Защо да не може да съществува? Децата ше се възпроизвеждат чрез генетика, ще има клониране, ше плащат на някоя лесбийка да износи и да им даде да осиновят. Какъв ти е довода, че такова общество не може да съществува? Това че неможеш да си го представиш, не значи че то не би могло да оцелее... Говорим чисто хипотетично, просто да си го представим... Щом не можеш, значи няма какво да спорим, ти виждаш Тура, аз виждам цялата монета...camel написа:Сам разбираш, че това е невъзможно. Няма как да си го представя, защото хомосексуално общество не може да съществува. Ако греша - поправи ме. Не съм ревнив към тезите си. Покажи ми в исторически план къде е имало хомосексуално общество и колко време е просъществувалo?Kristo написа:Ами ще го кажа така:
Поставете се в обратната ситуация: Обществото ни да е хомосексуално и да са забранени хетеровръзките. Щяхте ли да отстоявате правата си и правото си на щастие? Щяхте ли да настоявате, че сте равни с мнозинството?
Чисто хипотетична ситуация, абстрахирайте се от възгледи, канони, закони, биология и прочее - чист директен въпрос...
Иначе намерих в нета интересно четиво - "20 мита за гейовете и лесбийките" или нещо такова. Интересно беше. Ако не си го чел - недей да се бавиш.
И на бас, че ако беше дискриминират заради половата си ориентация, ти щеше да ходиш по протести, да се подписваш, да вдигаш олелия у форума, за да си защитиш правата. Или щеше да се съгласиш, че като си малцинство и си против морала на другите и си ниско в техните очи, значи грешката е в теб? Негрите не са се примирили, че са ги третирали като маймуни, и са си извоювали правата. Днес никой не ги третира така. Християните в Римската империя са били преследвани и избивани заради вярата си, но не са спрели да я практикуват въпреки всичко.
Into the endless we ride...