проблемът си е лично твой.ra4e^f написа:Ще имам 2, аз си знам
Резултати от изпита по история 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
в тебе не се съмнявам, че си я знаел темата:) ама аз например почти излиязох:) на инаТ останах, написах каквото знамCasapA написа:откъде знаеш че 60% ше са двойките, аммм? МОже 60% да са шестици?? Абе имате ли некви статистики от минали години за % двойки и т.н... ще ми бъде забавно да сравнявам със сега. Никъде не намерих аз...
ПП Паган колко написа бре човек? Впрочем това май не е решаващо, а?
и после каво звъннах на минев и той като ми каза какво съм изтървала щях да си направя харакири с вилицата
бе какво се влиза с 3 евентуално по история?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
[quote="cappuccino] ама аз например почти излиязох:) на инаТ останах, написах каквото знам
[/quote]
И аз така на инат реших, че оставам каквото ще да става и ся гледай си майтапа понаписала съм някои верни неща може и 3 да хвана
, важното е човек никога да не се предава - аз съм на тоя принцип
Пък че нямало да ми свърши работа оценката - има и втори път, така че давайте с рогата право напред, както е приказката 
[/quote]
И аз така на инат реших, че оставам каквото ще да става и ся гледай си майтапа понаписала съм някои верни неща може и 3 да хвана
Съжалявам,мила!Не съм нито благотворителна фондация,нито пък съм от социални помощи.Ближи си раните сама....щом не ме послуша в началото и постоянно ме нападаше...ra4e^f написа:Да беcompaq написа:проблемът си е лично твой.ra4e^f написа:Ще имам 2, аз си знамАз пък се надявах ти да ми помогнеш да го преживея,ама..нейсе
- ra4e^f
- Форумно зомби
Ех, мойте рани са много и дълбоки, не знам как без твоя помощ ще ги оближа всичкитеcompaq написа:Съжалявам,мила!Не съм нито благотворителна фондация,нито пък съм от социални помощи.Ближи си раните сама....щом не ме послуша в началото и постоянно ме нападаше...ra4e^f написа:Да беcompaq написа:проблемът си е лично твой.ra4e^f написа:Ще имам 2, аз си знамАз пък се надявах ти да ми помогнеш да го преживея,ама..нейсе
Имаш го!ra4e^f написа:Ех, мойте рани са много и дълбоки, не знам как без твоя помощ ще ги оближа всичкитеcompaq написа:Съжалявам,мила!Не съм нито благотворителна фондация,нито пък съм от социални помощи.Ближи си раните сама....щом не ме послуша в началото и постоянно ме нападаше...ra4e^f написа:Да беcompaq написа:проблемът си е лично твой.ra4e^f написа:Ще имам 2, аз си знамАз пък се надявах ти да ми помогнеш да го преживея,ама..нейсе
Уточнение- не те нападах.И не ми говори на 'мила'