География-програма
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Re: География-програма
Не, аз съм се насочила към РРП и то с голям мерак

За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
- Sssunny
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Не бих казала, че съм се представила добре, никак даже - имам 5.00, за щастие обаче е достатъчна, за да запиша специалност, която искам да учаSunshiiine написа:Ей, на теб не ти разбрах оценката. Как е? Съдейки по обръщението, си се представила добреdanchence написа: Sssunny, геология колежке, геология![]()
Айде честито ни, ще се видим есента
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Хехе супер
То като нищо ще сме се виждали и някъде по време на изпитите. Което ми напомни за сутринта по време на редовния изпит, като ни събраха вътре
Всички се гледат нервно, конкуренцията навсякъде.. 
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Бях в 292 :] А бала.. no idea xD чакай да сметнемм... 26.924... емии толкова 
Ти ли си зле? Аз имам 3.75 Съншайн, но се надявам да съм в хубавия геолого - географски факултет. Макар че, наскоро гледах подписа на KRSOne и май е малко разочарован ор ГГФ-то, ще бъда доволна, ако разбера защо?Sssunny написа:Не бих казала, че съм се представила добре, никак даже - имам 5.00, за щастие обаче е достатъчна, за да запиша специалност, която искам да учаSunshiiine написа:Ей, на теб не ти разбрах оценката. Как е? Съдейки по обръщението, си се представила добреdanchence написа: Sssunny, геология колежке, геология![]()
Айде честито ни, ще се видим есента
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Хаххахаха е ти си намерила по какво да съдиш за факултета
Просто или ти се учи това, или не. Всеки създава мнение за нещата сам за себе си, така че не може да разчиташ на думите само на 1 човек :] Иначе кой знае, оценката може и да ти стигне 
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Скапана администрация, липса на каквато и да е организация, учебният план е пълен с безмислени предмети, голяма част от преподавателите просто не стават. Но навсякъде е така, така че горе главатаdanchence написа: Ти ли си зле? Аз имам 3.75 Съншайн, но се надявам да съм в хубавия геолого - географски факултет. Макар че, наскоро гледах подписа на KRSOne и май е малко разочарован ор ГГФ-то, ще бъда доволна, ако разбера защо?![]()
Благодаря
Хора, а пък какво става, ако сте приети по първо желание със изпита и първо желание с матурата?
Хора, а пък какво става, ако сте приети по първо желание със изпита и първо желание с матурата?
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Ами нека видим в архивите...Може би се записваш
Стискам ти палци да се получи така 
Компютърни науки I курс
Добре хора, а пък ако ви приемат първо желание с матурата и второ желание с изпита, кво правим?
Задължително ли трябва да се запишете специалността, в коята са ви приели по първо желание с матура?
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Обратна връзка:
ъъъъъ чакай сега.. като са те приели на 1 желание с матурата, що ти е да искаш да те приемат на 2ро с изпита? На първо си писала най-желаната от теб специалност. Матурата ти е била достатъчна. Какъв е проблемът?
Естествено че ще се запишеш в първата специалност за която са те приели, все пак си я писала като първо желание.
Искам да питам,ако не ме приемат туризъм,какъв е шансът ми след първи курс да се прехвърля?Мога ли от др. факултет да се прехвърля и какви са условията?
Аз имам 5.75 по география и 5.04 по англ.ез.,но като няма статистика не мога да преценя къде съм и ме е страх,ако на 2-ро място пиша специалност от др. факултет дали ще може да се прехвърля след 1 курс,защото моето желание е единствено туризъм.
Аз имам 5.75 по география и 5.04 по англ.ез.,но като няма статистика не мога да преценя къде съм и ме е страх,ако на 2-ро място пиша специалност от др. факултет дали ще може да се прехвърля след 1 курс,защото моето желание е единствено туризъм.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти