[КСК 2010] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Eleanor
- Летящите Пръсти
- Курс: първи
Re: [КСК 2010] Математика
а добре
мерси
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Ок тханксMimsSs написа:Там ти дават списък с всички кодове и специалности![]()
Тhe_Soldier, не се притеснявай (: И аз се записах днес и само отбелязах да ми използват оценката от ДЗИ.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Ммм, аз съм с английски и с математика за СтФ (; Знам, че 6.00 от матурата се равнява на 4.00, ама за всеки случай писах, да ми използват и тая оценка 
-
LSFC
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Бъркаш, не се взима матурата за стопанския 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
- desi-desi
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
И аз днес си подадох документите за класиране.Странно ми стана ,че никъде не се попълват входящите номера от предварителните изпити.Предполагам , че те си имат информация за оценките само по ЕГН ???Така ли е? 
Компютърни науки -1 курс
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Не се изразих както трябваLSFC написа:Бъркаш, не се взима матурата за стопанския
Искам да попитам, нали за класиранията ще се взима по-високата от всички изпити? Обаче как ще стоят нещата ако речем както на втория изпит имам 5.60 и съм си взел служебна бележка, а на третия изкарам 5.70. Ако се окаже, че няма да дават служебни бележки за третата сесия - ще ми вземат ли оценката 5.70 без максимален бал или ще мога да избера коя оценка да вземат ?
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
По правилник твоят бал е 30, няма накъде повече 
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Член на Академически съвет на СУ
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Не знам тази бележка кога се използва, но тя служи за да участваш с макс. бал 30 в класиранията. Защо въобще ще ходиш на 3ти изпит като ще участвас с максимален бал? Според мен, след като вече си взел белешка ще участваш с бал 30 така или иначе.. Без това 5.60 би ти стигнала за всички специалности и без служебна белешка..DonaTello написа:Искам да попитам, нали за класиранията ще се взима по-високата от всички изпити? Обаче как ще стоят нещата ако речем както на втория изпит имам 5.60 и съм си взел служебна бележка, а на третия изкарам 5.70. Ако се окаже, че няма да дават служебни бележки за третата сесия - ще ми вземат ли оценката 5.70 без максимален бал или ще мога да избера коя оценка да вземат ?
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
-
zmeqt
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Здравейте!
Имам бал 25.95, като съм ходил на втория изпит.Сега ще ходя и на третия изпит, като мисля,че ще бъда по-добре подотвен,и се надявам на по-висока оценка.Въпросът ми е - дали от първо класиране балът ще ми стигне за някоя от паралелките с информатика ? Прочетох правилника, и от него разбрах,че ще има само 2 класирания тази година? Така ли е ? Пише ,че резултатите от второто класиране са окончателни.Ако запиша например 4-те специалности с информатика и не ме приемат на първо класиране,трябва ли да депозирам диплома,или директно преминавам към второ класиране? Ако запиша пък например 4-те спец. с информатика и математика да кажем и ме приемат само математика,заслужава ли си да рискувам и да си дам дипломата за второ класиране с надеждата да ме приемат в паралелка с информатика?Като гледам баловете от последните години ми изглежда,че е доста голям шанса да ме приемат в паралелка с инф.от второ класиране,но все пак? Мнения и съвети,ако може !
Имам бал 25.95, като съм ходил на втория изпит.Сега ще ходя и на третия изпит, като мисля,че ще бъда по-добре подотвен,и се надявам на по-висока оценка.Въпросът ми е - дали от първо класиране балът ще ми стигне за някоя от паралелките с информатика ? Прочетох правилника, и от него разбрах,че ще има само 2 класирания тази година? Така ли е ? Пише ,че резултатите от второто класиране са окончателни.Ако запиша например 4-те специалности с информатика и не ме приемат на първо класиране,трябва ли да депозирам диплома,или директно преминавам към второ класиране? Ако запиша пък например 4-те спец. с информатика и математика да кажем и ме приемат само математика,заслужава ли си да рискувам и да си дам дипломата за второ класиране с надеждата да ме приемат в паралелка с информатика?Като гледам баловете от последните години ми изглежда,че е доста голям шанса да ме приемат в паралелка с инф.от второ класиране,но все пак? Мнения и съвети,ако може !
Последно промяна от zmeqt на 30 Юни 2010, 00:48, променено общо 1 път.
- Krisko
- В началото бе словото
еее да имах и аз бал като на zmeqt охоо...
, моят за сега е 23,50. Може да ма земат за учител нещо там, може и да хартисам

Информатика I курс