като цяло ще кажа, че чалгата си е чалга и всеки си я слуша, няма човек нечул и невидял.MERCES_LETIFER написа:Бавария, на мен лично чалгата за нищо не ми е виновнаАз просто съм сигурно от последното поколение, израстнало с книжки и игри пред блока. За съжаление обаче е факт, че сегашните млади израстнаха по моловете и пред Планета ТВ, а това създава поведенчески и други стереотипи.
Що ли си хабя и без това дребната душа да обяснявам нещо толкова елементарно?! При отварянето на кой да било сайт от типа на Импулс, aha.bg и прочее няма как да не ти се набият на очи прически тип 'последната подстрижка на Преслава', писания тип 'мелодраматичен чалга текст', муцунки и правежи (5 ст. на Мила) тип 'последния клип на Андреа' и т.н. И както Ели правилно отбеляза: по улицата също.
И преди да забием в поредния ненужен спор, ще спомена, че метъл културата също създава стереотипи... но на 'глава на население' са много по-малко, пък и като цяло са по-безопасни.И в допълнение: не че е само чалгата, цялостен комплекс от фактори е, но някакси за мен лично чалгата се откроява.
също ще кажа, че ако наречеме чалгата порока на обществото - нека така да го наричаме,
но най мн искам да кажа, че ако си имаш психика никой порок няма да ти е подвластен. ако се кефиш да се обличаш като курва - ми курва си си по душа. не е заради някоя чалга певица, която ти се усмихва от екрана. Като цяло не чалгата ти е виновна, че те е развалила, а ти си виновен, че се поддаваш на развала.