Да това имам на предвид ,че имам 4.85 на изпита а пак матурата ми е 5.75 а иначе на третия изпит ще мача 5.50 ... Дано да успея :ДThe_Soldier написа:Мхм, това като че ли е по-вероятно.. "защото имам 5.75" прозвуча ми като че ли иска да изтъкне матурата и че ще използва нея, затова съм се объркал сигурно.. В такъв случай поздравления за бала Plcheeheihei написа:най-вероятно не е сметнал грешно просто казва ,че е карал матура по математика и с нея бала му става 26.05 ,което означава че оценката му от изпита е 4.85The_Soldier написа:Сметнал си грешно, ако използваш оценката от матурата, максималния бал, който може да имаш е 24.00. Изпита се умножава по 3, а матурата по 2, от там идва разминаването..Plchee написа:Моя бал е 26.05 ,защото имам 5.75 на матурата ама иначе главна специалност ми е СИне знам дали ще ти стигне за СИ, но никак не е зле..
[КСК 2010] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Plchee
- От дъжд на вятър
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Курс: първи
Re: [КСК 2010] Математика
Софтуерно инженерство 1 курс
- Plchee
- От дъжд на вятър
хахаха е ти как мислиш че сам аз :Д неска отидох на курса по математика цяла нощт не спал бях мартаф пиян :Д едвам стоях братче на чина хаха ти що не беше на курса?morfei написа:Абе не съм ги писал още, ще ходя на 5ти,ама ти зн как:Plchee написа:Сашо ти как писа специалностите ?
1.КН
2.СИ
3.Инфо
27.90 ще стигне за КН, то е ясно ама за всеки случай. Все пак и на трети изпит отивам. Ама ква подготовка му удрям...Всеки ден диско и пиене пред телевизора.
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Бе бях на Ловеч на диско, пихме си бая с Мъри и Светльо. Нямаше как да дойда бях умрял за сън. Прибрах се в нас в 6 и половина. Как да стана в 10 да дойда за 11?! 
П.П. Утре ще дойда, обаче.
Компютърни науки 1 курс
- Plchee
- От дъжд на вятър
Е аз си легнах в 6.30 и станах в 9 да дойда на Плевен за курса ХАХА :Дmorfei написа:Бе бях на Ловеч на диско, пихме си бая с Мъри и Светльо. Нямаше как да дойда бях умрял за сън. Прибрах се в нас в 6 и половина. Как да стана в 10 да дойда за 11?!
Имам въпрос:една приятелка има 5.50 от втората сесия и иска да разбере къде се издават служебните бележки,дали има някава такса и задължително ли е да има такава бележка?ако не,без нея бала пак ли се счита за максимален?Мерси 
от ФМИ си я взима, няма такса за бележката, но пък има за участие в класирането. Останалото - че кой да знае. 
- InYourFace
- В началото бе словото
- Курс: семестриално завършил
Искам да ви попитам как стоят нещата с общежитията.Чух че леглата в ФМИ са 120 о_О,защото ако е така един вид ти тряа над 5.50 за общежитие.И всички с по ниска от тази оценка (като мен
) може да ми пишете ако имате нужда от съквартирант за квартира <3
- bggashnik
- Пишеща машина
Леглата за ФМИ са 120, да, но не е проблем
Минималният бал за общежитие към ФМИ миналата година е бил 5.42, но веднага бързам да кажа, че това не е оценката от изпита. Тази оценка се формира, като твоят бал се раздели на 5(ако имаш 5.50+ се взима реалният бал, а не бал 30). В случая на миналата година е трябвало да имаш бал над 27.1, което е напълно постижимо(5.42*5) 
Компютърни науки I курс
- InYourFace
- В началото бе словото
- Курс: семестриално завършил
хмм тва не ме успокои много защото и в този бал не влизам за сега ( 4.45 яко сад ) ам ще се надявам на последния да изкарам.
- Plchee
- От дъжд на вятър
Е добре бе как 120 легла за такав престижен универцситет ... В техническия каквато и специалност да си имаш общежитие ... Много гадноbggashnik написа:Леглата за ФМИ са 120, да, но не е проблемМинималният бал за общежитие към ФМИ миналата година е бил 5.42, но веднага бързам да кажа, че това не е оценката от изпита. Тази оценка се формира, като твоят бал се раздели на 5(ако имаш 5.50+ се взима реалният бал, а не бал 30). В случая на миналата година е трябвало да имаш бал над 27.1, което е напълно постижимо(5.42*5)
- bggashnik
- Пишеща машина
Имай предвид, че СУ е най-големият университет в България(съответно с най-много факултети).
Компютърни науки I курс
- bggashnik
- Пишеща машина
Току-що реших да сметна каква оценка от изпит трябва на човек, че ако минималният бал тази година съвпада с този от миналата(5.42) и има 6.00 от ЗП(или при карана матура по математика пак да има 6.00),ще може да се вмести в общежитието.
И отговорът е 5.0(3), т.е. ~5.00.И това ако е много...
И отговорът е 5.0(3), т.е. ~5.00.И това ако е много...
Компютърни науки I курс
-
zmeqt
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Никъде не видях в какво работно време се приемат документи за класиране.Смятам утре да отида,така че трябва да си направя планове кога да тръгна(не съм от София).Може просто да съм го пропуснал,така че някой ако има информация да каже.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Oт 10 до 17, нещо такова. Ама утре е събота!!!!!!!!!!!