предварителен изпит по история 2006

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
ViN_DieSeL
От дъжд на вятър

Мнение от ViN_DieSeL »

а защо питаш? 8) по принцип няма от каде да знаеш как изглеждам...не съм раздавал снимки май 4е.. :P :lol: а мисля 4е е време да ме видите какъв съм СЛАДКИШ :oops: :P :lol: 8)
"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."
Аватар
ViN_DieSeL
От дъжд на вятър

Мнение от ViN_DieSeL »

а имаше ли някой от вас в хими4еския ф-т изобщо :cry:
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

ViN_DieSeL написа:
du6ata написа:ViN_DieSeL, с каква тениска беше на изпита?
4ерна на бели тънки раета и със дънки имах минерална вода със биберон4е и стоях на 3-я 4ин от към прозореца :) :oops:
аха... :) :D :thumbright: :tongue:
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
Аватар
ViN_DieSeL
От дъжд на вятър

Мнение от ViN_DieSeL »

du6ata написа:
ViN_DieSeL написа:
du6ata написа:ViN_DieSeL, с каква тениска беше на изпита?
4ерна на бели тънки раета и със дънки имах минерална вода със биберон4е и стоях на 3-я 4ин от към прозореца :) :oops:
аха... :) :D :thumbright: :tongue:

да не би слу4айно да сме били в една стая...обесни де недей да ме даржиш в неизвестност... :oops: ...кажи защо питаш :lol:
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

е просто си питам :)
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

между другото бях сигурна, че това си ти :lol: :wink: ...по едно време се колебаех между теб и момчето зад теб.
Аватар
ViN_DieSeL
От дъжд на вятър

Мнение от ViN_DieSeL »

du6ata написа:между другото бях сигурна, че това си ти :lol: :wink: ...по едно време се колебаех между теб и момчето зад теб.

ама мили4ка ние в една стя ли сме били?е*ати майтапа... :lol: а ти как исглеждаше аз си спомням някои физиономийки от стята я се опиши или само ми кажи каде стоеше аз ще се сетя :P и как си била сигурна 4е съм аз :lol: :lol: :) :D :lol: :o :shock: :oops: егати слу4айността :lol:
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

ViN_DieSeL написа:
du6ata написа:между другото бях сигурна, че това си ти :lol: :wink: ...по едно време се колебаех между теб и момчето зад теб.

ама мили4ка ние в една стя ли сме били?е*ати майтапа... :lol: а ти как исглеждаше аз си спомням някои физиономийки от стята я се опиши или само ми кажи каде стоеше аз ще се сетя :P и как си била сигурна 4е съм аз :lol: :lol: :) :D :lol: :o :shock: :oops: егати слу4айността :lol:
да, в една стая бяхме. :) преди изпита, когато излязоха разпределенията аз казах, че съм в химическия, но не казах в коя стая съм. после видях, че и ти си в същата...затова поогледах момчетата и запомних кой с каква тениска беше :)
Аватар
ViN_DieSeL
От дъжд на вятър

Мнение от ViN_DieSeL »

du6ata написа:
ViN_DieSeL написа:

да, в една стая бяхме. :) преди изпита, когато излязоха разпределенията аз казах, че съм в химическия, но не казах в коя стая съм. после видях, че и ти си в същата...затова поогледах момчетата и запомних кой с каква тениска беше :)

добре...ето,4е малко,по,малко запо4вам да изкоп4вам по нещи4ко..я сега кажи ти каде стоеше...и докога писа да не би слу4аино да беше моми4ето което остана до края...понеже аз предадох 5 мин преди края и се огледах кой остава :P :P :P :P :P :P
Аватар
ViN_DieSeL
От дъжд на вятър

Мнение от ViN_DieSeL »

а и съм ти обиден понеже не каза,4е сме в една стая и не се запознахме :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Аватар
ViN_DieSeL
От дъжд на вятър

Мнение от ViN_DieSeL »

хей, между другото не съм предполагал,4е някога ще се вида с някои от форума...голяма слу4айност а ти да не се обадиш...тц-тц-тц...а и още нещо много искам да вляза право и да съм в една група с Явор4о :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

ViN_DieSeL написа:а и съм ти обиден понеже не каза,4е сме в една стая и не се запознахме :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
уверявам те, водих дълги борби със себе си дали да ти кажа. но бях толкова притеснена преди изпита, че не ми се занимаваше с никого и нищо. :? :( :evil: преди да кажат темата си мислех да те питам дали си ти...да се запознаем, но ми беше неудобно :oops: пък и то щеше да е..."здравей...от къде си?" vin_benzin: "от балччик"..аз"аз съм du6ata"....ммм представяш ли си каква сцена.. :)
Аватар
ViN_DieSeL
От дъжд на вятър

Мнение от ViN_DieSeL »

du6ata написа:
ViN_DieSeL написа:а и съм ти обиден понеже не каза,4е сме в една стая и не се запознахме :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
уверявам те, водих дълги борби със себе си дали да ти кажа. но бях толкова притеснена преди изпита, че не ми се занимаваше с никого и нищо. :? :( :evil: преди да кажат темата си мислех да те питам дали си ти...да се запознаем, но ми беше неудобно :oops: пък и то щеше да е..."здравей...от къде си?" vin_benzin: "от балччик"..аз"аз съм du6ata"....ммм представяш ли си каква сцена.. :)

оу и'ес трябваше,но...я кажи каде стоеше? :roll:
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

ViN_DieSeL написа:хей, между другото не съм предполагал,4е някога ще се вида с някои от форума...голяма слу4айност а ти да не се обадиш...тц-тц-тц...а и още нещо много искам да вляза право и да съм в една група с Явор4о :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
пожелавам ти го от сърце!! :) пък и ти нали писа, така че стъпка по стъпка се приближаваш до право в СУ
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

отзад :)
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”