[КСК 2010] Журналистика vol.2

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
summerland
В началото бе словото
Курс: първи

Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2

Мнение от summerland »

(нещо не успях да си изпратя съобщението,ето го отговора..) Здравей,по принцип да,ако единия университет е частен,а другия държавен може,стига частния да няма против,но идва проблема с дипломата-къде ще е.По принцип знам един човек,който учи в СУ,другият му е Югозападният в Благоевград.Но хората,които знам са от университета,в който аз уча-Асен Златаров в Бургас,но тях не ги знам точно къде учат второто си висше,бяха ме информирали само,че е възможно.До колкото бях разбрала СУ не приема ученици от който и да е друг университет,но не съм много наясно..Надявах се тук да намеря повече информация,защото другият вариант за инфо е само на място-в университета,но съм далечко от София.Ако ти също разбереш нещо повече,ще ти бъда благодарна,ако споделиш хаха..
Аватар
introspectre
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от introspectre »

Мда, и аз имам такъв въпорс по тази тема. Мога ли да се запиша журналистика задочно в Софийския и напр. английска филология редовно във ВТУ?

Иначе, забравих да напиша, на изпита не можах да измисля нищо смислено. Бях бъгнал тотално, а и не ми пукаше особено и супер измъчено изписах пет! (чак сам се очудих) страници без да знам какво точно пиша. Получи се някакъв полу-слабоумен разказ за деца и родители, за които като нищо ще ми изшият една метафорична плесница под формата на 2 (двойче, словом). Иначе, една вагинобългарка до мен, доста приятно изглеждаща, изписа може би всичките страници с един такъв дребен шрифт, та си мисля, че сигурно е имала какво да каже. :)
"Don't write."
Аватар
Bebolinkaa
В началото бе словото

Мнение от Bebolinkaa »

kalioo написа:
Bebolinkaa написа:The_iMMortal_f, не , аз бях в 23 зала, сигурно си се объркала :))), междудругото прочетох поста ти относно това какво си писала и мисля , че е супер, обхванала си мноого теми и то точно отговарящи на идеята за разделението на ние и те и т,н, успех!
mina_k, и твойто ми звучи доста интересно и оригинално, дано имаме и малко късмет- няма да е излишен :)
Ти беше на втори ред :)
dam :)
Bumbroldozer
В началото бе словото

Мнение от Bumbroldozer »

Дано няма и този път 1 месец чакане..... не за друго, ами губи му се тръпката :D :mrgreen: :lol: .... аз като гледам преобладаващата час7 сме били в 292.. :) Видях поне 3ма от тук.. :roll:
Аватар
Bebolinkaa
В началото бе словото

Мнение от Bebolinkaa »

Дано резултатите са готови по-скорооооо :(
Аватар
mina_k
Пишете, о, братя

Мнение от mina_k »

Bebolinkaa написа:Дано резултатите са готови по-скорооооо :(
рано е да говорим за резултата :wink: .оптимистка съм и ще кажа 9 или 12 юли! :D
Аватар
Bebolinkaa
В началото бе словото

Мнение от Bebolinkaa »

Доста късничко.... значи трябва малко риск, сега се чудя как да си подредя специалностите :)
Аватар
firehand
В началото бе словото

Мнение от firehand »

mina_k написа:
рано е да говорим за резултата :wink: .оптимистка съм и ще кажа 9 или 12 юли! :D
мисля, че 9 юли е краен срок за подаване на документите за участие в класиране. Ако е така, значи трябва да е преди това .
Аватар
Bebolinkaa
В началото бе словото

Мнение от Bebolinkaa »

е дам, аз също мисля, че е по-логично, но реално погледнато например на 12 и 14 има още 2 изпита по Литература и История, така че тези, които ще се явяват трябва още от сега да си подредят желанията, същото сигурно ще важи и за този изпит :) :)
Аватар
ncuxo
В началото бе словото

Мнение от ncuxo »

Дам... Значи ни остава само да се надяваме за по-скорошно просветление относно резултатите. :lol: :lol: :bounce:
Long Live Rock'N'Roll !
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

През втората сесия студенти от ФЖМК се мотаеха по форума и ни даваха някаква, макар и минимална, информация за работите. Къде са сега тези източници :(
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
StickInsect
В началото бе словото
Специалност: Библиотечно-информационни науки

Мнение от StickInsect »

bggashnik написа:Ето едно линкче от новините да се информирате към какво е трябвало да е насочите :wink:
:arrow: http://www.btv.bg/videos/novini/video/2 ... izpit.html
Абе хора не разбрахте ли, че на този изпит няма конкретно изискване за какво да се пише, ако имаха нещо по-конкретно предвид щяха да сложат друго заглавие на темата. В случея е точно обратното според мен. Тази тема беше страшно благодатна откъм най-различни асоциации, а един от критериите за оценяване е оригиналността на есето, което значи, че не е добра идея масово да се пише за едно и също.
Аватар
StickInsect
В началото бе словото

Мнение от StickInsect »

firehand написа:
mina_k написа:
мисля, че 9 юли е краен срок за подаване на документите за участие в класиране. Ако е така, значи трябва да е преди това .
Срока за подаване на документите и срока, в който излизат резултатите от изпитите нямат, ама абсолютно, нищо общо.
Аватар
firehand
В началото бе словото

Мнение от firehand »

Може и така да е, но не мислиш ли, че би било по-коректно ако резултатите излезнат преди изтичането на срока ? - защото ако имаш 2ка или 3ка няма много смисъл да подаваш документи за класирания -.-

Мнението е редактирано от модератор.
svetlio.varna
Аватар
StickInsect
В началото бе словото

Мнение от StickInsect »

Да смятам, също така смятам и, че всички останали изпити трябва да са минали и да са им излезли резултатите. Адски малоумно са го измислили ... факт.

Мнението е редактирано от модератор.
svetlio.varna
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”