Академия на МВР vol. 2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
severalthings
- В началото бе словото
- Специалност: Vias TS
Re: Академия на МВР vol. 2
а и искам да кажа нещо за тая сонриса - мацка виждаш ми се малко злобничка, и някои др. бяха приети право ... ааа става ми ясно (няма нужда да лъжеш) че не си била приета в академията и сега засипваш някакви суперлативи в ущърб... можеш да си кажеш трите имена и ще проверим колко си била приета ....
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Аз съм била злобничка..
Нито съм говорила нещо против Академията, нито съм хвалила Правото.
Всичките ми мнения във форума са били с цел помагане на кандидатстудентите - не знам да е имало въпрос, на който да не съм отговорила сериозно или да съм подходила злобно ( ако смяташ, че има- моля, покажи ми) Аз не съм тук да си налагам мнението и предпочитания си- писала съм единствено за това как протичат изпитите- нещо, което поне със сигурност знам.
А това, че се съмняваш дали съм била приета - въобще не ми е работа нито да лъжа за такова нещо ( не е като да уча някаква забутана специалност, защото за друго не съм успяла), нито пък смятам да си раздавам личните данни на когото и да е било. Това къде и какво уча аз, е въпрос на мой личен избор - и те уверявам, че такъв съм имала, просто съм сметнала, че за Мен правото е по-добрия вариант
Което съвсем не означава, че за теб и за доста други би бил
Да не говорим, че след като ти самият не си бил приет миналата година, нямаш абсолютно никакво право да държиш сметка на други хора, които за разлика от теб са се справили 
П.П.Относно словосъчетанието "суперлативи в ущърб".. - трябва да ми разясниш какво точно искаш да кажеш, тъй като "суперлативи" е нещо положително, а "ушърб" съвсем не
П.П. И като ще нападаш някого- поне се аргументирай
Защото аз злобен човек определено не съм и не смятам че някой или нещо в този форум би го потвърдило 
Нито съм говорила нещо против Академията, нито съм хвалила Правото.
Всичките ми мнения във форума са били с цел помагане на кандидатстудентите - не знам да е имало въпрос, на който да не съм отговорила сериозно или да съм подходила злобно ( ако смяташ, че има- моля, покажи ми) Аз не съм тук да си налагам мнението и предпочитания си- писала съм единствено за това как протичат изпитите- нещо, което поне със сигурност знам.
А това, че се съмняваш дали съм била приета - въобще не ми е работа нито да лъжа за такова нещо ( не е като да уча някаква забутана специалност, защото за друго не съм успяла), нито пък смятам да си раздавам личните данни на когото и да е било. Това къде и какво уча аз, е въпрос на мой личен избор - и те уверявам, че такъв съм имала, просто съм сметнала, че за Мен правото е по-добрия вариант
П.П.Относно словосъчетанието "суперлативи в ущърб".. - трябва да ми разясниш какво точно искаш да кажеш, тъй като "суперлативи" е нещо положително, а "ушърб" съвсем не
П.П. И като ще нападаш някого- поне се аргументирай
- Shved
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Чета и не вярвам на ушите си
Имам един въпрос към потребител с ник: "няколко неща" (преведено ми звучи по-забавно
) Какво ти влиза в работата дали тя е била приета или не ? Ти приет ли си ? (chuckle)Първо гледай себе си преди да насочваш хапливи постове към някого
Катч ми нау
Иф иу кан ]
Катч ми нау
severalthings, суперлативи в ущърб?!
Ще си го запиша в тефтерчето.
Животът е това, което ни се случва, докато правим други планове.
-
Firestarter_f
- В началото бе словото
_sonrisa_: П.П. И като ще нападаш някого- поне се аргументирай Защото аз злобен човек определено не съм и не смятам че някой или нещо в този форум би го потвърдило
severalthings, макар че не познавам лично момичето, мога да ти гарантирам, че е права в това, което казва точно заради достоверността на постовете, които е писала и за това, че не е отказала да се обяснява на никого относно инфо за АМВР, което си изисква търпение. Дори да има някоя подробност, която да се различава с процедурата, през която всички преминахме, тя е била несъществена, а и не трябва да забравяш, че през последните 2 години кандидат-курсантската/студентската кампания за АМВР доста динамично се променяше.
severalthings, макар че не познавам лично момичето, мога да ти гарантирам, че е права в това, което казва точно заради достоверността на постовете, които е писала и за това, че не е отказала да се обяснява на никого относно инфо за АМВР, което си изисква търпение. Дори да има някоя подробност, която да се различава с процедурата, през която всички преминахме, тя е била несъществена, а и не трябва да забравяш, че през последните 2 години кандидат-курсантската/студентската кампания за АМВР доста динамично се променяше.
