[КСК 2010] Немски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2010] Немски език
и моите отговори на лезето са да,да,да,не,не..а колкото до четвъртия въпрос..няма какво да коментирам..всички сме на едно мнение..и все пак си мисля,че "оказва се"(по време на обучението) и "ако студентите мислят,че.." са две различни неща:)
-
cherry_kiss
- В началото бе словото
намерих още малко от люкена:
Seit der Internationalen Bauausstellung Emscher Park vor zehn Jahren werden ausgediente Werkhallen und Steinkohle-Abraumhalden kulturell genutzt.In der Hoffnung, kreative Kräfte anzuziehen, die den krisengeplagten Ruhrpott in einen heißen Schnellkochtopf für urbanes Leben verwandeln.
Ein neues Bewusstsein zu finden, „dieser Prozess läuft noch“, sagt Schläger. Jedenfalls solle das Alte vor lauter Innovation nicht ganz verloren gehen.
Seit der Internationalen Bauausstellung Emscher Park vor zehn Jahren werden ausgediente Werkhallen und Steinkohle-Abraumhalden kulturell genutzt.In der Hoffnung, kreative Kräfte anzuziehen, die den krisengeplagten Ruhrpott in einen heißen Schnellkochtopf für urbanes Leben verwandeln.
Ein neues Bewusstsein zu finden, „dieser Prozess läuft noch“, sagt Schläger. Jedenfalls solle das Alte vor lauter Innovation nicht ganz verloren gehen.
аз съм сигурна, че на първи въпрос е не
И аз бях с да, да, да, не, не...
На това първото аз пък съм почти сигурен, че е да...
На това първото аз пък съм почти сигурен, че е да...
- Ifff_ka
- В началото бе словото
- Специалност: kandidat-student
ххмммм......много сме различни всичкии
това не е добре
ако някой разбере със сигурност какви са верните отговори да ги дава хаххахахаха
- Eleanor
- Летящите Пръсти
- Курс: първи
ще ги разберем едва след 15-и, тогава можем да си видим работите
а btw някой случайно да се е информирал с точната дата, на която ще излязат резултатите/
а btw някой случайно да се е информирал с точната дата, на която ще излязат резултатите/
-
cherry_kiss
- В началото бе словото
предполагам най-късно сряда 
аз мисля,че до 9 -ти ще са готови..все пак явилите се не сме много ...
- Eleanor
- Летящите Пръсти
- Курс: първи
дано да са по- рано, 300 работи са егати...
Хора, казаха ми, че до днес ще проверят всички работи и евентуално утре следобед или събота предиобед ще ги обявят, така че гледайте в сайта на СУ, а за отговорите на leseto 100% е nein ja ja ja nain
Успех на всички
Мнението е кирилизирано от модератор. Писането на кирилица е задължително.
svetlio.varna
Мнението е кирилизирано от модератор. Писането на кирилица е задължително.
svetlio.varna
-
purple_velvet
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Здравейте и от мен
Искам да попитам 1 точка ли ти дават на всеки верен отговор от текстовете А и В? И моля, ако някой си спомня случайно какво е писал на някое от празните места на текст А, нека да го напише...
Мнението е кирилизирано от модератор. Писането на кирилица във форума е задължително. Ако нямаш инсталирана, използвай вградената. Следващите мнения на латиница ще бъдат трити без предупреждение.
svetlio.varna
Мнението е кирилизирано от модератор. Писането на кирилица във форума е задължително. Ако нямаш инсталирана, използвай вградената. Следващите мнения на латиница ще бъдат трити без предупреждение.
svetlio.varna
- Ifff_ka
- В началото бе словото
на текст А и Б дават по 1 т.,защото двата заедно максимум дават 30т.
на лезето по 2 на отговор общо 10 
- Ifff_ka
- В началото бе словото
Vikcho написа:Hora, kazaha mi, 4e do dnes shte proverqt vsichki raboti i eventualno utre sledobed ili subota predi obqd shte gi obqvqt, taka 4e gledaite v saita na SU, a za otgovorite na leseto 100% e nein ja ja ja neinUspeh na vsi4ki
Vikcho,откъде си сигурен за отговорите ? извинявай за въпроса,ако е лично и деликатно,но ми е интересно
Еми аз ходих на уроци при професор, който подготвя изпита и после се чух с него и той ми ги каза, другото което ми каза, беше, че масово хората са оплескали leseto.
Мнението е кирилизирано от модератор.
svetlio.varna
Мнението е кирилизирано от модератор.
svetlio.varna
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Писането на кирилица е задължително, следващте мнения на латиница ще бъдат трити без предупреждение. Поставането на дабълпостове е нежелателно. Използвайте бутона Edit (Промени), за да допълните мнението си.