапа...
да, в една стая бяхме.ViN_DieSeL написа:du6ata написа:между другото бях сигурна, че това си ти![]()
ама мили4ка ние в една стя ли сме били?е*ати майтапа...а ти как исглеждаше аз си спомням някои физиономийки от стята я се опиши или само ми кажи каде стоеше аз ще се сетя
и как си била сигурна 4е съм аз
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
егати слу4айността
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
du6ata написа:да, в една стая бяхме.ViN_DieSeL написа:du6ata написа:между другото бях сигурна, че това си ти![]()
ама мили4ка ние в една стя ли сме били?е*ати майтапа...а ти как исглеждаше аз си спомням някои физиономийки от стята я се опиши или само ми кажи каде стоеше аз ще се сетя
и как си била сигурна 4е съм аз
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
егати слу4айността
преди изпита, когато излязоха разпределенията аз казах, че съм в химическия, но не казах в коя стая съм. после видях, че и ти си в същата...затова поогледах момчетата и запомних кой с каква тениска беше
добре...ето,4е малко,по,малко запо4вам да изкоп4вам по нещи4ко..я сега кажи ти каде стоеше...и докога писа да не би слу4аино да беше моми4ето което остана до края...понеже аз предадох 5 мин преди края и се огледах кой остава
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
уверявам те, водих дълги борби със себе си дали да ти кажа. но бях толкова притеснена преди изпита, че не ми се занимаваше с никого и нищо.ViN_DieSeL написа:а и съм ти обиден понеже не каза,4е сме в една стая и не се запознахме![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
du6ata написа:уверявам те, водих дълги борби със себе си дали да ти кажа. но бях толкова притеснена преди изпита, че не ми се занимаваше с никого и нищо.ViN_DieSeL написа:а и съм ти обиден понеже не каза,4е сме в една стая и не се запознахме![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
преди да кажат темата си мислех да те питам дали си ти...да се запознаем, но ми беше неудобно
пък и то щеше да е..."здравей...от къде си?" vin_benzin: "от балччик"..аз"аз съм du6ata"....ммм представяш ли си каква сцена..
оу и'ес трябваше,но...я кажи каде стоеше?
пожелавам ти го от сърце!!ViN_DieSeL написа:хей, между другото не съм предполагал,4е някога ще се вида с някои от форума...голяма слу4айност а ти да не се обадиш...тц-тц-тц...а и още нещо много искам да вляза право и да съм в една група с Явор4о![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()