География-програма

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Re: География-програма

Мнение от Sunshiiine »

Не, аз съм се насочила към РРП и то с голям мерак :lol: :JC_cupidgirl:
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
Аватар
Sssunny
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Sssunny »

Sunshiiine написа:
danchence написа: Sssunny, геология колежке, геология :cheers:
Ей, на теб не ти разбрах оценката. Как е? Съдейки по обръщението, си се представила добре :) Айде честито ни, ще се видим есента :salute:
Не бих казала, че съм се представила добре, никак даже - имам 5.00, за щастие обаче е достатъчна, за да запиша специалност, която искам да уча :P
Вели
В началото бе словото

Мнение от Вели »

:) Ейй Съншайн значи ще сме колежки, ако не ме приемат в Туризма... ;)
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Хехе супер :) То като нищо ще сме се виждали и някъде по време на изпитите. Което ми напомни за сутринта по време на редовния изпит, като ни събраха вътре :D Всички се гледат нервно, конкуренцията навсякъде.. :lol:
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
Вели
В началото бе словото

Мнение от Вели »

:)Ти в коя зала беше... :) аз бях в 243 ..:) но позакъснях :) Колко ти е бала ?
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Бях в 292 :] А бала.. no idea xD чакай да сметнемм... 26.924... емии толкова :P
danchence
В началото бе словото

Мнение от danchence »

Sssunny написа:
Sunshiiine написа:
danchence написа: Sssunny, геология колежке, геология :cheers:
Ей, на теб не ти разбрах оценката. Как е? Съдейки по обръщението, си се представила добре :) Айде честито ни, ще се видим есента :salute:
Не бих казала, че съм се представила добре, никак даже - имам 5.00, за щастие обаче е достатъчна, за да запиша специалност, която искам да уча :P
Ти ли си зле? Аз имам 3.75 Съншайн, но се надявам да съм в хубавия геолого - географски факултет. Макар че, наскоро гледах подписа на KRSOne и май е малко разочарован ор ГГФ-то, ще бъда доволна, ако разбера защо? :scratch:
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Хаххахаха е ти си намерила по какво да съдиш за факултета :lol: Просто или ти се учи това, или не. Всеки създава мнение за нещата сам за себе си, така че не може да разчиташ на думите само на 1 човек :] Иначе кой знае, оценката може и да ти стигне :P
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

danchence написа: Ти ли си зле? Аз имам 3.75 Съншайн, но се надявам да съм в хубавия геолого - географски факултет. Макар че, наскоро гледах подписа на KRSOne и май е малко разочарован ор ГГФ-то, ще бъда доволна, ако разбера защо? :scratch:
Скапана администрация, липса на каквато и да е организация, учебният план е пълен с безмислени предмети, голяма част от преподавателите просто не стават. Но навсякъде е така, така че горе главата :) Хубавите моменти все пак преобладават, споко! ;)
danchence
В началото бе словото

Мнение от danchence »

Благодаря :cheers:
Хора, а пък какво става, ако сте приети по първо желание със изпита и първо желание с матурата?
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от bggashnik »

Ами нека видим в архивите...Може би се записваш :lol: :lol: Стискам ти палци да се получи така :wink:
Компютърни науки I курс
danchence
В началото бе словото

Мнение от danchence »

Добре хора, а пък ако ви приемат първо желание с матурата и второ желание с изпита, кво правим? :scratch: Задължително ли трябва да се запишете специалността, в коята са ви приели по първо желание с матура?
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

ъъъъъ чакай сега.. като са те приели на 1 желание с матурата, що ти е да искаш да те приемат на 2ро с изпита? На първо си писала най-желаната от теб специалност. Матурата ти е била достатъчна. Какъв е проблемът? :scratch: Естествено че ще се запишеш в първата специалност за която са те приели, все пак си я писала като първо желание.
Margi
В началото бе словото

Мнение от Margi »

Искам да питам,ако не ме приемат туризъм,какъв е шансът ми след първи курс да се прехвърля?Мога ли от др. факултет да се прехвърля и какви са условията?
Аз имам 5.75 по география и 5.04 по англ.ез.,но като няма статистика не мога да преценя къде съм и ме е страх,ако на 2-ро място пиша специалност от др. факултет дали ще може да се прехвърля след 1 курс,защото моето желание е единствено туризъм.
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Facebook
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”