Евала_sonrisa_ написа:Ми така де- информацията имаше нужда от малко синтезиранеThe_Soldier написа:_sonrise_ сложи точка на спора, огромна точкаДам, това определено беше убедителен отговор
Подаване на документи за класиране
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [АКТУАЛНО] Подаване на документи за класиране
Аз имам един въпрос..
Вчера си подадох документите и ми дадоха входящия номер.Днес се опитах да вляза в 'персонална информация' с вх.номер и ЕГН-то,и ми изписва "некоректно въведени данни.Моля повторете!" Та въпросът ми е,още на актуализирани вх.номера или е възможно да се е получил някакъв проблем със записването ми?
/Извинявам се за глупавия въпрос../ 
Вчера си подадох документите и ми дадоха входящия номер.Днес се опитах да вляза в 'персонална информация' с вх.номер и ЕГН-то,и ми изписва "некоректно въведени данни.Моля повторете!" Та въпросът ми е,още на актуализирани вх.номера или е възможно да се е получил някакъв проблем със записването ми?
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
И при мен излиза същия надпис, така че най-вероятно ще се актуализира чак когато класиранията излезнат. Проблема не е при теб.~Fire написа:Аз имам един въпрос..![]()
Вчера си подадох документите и ми дадоха входящия номер.Днес се опитах да вляза в 'персонална информация' с вх.номер и ЕГН-то,и ми изписва "некоректно въведени данни.Моля повторете!" Та въпросът ми е,още на актуализирани вх.номера или е възможно да се е получил някакъв проблем със записването ми?/Извинявам се за глупавия въпрос../
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- Mackle
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
- Курс: трети
~Fire, току-що тествах с моя и един чужд номер. И в двата случая "некоректно въведени данни", така че не се притеснявай. 
Мерси за бързия отговор! 
- ennie
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
228, северно крило нали? и значи няма нужда да ходя до паричния салон?
Свестните у нас считат за луди
цялата операция става долу в тунелчето
като завиеш към южното крило, има едно тунелче. Пред него се подават документи - попълваш и подаваш. Ако не си си платила таксата, има гише вътре, дон'т уъри 
При това подаване на документи се иска и Дипломата, нали? Че в сайта на Су пишеше само за таксата и к-та от документи, който се купува от там. Сега ли се подават и Дипломата, и копието? Нещо се обърках...
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Сега носиш копие и оригинал на дипломата си. След като сверят копието, оригинала ти го връщат, а след това като се записваш тогава го оставяш в отдел "Студенти" на съответния факултет.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Трябва да си носиш ксерокопие на дипломата, също и оригинала, но оригинала веднага се връща, след като се сверят оценките ти от копието..joia написа:При това подаване на документи се иска и Дипломата, нали? Че в сайта на Су пишеше само за таксата и к-та от документи, който се купува от там. Сега ли се подават и Дипломата, и копието? Нещо се обърках...
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Относно служебните бележки, пича ми каза, че трябва да сме въведени в базата данни. Така че не е нужно да ги носите.
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Значи просто са формални, което означава, че нищо не им пречи автоматично да зачетат оценките над 5.50 и от 3тия изпит за бал 30, т.е. най-вероятно няма да се дадат на ръка такива бележки, но "промоцията" ще продължи, дано този път да я хванаDonaTello написа:Относно служебните бележки, пича ми каза, че трябва да сме въведени в базата данни. Така че не е нужно да ги носите.
Благодаря!
С мен ще е разправия, защото моята е вече взета от сегашната ми специалност... Колко ли време ще я търсят....
С мен ще е разправия, защото моята е вече взета от сегашната ми специалност... Колко ли време ще я търсят....
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
И аз съм така
Бързо трябва да ги намерят 
Цветелин Биков