Подаване на документи за класиране
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [АКТУАЛНО] Подаване на документи за класиране
Здравейте!Днес си подадох документите за класиране,но имаше нещо,което много ме озадачи
.Жената,която ми приемаше документите ми нанесе само оценките от дипломата,а тези от матурата никъде не ги отбеляза.Тогава аз я попитах не се ли взимат оценките от матурата като балообразуващи и тя му каза,че няма такова нещо и ми показа справочника на СУ!
Включително ми го показа и на компютъра,когато въвеждаше данните.Може ли някой да ми разясни ситуацията?

- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Ами мога да ти кажа, че ситуацията е същата и при мен. Отговорната жена просто ми нанесе оценките от годините, без матурите.. Явно такава е процедурата, няма за какво да се притесняваш.Елван написа:Здравейте!Днес си подадох документите за класиране,но имаше нещо,което много ме озадачи.Жената,която ми приемаше документите ми нанесе само оценките от дипломата,а тези от матурата никъде не ги отбеляза.Тогава аз я попитах не се ли взимат оценките от матурата като балообразуващи и тя му каза,че няма такова нещо и ми показа справочника на СУ!
![]()
![]()
Включително ми го показа и на компютъра,когато въвеждаше данните.Може ли някой да ми разясни ситуацията?
![]()
![]()
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
-
Natalchetooo
- В началото бе словото
Тъй като са два състезателните картона ще има ли проблем, ако на единя съм пропуснала да си напиша телефонния номер?
Последно промяна от Natalchetooo на 28 Юни 2010, 18:02, променено общо 1 път.
- DeadMistress
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Стига бе ? Съвсем се обърках !!!Елван написа:Здравейте!Днес си подадох документите за класиране,но имаше нещо,което много ме озадачи.Жената,която ми приемаше документите ми нанесе само оценките от дипломата,а тези от матурата никъде не ги отбеляза.Тогава аз я попитах не се ли взимат оценките от матурата като балообразуващи и тя му каза,че няма такова нещо и ми показа справочника на СУ!
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm not a psycho ... I just like psychotic things ...
•´¯¥¯`• ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΣΤΕ •´¯¥¯`•
•´¯¥¯`• ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΣΤΕ •´¯¥¯`•
-
Distortionist
- В началото бе словото
Не се изразих правилно. Платих 30 лева такса, но не съм плащал за оценката от матурата нищо.
Май самите все още не са решили коя оценка да взематThe_Soldier написа:Ами мога да ти кажа, че ситуацията е същата и при мен. Отговорната жена просто ми нанесе оценките от годините, без матурите.. Явно такава е процедурата, няма за какво да се притесняваш.Елван написа:Здравейте!Днес си подадох документите за класиране,но имаше нещо,което много ме озадачи.Жената,която ми приемаше документите ми нанесе само оценките от дипломата,а тези от матурата никъде не ги отбеляза.Тогава аз я попитах не се ли взимат оценките от матурата като балообразуващи и тя му каза,че няма такова нещо и ми показа справочника на СУ!
![]()
![]()
![]()
![]()
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами доста коментари се писаха в други тема относно въпроса, дали оценката от матурата заменя тази от дипломата, ако си държал по съответния предмет, и аз лично вече съм твърдо убеден, че наистина се взима оценката от матурата, а не от дипломата. Би трябвало да са ти взели ксерокопие от дипломата там ти пишат оценките от матурата все пак. При мен, след като написаха оценките ми от дипломата (без матурите) ги изкараха на един лист заедно с руги данни, и ми казаха, че това си е за мен, май в крайна сметка не това е същественото, а ксерокопието на дипломата.Елван написа: Май самите все още не са решили коя оценка да вземат![]()
![]()
Притеснявам се ,защото ако ми вземат оценките от матурата като балообразващи бала ми пада доста.Искам вечв веднъж за винаги да свърши този кошмар,наречен''кандидатстудентска кампания''.
![]()
![]()
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Днес питах и ми казаха, че се взима оценката от матурата като балообразуваща.. И на мен си ми я написаха 
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Твоят коментар ме доседи, че нямаше да е зле да кажа на жената там, че макар да няма да използвам оценката от матурата тя ми е балообразуващаMimsSs написа:Днес питах и ми казаха, че се взима оценката от матурата като балообразуваща.. И на мен си ми я написаха
-
green_line
- В началото бе словото
- Специалност: pravo
Здравейте! А иска ли се пълномощно, в случай, че някой друг ми подава документите? 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Не. ....................
Ама чакайте сега ква е тая 30лв такса?? преди две години такива екстри нямаше??!!нали само си подаваш документите за класация примерно аз няма да си ползвам оценките от матурата като изпит а те ще си ги взимат като балообразуваща...за тва ли ми искат 30 лв обирджии...

Човек сам си е мъдрец,сам си е подлец и сам на щастието си творец 
В СУ пак е добре
в другите университети искат по 50 лв 
- _Stella_
- Паисий
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Хахах, значи аз се чувствам късметлийка. С Deschain отидохме към 3 без нещо и нямаше никаква опашкаMackle написа:56 специалности максимум, дано успеете да се вмъкнете тези дето се колебаете.![]()
Днес подадох аз. Няколко неща:
1. Плащането, въпреки че из наредбите пише другояче, става на място (т.е не в паричния салон, а където ви приемат документите). Е, по банков път предполагам си остава вариант.
2. Опашката е стабилна, отделете си поне 1 час.
3. Комплектът документи струва 6 лв., таксата е 30 лв. Ако ползвате оценка от матура още 30, общо 60.
4. Дава ви се нов входящ номер, с който да проверявате за класиранията. Някои се чудеха с кой номер (от коя сесия) да проверяват.
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.
Международни отношения, I курс
Международни отношения, I курс
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
60 лв. ли става ако ще ползваш матура?Mackle написа:3. Комплектът документи струва 6 лв., таксата е 30 лв. Ако ползвате оценка от матура още 30, общо 60.