[КСК 2010] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Re: [КСК 2010] Математика
5.30 5.30(тука се пре*бах мн) 6.00(още не официално
)
Компютърни науки 1 курс
Да ви питам аз днес ходих да си подавам документите и си заградих матурата по математика да ползвам и нея оценка, но се явявам и на изпити и бала ми с тях се оказва по-висок.Та въпроса ми дали има вероятност да ми зачетът бала само с матура без да ми гледат оценките от изпитите или се взима най-високият възможен бал?
-
zmeqt
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ако не се класирам в никоя специалност от тези,които съм написал на първо класиране,не трябва да подавам никакви документи/декларации/дипломи,а автоматично преминвам към второ класиране,нали така ?
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Да, така е.zmeqt написа:Ако не се класирам в никоя специалност от тези,които съм написал на първо класиране,не трябва да подавам никакви документи/декларации/дипломи,а автоматично преминвам към второ класиране,нали така ?
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
-
zmeqt
- В началото бе словото
Някой от ходилите вече да се запишат за класиране не е ли попитал как стоят нещата със служебната бележка за третия изпит?Ако тези с 5.50+ от първите 2 изпита участват с бал 30,тези които изкарат 5.50+ на предстоящия изпит би трябвало и те да имат бал 30 ?Или бал 30 се признава само на тези със служебна бележка?Ако някой има информация моля да я сподели,ако не, аз и сам мисля да попитам .
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
Кое не е ясно?На който и от трите изпита да си изкарал 5.50+, ще ти издадат служебна бележка и се признава бал 30 с нея 
Компютърни науки I курс
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
В една друга тема бяха писали, че автоматично съответния кандидат се въвежда в системата с бал 30, т.е. тези бележки са просто формалност, и тъй като от тази година и 3те изпита се водят развностойни, би трябвало това да важи и за 3тия изпит. Ако искаш питай и някой от ректората за по сигурно, но доколкото знам така стоят нещата.zmeqt написа:Някой от ходилите вече да се запишат за класиране не е ли попитал как стоят нещата със служебната бележка за третия изпит?Ако тези с шестиците от първите 2 изпита участват с бал 30,тези които изкарат 6 на предстоящия изпит би трябвало и те да имат бал 30 ?Или бал 30 се признава само на тези със служебна бележка?Ако някой има информация моля да я сподели,ако не, аз и сам мисля да попитам .
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
-
zmeqt
- В началото бе словото
Да благодаря,точно това ме интересуваше.Не че със сигурност ще изкарам 5.50,но по-добре да си по информиран за да допускаш по-малко грешки и да не си правиш грешни планове.The_Soldier написа:В една друга тема бяха писали, че автоматично съответния кандидат се въвежда в системата с бал 30, т.е. тези бележки са просто формалност, и тъй като от тази година и 3те изпита се водят развностойни, би трябвало това да важи и за 3тия изпит. Ако искаш питай и някой от ректората за по сигурно, но доколкото знам така стоят нещата.zmeqt написа:Някой от ходилите вече да се запишат за класиране не е ли попитал как стоят нещата със служебната бележка за третия изпит?Ако тези с шестиците от първите 2 изпита участват с бал 30,тези които изкарат 6 на предстоящия изпит би трябвало и те да имат бал 30 ?Или бал 30 се признава само на тези със служебна бележка?Ако някой има информация моля да я сподели,ако не, аз и сам мисля да попитам .
- Plchee
- От дъжд на вятър
- Специалност: Софтуерно инженерство
Моя бал е 26.05 ,защото имам 5.75 на матурата ама иначе главна специалност ми е СИ
Софтуерно инженерство 1 курс
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Сметнал си грешно, ако използваш оценката от матурата, максималния бал, който може да имаш е 24.00. Изпита се умножава по 3, а матурата по 2, от там идва разминаването..Plchee написа:Моя бал е 26.05 ,защото имам 5.75 на матурата ама иначе главна специалност ми е СИ
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Той сигурно има предвид, че понеже е карал матура, му се взима тя вместо оценката от дипломата, а не вместо оценка от изпит.The_Soldier написа:Сметнал си грешно, ако използваш оценката от матурата, максималния бал, който може да имаш е 24.00. Изпита се умножава по 3, а матурата по 2, от там идва разминаването..Plchee написа:Моя бал е 26.05 ,защото имам 5.75 на матурата ама иначе главна специалност ми е СИ
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- heihei
- В началото бе словото
най-вероятно не е сметнал грешно просто казва ,че е карал матура по математика и с нея бала му става 26.05 ,което означава че оценката му от изпита е 4.85The_Soldier написа:Сметнал си грешно, ако използваш оценката от матурата, максималния бал, който може да имаш е 24.00. Изпита се умножава по 3, а матурата по 2, от там идва разминаването..Plchee написа:Моя бал е 26.05 ,защото имам 5.75 на матурата ама иначе главна специалност ми е СИ
"По-добре сам-сам,отколкото сам с някого!" 
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мхм, това като че ли е по-вероятно.. "защото имам 5.75" прозвуча ми като че ли иска да изтъкне матурата и че ще използва нея, затова съм се объркал сигурно.. В такъв случай поздравления за бала Plcheeheihei написа:най-вероятно не е сметнал грешно просто казва ,че е карал матура по математика и с нея бала му става 26.05 ,което означава че оценката му от изпита е 4.85The_Soldier написа:Сметнал си грешно, ако използваш оценката от матурата, максималния бал, който може да имаш е 24.00. Изпита се умножава по 3, а матурата по 2, от там идва разминаването..Plchee написа:Моя бал е 26.05 ,защото имам 5.75 на матурата ама иначе главна специалност ми е СИ
-
master_man
- В началото бе словото
Еми май се очертава да сме колеги.morfei написа:Абе не съм ги писал още, ще ходя на 5ти,ама ти зн как:Plchee написа:Сашо ти как писа специалностите ?
1.КН
2.СИ
3.Инфо
27.90 ще стигне за КН, то е ясно ама за всеки случай. Все пак и на трети изпит отивам. Ама ква подготовка му удрям...Всеки ден диско и пиене пред телевизора.
И аз така ги писах специалностите, а бала ми е 28.35. Вътре сме и 2-мата на 100%