[КСК 2010] Журналистика vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
baby_v
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2
напротив много умно са го направили,но за тях!!!!двойна печалба 
,,Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни!''
Джордж ГАРЛИН
Джордж ГАРЛИН
- La_Contessa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
- Курс: четвърти
Бъдещи колеги, ако трябваше да подреждате желанията според оценките си, всички щяхте да пишете по 1, 2, 3 в списъка.
Подавайки заявленията, преди да научите оценките, вие всъщност заявявате категорично какво искате да учите, не се ръководите от оценките си.
Вашият изпит мина и имате някаква представа каква оценка да очаквате, за разлика от много други кандидат-студенти
( замислете се колко много специалности има освен Право, Журналистика, Медицина... Ами всички тези останали специалности как ще намерят студенти
)
Дано да съм успяла да ви обясня
Подавайки заявленията, преди да научите оценките, вие всъщност заявявате категорично какво искате да учите, не се ръководите от оценките си.
Вашият изпит мина и имате някаква представа каква оценка да очаквате, за разлика от много други кандидат-студенти
( замислете се колко много специалности има освен Право, Журналистика, Медицина... Ами всички тези останали специалности как ще намерят студенти
Дано да съм успяла да ви обясня
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
- Bebolinkaa
- В началото бе словото
Дам, опредлено имат изгода, а за нас остава да се надяваме на повече 
- kinda like you crazy
- От дъжд на вятър
- Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
- Обратна връзка:
Калифорникейшън на аватар, Буковски на подпис, Алекс одобрява мощно. (:introspectre написа:Мда, и аз имам такъв въпорс по тази тема. Мога ли да се запиша журналистика задочно в Софийския и напр. английска филология редовно във ВТУ?
Иначе, забравих да напиша, на изпита не можах да измисля нищо смислено. Бях бъгнал тотално, а и не ми пукаше особено и супер измъчено изписах пет! (чак сам се очудих) страници без да знам какво точно пиша. Получи се някакъв полу-слабоумен разказ за деца и родители, за които като нищо ще ми изшият една метафорична плесница под формата на 2 (двойче, словом). Иначе, една вагинобългарка до мен, доста приятно изглеждаща, изписа може би всичките страници с един такъв дребен шрифт, та си мисля, че сигурно е имала какво да каже.
Ти да не си бил в 292 и да си седял до мен? xD
А тръшкането за резултатите е прекалено скучно, я казвайте как си подредихте специалностите. Аз отидох сутринта на 28ми още и списъкът беше журналистика, во, книгоиздаване, психология, културология, славянска филология и българска така. Аре да видим сега на 25 какво ще покаже сабята! xD
Everyone is king when there's no one left to pawn
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Има и други специалности освен Правото?!La_Contessa написа:...замислете се колко много специалности има освен Право...
- introspectre
- В началото бе словото
Не, не съм бил до Алекс, за което съжалявам. Подердих специалностите така: 1. Журналистика (Р) и 2. Журналистика (З). Благодаря много.kinda like you crazy написа:Калифорникейшън на аватар, Буковски на подпис, Алекс одобрява мощно. (:introspectre написа:[. . .]
Ти да не си бил в 292 и да си седял до мен? xD
А тръшкането за резултатите е прекалено скучно, я казвайте как си подредихте специалностите.
"Don't write."
-
vik
- В началото бе словото
някой може ли да ми помогне с линк или информация за какви специалности мога да кандидатствам с матурата по английски (никъде не мога да намеря тази информация ,а и знам,че не му е мястото тук на това питане,но също така знам,че тук хората са мили и все някой сиг ще ми помогне
)
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
-
vik
- В началото бе словото
Знаех си! Просто бях сигутрна,че Светльо ще помогне! Мерси 
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Моите са:kinda like you crazy написа:я казвайте как си подредихте специалностите. Аз отидох сутринта на 28ми още и списъкът беше журналистика, во, книгоиздаване, психология, културология, славянска филология и българска така. Аре да видим сега на 25 какво ще покаже сабята! xD
ВО, ПСихология, ВО (з), Книгоиздаване, Журналистика, Журналистика (з), Б. филология, Културулогия, Славянкса ф., и още няколко незначителни специалности
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- introspectre
- В началото бе словото
http://www.rollingstone.com/politics/ma ... 2137/83512
"Don't write."
-
baby_v
- В началото бе словото
Borisg написа:Моите са:kinda like you crazy написа:я казвайте как си подредихте специалностите. Аз отидох сутринта на 28ми още и списъкът беше журналистика, во, книгоиздаване, психология, културология, славянска филология и българска така. Аре да видим сега на 25 какво ще покаже сабята! xD
ВО, ПСихология, ВО (з), Книгоиздаване, Журналистика, Журналистика (з), Б. филология, Културулогия, Славянкса ф., и още няколко незначителни специалности
Аз съм по-скромна,1.Журналистика 2.Връзки с обществеността 3.Книгоиздаване
,,Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни!''
Джордж ГАРЛИН
Джордж ГАРЛИН
-
Chinedu_Obasi
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
Извинете, знам че не е тук мястото, но не разбрах едно нещо и за това ще попитам:
След като втората ми матура е География означава ли, че в желанията ми за специалности мога да пиша само тези, за които важи тази оценка?
След като втората ми матура е География означава ли, че в желанията ми за специалности мога да пиша само тези, за които важи тази оценка?
- SunGoddess
- В началото бе словото
- Специалност: английска филология
Здравейте!Имам въпрос към някой, който учи или е завършил журналистика в СУ.. Вярно ли е, че тази специалност не дава нужната подготовка да станеш добър журналист и доволни ли сте от преподаването и т.н 
Manchester United is my heaven!
- introspectre
- В началото бе словото
^ О, да. Вярно е, разбира се. Досега не си ли ходил/а/ на училище? Като завърши чувствуваше ли се подготвен/а/ за каквото и да било? Недей да кандидатсваш журналистика.
"Don't write."