[КСК 2010] Журналистика vol.2

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
vik
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2

Мнение от vik »

10 работни?
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Te oсновно в почивните проверяват :D
Facebook
Изображение
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

vik написа:Миналият път на кой работен ден ни излязоха оценките...или на кой ден изобщо,някой помни ли?

20 април!
Аватар
Inchetooo
В началото бе словото

Мнение от Inchetooo »

Досега преглеждах миналогодишните балове и се чудех дали тази година ще се променят много,след като устният изпит отпадна?Вие как мислите,по-високи ли ще бъдат или точно обратното?
Аватар
Далавера
В началото бе словото

Мнение от Далавера »

Дано са по-ниски. Че до тук 24, 83. (И все пак съм момченце :mrgreen: )

Представих темата "Ние и те" като телевизионно предаване.
"Добър вечер! Вие сте с БТВ Репортерите...."
В студиото има психоложка, която разисква с водещия темата. След това се излучва кратък репортаж от анкета, проведена на булевард "Витоша" в столицата. В анкетата(представена като диалози) репортерът среща случайни минувачи и ги пита какво мислят по темата "Ние и те". Така на всеки се дава свободно да асоциира темата с каквото му дойде. 17 годишен ученик показва тоталната ис незаинтересованост. Студентът, който питам - типичната разсеяност, мислещ за поредният изпит или купон. Репортерът го пита за приятелка и темата той и приятелката му и те. Пенсионерката с която разговарям се сеща за политиката и властта и представя аспекта ние и те - политиците. И един таксиметров шофьор за цвят, който обръща темата на словоизлияние и си изказва мъката, която няма нищо общо с темата. След това се връщаме в студиото, където психоложката анализира интервюираните и споменава по-горните неща, които казах. В заключението водещият разказва един виц (г/д по темата) и предаването завършва с "Приятна вечер с програмата на БТВ!"

Така както го разказвам не съм сигурен разбира ли се, но цялото есе е предаването нямам уводни дум с които да спомена че ще го представя като предаване и т.н.

За оригиналност е оригинално. Притеснява ме, че е блудкаво и бозесто, но акквото сабя покаже. В крайна сметка и 4.75 от предния се надявам да ми стигне - ако не живи и здрави.
Далавера да става.
Далавера ли е?
Аватар
Wild Child
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: първи

Мнение от Wild Child »

Привет :D
След като излязоха резултатите от 1вия изпит се появи една таблица с оценките- колко 6-ци, 5-ци и т.н. има , както и разпределени на момичета/момчета...някой има ли представа от къде да се сдобия с нея?- претърсих сайта, но без резултат :?
Благодаря предварително ! :D
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

По някаква причина спряха да качват обобщената онформация на сайта. Последните данни са именно за първия изпит по журналистика.
Facebook
Изображение
vik
В началото бе словото

Мнение от vik »

Далавера,до някъде твоето ми заприлича на моето от миналия път,когато аз си представих есето като репортаж за самия изпит.Писах,че се епаднала темата "Дупки" и разказах какви интерпретации са се срещали.Включих интервщ с проверяващ,анализиращ работите и изказване на психоложка защо кандидат-студентите са писали масово песимистично...и други неща имах де,.но сега не мис е разказва.Като про1етох товето обаче доста ми заприлича на моето.И аз бях убедена,че е оригинално и очаквах или мн ниска оценка или мн висока..Познай...Надявам се обаче теб да те оценят по-добре и да имаш повече късмет от мен...На мен лично (но коя пък съм аз....) много ми харесват такива неща,с различна рамка и показващи различните мнения...А и на рецензията ми пишеше "Не е съобразено с темата" ...Абе,дано имаш повече късмет от мен миналия път...Ако не и 4,75 хич не е лошо за момче ;) Успех!
Аватар
Далавера
В началото бе словото

Мнение от Далавера »

vik написа:Далавера,до някъде твоето ми заприлича на моето от миналия път,когато аз си представих есето като репортаж за самия изпит.Писах,че се епаднала темата "Дупки" и разказах какви интерпретации са се срещали.Включих интервщ с проверяващ,анализиращ работите и изказване на психоложка защо кандидат-студентите са писали масово песимистично...и други неща имах де,.но сега не мис е разказва.Като про1етох товето обаче доста ми заприлича на моето.И аз бях убедена,че е оригинално и очаквах или мн ниска оценка или мн висока..Познай...Надявам се обаче теб да те оценят по-добре и да имаш повече късмет от мен...На мен лично (но коя пък съм аз....) много ми харесват такива неща,с различна рамка и показващи различните мнения...А и на рецензията ми пишеше "Не е съобразено с темата" ...Абе,дано имаш повече късмет от мен миналия път...Ако не и 4,75 хич не е лошо за момче ;) Успех!
В тая връзка 4,75 ми е на футболен коментар на среща 11 - 11 като дупки се споменава 4 пъти в текста. :mrgreen:
Далавера ли е?
vik
В началото бе словото

Мнение от vik »

Идва ми само една дума на ум- субективно :) :р (без да подлагам на съмнение хубавото ти есе, и все пак...)
Аватар
Далавера
В началото бе словото

Мнение от Далавера »

vik написа:Идва ми само една дума на ум- субективно :) :р (без да подлагам на съмнение хубавото ти есе, и все пак...)
Мхм, вероятно е субективно... след като това беше единственото от 1100 есета формулирано по такъв начин. :wink:
Далавера ли е?
vik
В началото бе словото

Мнение от vik »

също като моето ;)
Аватар
Etien
От дъжд на вятър
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Etien »

Далаверке, как си формулира желанията ? :) Че като гледам май с тва 4.75 си вътре :)
ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА ( PR ) - 1 КУРС
Аватар
Далавера
В началото бе словото

Мнение от Далавера »

1. Журналистика
2. ВО
3. Книгоиздаване
4. Журналистика (з)
5.ВО (3)
6. Социални дейности
Далавера ли е?
Аватар
kalioo
От дъжд на вятър

Мнение от kalioo »

Вчера си говорих с един познат от ФЖМК и той каза че на 1 или 2 етаж е сложена бележка да се пази тишина,защото се проверяват работите ни :)
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”