[КСК 2010] Немски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Eleanor
- Летящите Пръсти
- Курс: първи
Re: [КСК 2010] Немски език
пууу, как ще са ja бе, да си изпипат нещата, има разлика ученика да каже "ааа не мога да го направя" , защото го мързи примерно, и това в процеса на работа да се окаже, че не могат да покрият материала 
Абсолютно съм съгласен с Elenor!!!! В текста пишеше "Die Dozenten"!!!А в упражнението "Die Studenten"!!! Как може да е ja това...направо нямам думи...
- lipgloss
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско управление с немски
- Обратна връзка:
да, наистина не е правилно,аз съвсем първосигнално отоговорих с да на този въпрос и после като го проверявах преди да изляза се замислих,че нещо логиката ми куца,ама си викам"така и така не разбрах как точно се поправя на лесето,няма да пипам нищо,за да не ми я анулират
:D:D "
иначе нека не бием камбаната,че не са го измислили като хората,защото аз лично на такива мнения за професори не вярвам...
и дано това за резултатите до утре да е вярнооо

иначе нека не бием камбаната,че не са го измислили като хората,защото аз лично на такива мнения за професори не вярвам...
и дано това за резултатите до утре да е вярнооо
Стопанско управление с немски език - първи курс 
ха ха ха Хубаво като не вярваш такива мнения за професори, ама така като гледам много избирателно го караш. Всеки си избира на какво да вярва, но понеже видях, че обсъждате нещо, което със сигурност знам, реших да го споделя. Като цяло аз нямам сметка да ви лъжа, а и няма смисъл. Изпитът вече минар така че да стискаме палци днес или утре да излязат резултатите 
-
cherry_kiss
- В началото бе словото
а с втория входящ номер ли трябва да си проверим резултатите? 
- Ifff_ka
- В началото бе словото
- Специалност: kandidat-student
ох вече нямам търпение....по-добре си беше да знам,че след 2 седмици ще ги пуснат резултатите,сега проверявам през 30 мин.....от толкова различни отговори и мнения ми е интересно колко ще имам!
айде дано можем да се похвалим накрая
:))
айде дано можем да се похвалим накрая
- Jackie
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: втори
абсолютно!Ifff_ka написа:ох вече нямам търпение....по-добре си беше да знам,че след 2 седмици ще ги пуснат резултатите,сега проверявам през 30 мин.....
Все пак ще чувствам
приятния гъдел,
че още живея,
че още ще бъда.
приятния гъдел,
че още живея,
че още ще бъда.
- Ifff_ka
- В началото бе словото
искаше ми се да знам дали е възможно събота или неделя да излязат резултати,тъй като се видя ,че днес няма да е..... ???
според мен не, но не знам със сигурност
- lipgloss
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско управление с немски
- Обратна връзка:
и аз не мисля,че е възможно събота и неделя да излязат,ама пак казвам,че може да ни изненадат
иначе си мисля,че вторник сряда е реално да излязат
иначе си мисля,че вторник сряда е реално да излязат
Стопанско управление с немски език - първи курс 
- oninkaa
- В началото бе словото
- Специалност: Европеистика
Прекрасни мои, аз изтеглих варианта! ахаха Гадничък беше, макар че превода си го биваше! Ама ми е много интересно как някои хора твърдят, че бил най-гадният от 3те.. каквото и да се беше паднало щеше да има недоволни, така че не виждам какво значение има вариантът 1,2 или 3 беше...
Ще видим кой какво е направил, като излязат резултатите
Ще видим кой какво е направил, като излязат резултатите
Не ме интересува, когато хората говорят зад гърба ми - аз знам, че винаги ще съм пред тях 
- Ifff_ka
- В началото бе словото
откъде може да го изтеглим
) би трябвало да е с отговорите,нали ? ще бъдеш ли така любезна да постнеш линка
) иначе и аз смятам,че не може да е фасулски изпита,а превода си беше много готин даже 
- Jackie
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: втори
oninkaa написа: Прекрасни мои, аз изтеглих варианта! ахаха Гадничък беше, макар че превода си го биваше! Ама ми е много интересно как някои хора твърдят, че бил най-гадният от 3те.. каквото и да се беше паднало щеше да има недоволни, така че не виждам какво значение има вариантът 1,2 или 3 беше...![]()
![]()
![]()
ама няма как, който тегли, такава му е съдбата
иначе миналата година са излизали резултати от изпити и в събота (доколкото знам)
Все пак ще чувствам
приятния гъдел,
че още живея,
че още ще бъда.
приятния гъдел,
че още живея,
че още ще бъда.
- oninkaa
- В началото бе словото
- Специалност: Европеистика
Еми то нали винаги трябва да има "виновен" за това, че човек не може да направи нещо... Точно аз, дето бях последната дупка на кавала, нямам никаква вина нито за Лезена, нито за Люкените, нито за съчинението. Ноо аз не съжалявам, акооо можех да върна времето, пак бих искала да тегля плика
)
Иначе за отговорите не знам нищо! И аз като вас си проверявам всеки ден в сайта, но все още пише: Няма положени изпити
Иначе за отговорите не знам нищо! И аз като вас си проверявам всеки ден в сайта, но все още пише: Няма положени изпити
Не ме интересува, когато хората говорят зад гърба ми - аз знам, че винаги ще съм пред тях