[КСК 2010] Журналистика vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
vik
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2
10 работни?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
- mina_k
- Пишете, о, братя
vik написа:Миналият път на кой работен ден ни излязоха оценките...или на кой ден изобщо,някой помни ли?
20 април!
- Inchetooo
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
Досега преглеждах миналогодишните балове и се чудех дали тази година ще се променят много,след като устният изпит отпадна?Вие как мислите,по-високи ли ще бъдат или точно обратното?
- Далавера
- В началото бе словото
Дано са по-ниски. Че до тук 24, 83. (И все пак съм момченце
)
Представих темата "Ние и те" като телевизионно предаване.
"Добър вечер! Вие сте с БТВ Репортерите...."
В студиото има психоложка, която разисква с водещия темата. След това се излучва кратък репортаж от анкета, проведена на булевард "Витоша" в столицата. В анкетата(представена като диалози) репортерът среща случайни минувачи и ги пита какво мислят по темата "Ние и те". Така на всеки се дава свободно да асоциира темата с каквото му дойде. 17 годишен ученик показва тоталната ис незаинтересованост. Студентът, който питам - типичната разсеяност, мислещ за поредният изпит или купон. Репортерът го пита за приятелка и темата той и приятелката му и те. Пенсионерката с която разговарям се сеща за политиката и властта и представя аспекта ние и те - политиците. И един таксиметров шофьор за цвят, който обръща темата на словоизлияние и си изказва мъката, която няма нищо общо с темата. След това се връщаме в студиото, където психоложката анализира интервюираните и споменава по-горните неща, които казах. В заключението водещият разказва един виц (г/д по темата) и предаването завършва с "Приятна вечер с програмата на БТВ!"
Така както го разказвам не съм сигурен разбира ли се, но цялото есе е предаването нямам уводни дум с които да спомена че ще го представя като предаване и т.н.
За оригиналност е оригинално. Притеснява ме, че е блудкаво и бозесто, но акквото сабя покаже. В крайна сметка и 4.75 от предния се надявам да ми стигне - ако не живи и здрави.
Далавера да става.
Представих темата "Ние и те" като телевизионно предаване.
"Добър вечер! Вие сте с БТВ Репортерите...."
В студиото има психоложка, която разисква с водещия темата. След това се излучва кратък репортаж от анкета, проведена на булевард "Витоша" в столицата. В анкетата(представена като диалози) репортерът среща случайни минувачи и ги пита какво мислят по темата "Ние и те". Така на всеки се дава свободно да асоциира темата с каквото му дойде. 17 годишен ученик показва тоталната ис незаинтересованост. Студентът, който питам - типичната разсеяност, мислещ за поредният изпит или купон. Репортерът го пита за приятелка и темата той и приятелката му и те. Пенсионерката с която разговарям се сеща за политиката и властта и представя аспекта ние и те - политиците. И един таксиметров шофьор за цвят, който обръща темата на словоизлияние и си изказва мъката, която няма нищо общо с темата. След това се връщаме в студиото, където психоложката анализира интервюираните и споменава по-горните неща, които казах. В заключението водещият разказва един виц (г/д по темата) и предаването завършва с "Приятна вечер с програмата на БТВ!"
Така както го разказвам не съм сигурен разбира ли се, но цялото есе е предаването нямам уводни дум с които да спомена че ще го представя като предаване и т.н.
За оригиналност е оригинално. Притеснява ме, че е блудкаво и бозесто, но акквото сабя покаже. В крайна сметка и 4.75 от предния се надявам да ми стигне - ако не живи и здрави.
Далавера да става.
Далавера ли е?
- Wild Child
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
Привет
След като излязоха резултатите от 1вия изпит се появи една таблица с оценките- колко 6-ци, 5-ци и т.н. има , както и разпределени на момичета/момчета...някой има ли представа от къде да се сдобия с нея?- претърсих сайта, но без резултат
Благодаря предварително !
След като излязоха резултатите от 1вия изпит се появи една таблица с оценките- колко 6-ци, 5-ци и т.н. има , както и разпределени на момичета/момчета...някой има ли представа от къде да се сдобия с нея?- претърсих сайта, но без резултат
Благодаря предварително !
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
По някаква причина спряха да качват обобщената онформация на сайта. Последните данни са именно за първия изпит по журналистика.
-
vik
- В началото бе словото
Далавера,до някъде твоето ми заприлича на моето от миналия път,когато аз си представих есето като репортаж за самия изпит.Писах,че се епаднала темата "Дупки" и разказах какви интерпретации са се срещали.Включих интервщ с проверяващ,анализиращ работите и изказване на психоложка защо кандидат-студентите са писали масово песимистично...и други неща имах де,.но сега не мис е разказва.Като про1етох товето обаче доста ми заприлича на моето.И аз бях убедена,че е оригинално и очаквах или мн ниска оценка или мн висока..Познай...Надявам се обаче теб да те оценят по-добре и да имаш повече късмет от мен...На мен лично (но коя пък съм аз....) много ми харесват такива неща,с различна рамка и показващи различните мнения...А и на рецензията ми пишеше "Не е съобразено с темата" ...Абе,дано имаш повече късмет от мен миналия път...Ако не и 4,75 хич не е лошо за момче
Успех!
- Далавера
- В началото бе словото
В тая връзка 4,75 ми е на футболен коментар на среща 11 - 11 като дупки се споменава 4 пъти в текста.vik написа:Далавера,до някъде твоето ми заприлича на моето от миналия път,когато аз си представих есето като репортаж за самия изпит.Писах,че се епаднала темата "Дупки" и разказах какви интерпретации са се срещали.Включих интервщ с проверяващ,анализиращ работите и изказване на психоложка защо кандидат-студентите са писали масово песимистично...и други неща имах де,.но сега не мис е разказва.Като про1етох товето обаче доста ми заприлича на моето.И аз бях убедена,че е оригинално и очаквах или мн ниска оценка или мн висока..Познай...Надявам се обаче теб да те оценят по-добре и да имаш повече късмет от мен...На мен лично (но коя пък съм аз....) много ми харесват такива неща,с различна рамка и показващи различните мнения...А и на рецензията ми пишеше "Не е съобразено с темата" ...Абе,дано имаш повече късмет от мен миналия път...Ако не и 4,75 хич не е лошо за момчеУспех!
Далавера ли е?
-
vik
- В началото бе словото
Идва ми само една дума на ум- субективно
:р (без да подлагам на съмнение хубавото ти есе, и все пак...)
- Далавера
- В началото бе словото
Мхм, вероятно е субективно... след като това беше единственото от 1100 есета формулирано по такъв начин.vik написа:Идва ми само една дума на ум- субективно:р (без да подлагам на съмнение хубавото ти есе, и все пак...)
Далавера ли е?
-
vik
- В началото бе словото
също като моето 
- Etien
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Далаверке, как си формулира желанията ?
Че като гледам май с тва 4.75 си вътре 
ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА ( PR ) - 1 КУРС
- Далавера
- В началото бе словото
1. Журналистика
2. ВО
3. Книгоиздаване
4. Журналистика (з)
5.ВО (3)
6. Социални дейности
2. ВО
3. Книгоиздаване
4. Журналистика (з)
5.ВО (3)
6. Социални дейности
Далавера ли е?
Вчера си говорих с един познат от ФЖМК и той каза че на 1 или 2 етаж е сложена бележка да се пази тишина,защото се проверяват работите ни 
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1