Аз пък да се оплача, че нататъшните мисии стават все по-зациклящи :/ И всеки building project изисква все повече и повече дърво и материали... И така. Оплаках се. Но пък си имам детенце вече
FrontierVille
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Re: FrontierVille
Нещо не мога да разбера този въпрос, но предполагам имаш предвид храната? Тя е горе, точно между запасите ти от дърво и енергията. Можеш да я използваш на пазара, за да си купиш още енергия. Това е.
Аз пък да се оплача, че нататъшните мисии стават все по-зациклящи :/ И всеки building project изисква все повече и повече дърво и материали... И така. Оплаках се. Но пък си имам детенце вече
и сега работя и за учителка 
- lunatic_moon
- Вазов
- Специалност: Компютърни науки
ааа, много зарибяваща игричка
Само липсата на съседи е проблем...
-
svetlio.varna.
- В началото бе словото
Абе коя от трите игри си струва най-много, фарвмила, фронтиервила или кънтрифарма? 
- lunatic_moon
- Вазов
- Специалност: Компютърни науки
Другите 2 не съм играла, но тая си я бива. Като изключем, че играта ми казва колко съм грозна 

-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
FarmVille играх близо година. Country -- не съм. FrontierVille -- играя я от около 1-2 седмици
Последното определено ми харесва най-много.
Доста е интерактивна и зарибяваща.
Фармвил също ме кефеше в началото, но с течение на времето напускаха всякакви не-фермерски тъпотии и сериозно взе да ми втръсва :/ В общи линии последните месеци, които я 'играех', не беше с някакъв огромен ентусиазъм и даже супер много ме мързеше да садя, обирам и т.н.
P.S. хора, не си махайте тръните, трябват по-нататък за една мисия
и аз сега като съм си ги оскубала, се чудя какво да правя и колко да изчакам, за да се генерират сами 
Последното определено ми харесва най-много.
Фармвил също ме кефеше в началото, но с течение на времето напускаха всякакви не-фермерски тъпотии и сериозно взе да ми втръсва :/ В общи линии последните месеци, които я 'играех', не беше с някакъв огромен ентусиазъм и даже супер много ме мързеше да садя, обирам и т.н.
P.S. хора, не си махайте тръните, трябват по-нататък за една мисия
- wtf
- Драскач
- Специалност: Социология
- Курс: втори
MERCES_LETIFER Пиши ми, ако ти трябва нещо специално да ти пратя, че все се чудя какво.
А как да си сложа материалите в уишлиста? Мога да слагам само липсващи ми неща от колекциите... 
I speak sarcasm as a second language.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Aз се радвам на всякакви строителни материали, че дълъг път ни чака всички (:
А за слагането: докато си 'разглеждаш' inventory, излиза същото бутонче за добавяне
А за слагането: докато си 'разглеждаш' inventory, излиза същото бутонче за добавяне
- Bety_
- Летящите Пръсти
Много е зарибяваща, даже твърде за човек, който още има изпити!
Но аз нямам достатъчно време да цъкам, само по 1-2 пъти на ден - а енергията ми се струва, че доста бързо се възстановява. Според мен Иринка е цъкърчи и затова ни отвя.
Но аз нямам достатъчно време да цъкам, само по 1-2 пъти на ден - а енергията ми се струва, че доста бързо се възстановява. Според мен Иринка е цъкърчи и затова ни отвя.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Aз ли? Каквото и да правя, Милена е винаги няколко левела преди мен! Но това е, защото тя сади много! 
20 нива за 1 седмица, а на фермата се отказах като бях на около 30то.svetlio.varna. написа:Абе коя от трите игри си струва най-много, фарвмила, фронтиервила или кънтрифарма?
не е вярно, само със 200 xp съм пред тебе. Като тръгна на работа пак ще ме издухашMERCES_LETIFER написа:Aз ли? Каквото и да правя, Милена е винаги няколко левела преди мен! Но това е, защото тя сади много!
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Аз съм още 12-то ниво ама много ми харесва играта мъжа ми само ми изпраща някакви писмо и все ми пише че скоро ще се видим а никакъв го няма не стига че и къщата му оправих аааа....
А по-нататък отключват ли се още нови сгради ,животни и т.н. че тези нещо много малко ми се виждат 
- wtf
- Драскач
- Специалност: Социология
- Курс: втори
Офф, не знам защо, но имам два строителни материала, които ми седят в инвентара и не мога да ги използвам за тоя смотан магазин
Още не мога да се омъжа, защото не съм го построила. Как да ги прехвърля? Под тях изобщо няма бутон use като при другите подаръци...
А енергията започва по-бавно да се генерира. В първите нива беше на 2-3 минути, сега при мен е на 5.
Голяма зарибявка тая игра, ей!
А енергията започва по-бавно да се генерира. В първите нива беше на 2-3 минути, сега при мен е на 5.
Голяма зарибявка тая игра, ей!
I speak sarcasm as a second language.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
О, Боже, има нова колекция -- събери 5 акита от различни животни

- Bety_
- Летящите Пръсти
Да, много е яка!!
Само това предпоследното аки (Prairie Pile) не мога да разбера от кое животно е. И нямам нито едно от него...
Само това предпоследното аки (Prairie Pile) не мога да разбера от кое животно е. И нямам нито едно от него...