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Обратна връзка:
Re: Бал ;)
@Metodiev, ще изчакаме и ще видим
Ако караш третата изпитна сесия, всичко си зависи от нея 
-
Metodiev
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Хмм ... Моя бал не е хич висок , 23.98 , но все пак си мисля ,че имам надежда
не мисля ,че всички които са издържали психо теста сa с над 26 бал ...
Мнението е преместено в подходящата тема.
svetlio.varna
Мнението е преместено в подходящата тема.
svetlio.varna
-
EmptyHead
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Моят е 28.13 и честно казано чух че кандидатите са били около 1900 така че ще чакаме и ще се надяваме.
- _sonrisa_
- Флъдзила
Дано ти стигне.. но при толкова много кандидати все ще има 80 (20), които да имат почти или изцяло отлична диплома.. 
Последно промяна от _sonrisa_ на 01 Юли 2010, 17:34, променено общо 1 път.
-
jori
- В началото бе словото
- Специалност: друг
За момче 26,60 бал дали ще стигне?
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Тази година са 80/20_sonrisa_ написа:Дано ти стигне.. но при толкова много кандидати все ще има 40 (20), които да имат почти или изцяло отлична диплома..
Справка
П.П И да не си помислите, че имам нещо общо с АМВР или кандидатствам там...Просто съм алтруист
Компютърни науки I курс
- _sonrisa_
- Флъдзила
хаха как се презастраховаш
П.П. И мерси- редактирах
П.П. И мерси- редактирах
-
severalthings
- В началото бе словото
- Специалност: Vias TS
колежке хубаво е да излагаш мнение но не и такова, защото ако се появят още няколко като тебе да разпространят такава информация може някой да се откаже като цяло да кандидатства (не слагам мен защото още февруари знаех че ще има) не се заяждам въобще просто мн от съветите ти са така да се каже "леко лъжливи" а относно моето приемане номер 1012 бях и определено май бях приет, а защо не отидох си е чисто моя грешка (записах ВИАС) ако искаш мога да ти извадя още няколко "съвета" които не съвпадат с реалността..._sonrisa_ написа:Че чух, че тази година няма да приемат нови кандидати, но не съм сигурна
Следващите злобни коментарчета по адрес на други потребители ще бъдат трити без предупреждение.
svetlio.varna
- _sonrisa_
- Флъдзила
1.Toва мнение съм го писала доста отдавна и 1. Не е съвет; 2. Пише, че не съм сигурна. Тогава бях чула подобна информация, хубаво, че не се потвърди. Да не говорим, че, ако някой се е запътил да кандидаства където и да е било, трябва сам да си провери информацията, най-малкото от официалния сайт на учебното заведение.
2.Като цяло аз съвети не съм давала - по принцип не обичам да го правя, още по-малко ми е работа в случая
( Изключвам пътите, когато някой изрично го е поискал) Всичката информация, която съм казала е била вярна за миналата година- няма как да знам, ако тази година има някакви промени в процедурата. И момичето по-нагоре каза, че разминаванията са били минимални, а мненията ми- достоверни
Така че не знам кои мои "съвети" дефинираш като "лъжливи" 
3. Това, че си бил приет за студент платено обучение, не значи, че си бил приет за курсант
Би трябвало да знаеш разликата.
4. Съвсем не съм ти "колежка" - 1. Такава дума в българския език Не съществува; 2. Определено не учим на едно и също място, камо ли в една специалност, та да се чувстваш "колегиално настроен" към мен
2.Като цяло аз съвети не съм давала - по принцип не обичам да го правя, още по-малко ми е работа в случая
3. Това, че си бил приет за студент платено обучение, не значи, че си бил приет за курсант
4. Съвсем не съм ти "колежка" - 1. Такава дума в българския език Не съществува; 2. Определено не учим на едно и също място, камо ли в една специалност, та да се чувстваш "колегиално настроен" към мен
Последно промяна от _sonrisa_ на 01 Юли 2010, 19:21, променено общо 1 път.