[КСК 2010] История vol.2

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология
Курс: трети

Re: [КСК 2010] История vol.2

Мнение от Crippled Alice »

е стига де, аз само се шегувах :) пишете ги, естествено че показва високо ниво на образованост. Само внимавайте ако не сте запознати с езика да не напишете някоя глупост :mrgreen:
IvanoffBG
От дъжд на вятър

Мнение от IvanoffBG »

Аз пък ще се направя на интересен и няма да ги напиша. :p
Официална страница на специалността Политология във Фейсбук. За повече информация отделете една-две минути там, защото това може да не е поредната глупост!
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

Crippled Alice всъщност е права, защото не знаеш как ще реагира проверяващия.Ако е някой комплексиран даскал, може да се издразни "Тоя пък на къф ми се прави?" и да ви резне.Разбира се, може да направи и добро впечетление ;)
IvanoffBG
От дъжд на вятър

Мнение от IvanoffBG »

happyswift написа:Crippled Alice всъщност е права, защото не знаеш как ще реагира проверяващия.Ако е някой комплексиран даскал, може да се издразни "Тоя пък на къф ми се прави?" и да ви резне.Разбира се, може да направи и добро впечетление ;)
Значи да не записвам в СУ щом може да ми преподава "някой комплексиран даскал". :D
Официална страница на специалността Политология във Фейсбук. За повече информация отделете една-две минути там, защото това може да не е поредната глупост!
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

Ще взема да питам някой от проверителите за по-сигурно :)
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър

а бе не си го представяйте, че ще режат глави за някакво си заглавие на текст. Просто внимавайте да е написано вярно :)
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

IvanoffBG написа:
happyswift написа:Crippled Alice всъщност е права, защото не знаеш как ще реагира проверяващия.Ако е някой комплексиран даскал, може да се издразни "Тоя пък на къф ми се прави?" и да ви резне.Разбира се, може да направи и добро впечетление ;)
Значи да не записвам в СУ щом може да ми преподава "някой комплексиран даскал". :D
Даскал не може да преподава в университет.Иска се най-малко докторска степен за да преподаваш.Даскали са проверяващите по история.Няма от къде да вземат ианче толкова много проверяващи-университетски преподаватели
IvanoffBG
От дъжд на вятър

Мнение от IvanoffBG »

happyswift написа:
IvanoffBG написа:
Даскал не може да преподава в университет.Иска се най-малко докторска степен за да преподаваш.Даскали са проверяващите по история.Няма от къде да вземат ианче толкова много проверяващи-университетски преподаватели
Ок. :wink:
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Бъдете по-оригинални, пишете на есперанто...
Facebook
Изображение
Аватар
MPony
В началото бе словото

Мнение от MPony »

Здравейте и от мен :)

От прочетеното до тук си направих извода, че е малко вероятно да се паднат темите за Петър+Самуил, двете теми от османския период и двете теми от предварителния. Мислите ли да си спестите ученето на някоя друга тема?
IvanoffBG
От дъжд на вятър

Мнение от IvanoffBG »

MPony написа:Здравейте и от мен :)

От прочетеното до тук си направих извода, че е малко вероятно да се паднат темите за Петър+Самуил, двете теми от османския период и двете теми от предварителния. Мислите ли да си спестите ученето на някоя друга тема?
Ако научиш нещо повече нищо лошо не те чака. :wink:
Аватар
lordivan
Пишете, о, братя
Курс: първи

Мнение от lordivan »

Аз в темата за Крум бях писал един цитат на старобългарски :lol: Не съм гледал темата и не знам дали са го рязали :lol:
Аватар
webstil
От дъжд на вятър

Мнение от webstil »

MPony написа:Здравейте и от мен :)

А тази за Петър и Самуил защо точно да не се падне? Щото не се е падала ли? Ми то хубу ама не е трудна тема,а предполагам че ще сложат пак нещо от Средновековие...(ама понеже Симеон,ИванАсен2,Асеневци,Крум и др.те там ;d вече се паднаха, съответно мин. год. и на предварителния...не остават много варианти...)
А тези от османския период не мисля,че ще ги дадат,защото ще си вкарат автогол... и тва е редовна сесия вече май нямат полза да ни режат повече...всичко е пари и политика :lol:
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър

ама вие сериозно смятате, че няма да ги дават тия теми, които са се падали?! х.х оптимисти
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Toва какво се е паднало миналата година няма ама никакво значение! Миналата година си е за миналата- тази е всичко наново!.
Виж вече да не преговаряте Крум.. ок - там е минимална вероятността дори да го сложат.. Но Асеневци и Симеон.. Би било откровена глупост, ако не ги знаете добре :)
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”