предварителен изпит по история 2006

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
ViN_DieSeL
От дъжд на вятър

Мнение от ViN_DieSeL »

Паган написа:Има и други гадни теми, но тях поне мога да ги понауча.
Докато тази....тази миналата година я мъчих толкова време
и всъщност само си губих времето с нея, щото не можах да
я науча.

жалко...дано на лято да имаш късмет... :wink: :!:
"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."
Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

Ха-ха-ха изчисляване на вероятности :lol: врачки :lol: ясновидки :lol: тва е по-смешно и от темата да асеневци през 8-9 век. Я стига глупости! Никой и по никой начин не може да каже каква тема(група теми) ще се падне. Тегленето на темета е 100% случайно събитие -> не може да бъде предвидено, който има строги доказателства за противното да ги каже, но разбира се никой няма да го направи, което подкрепя моята теза. А и дори някой да тръгне да изчислява нещо то той трябва да разбира повече от математика и статистика отколкото от история и накрая за това трябват толкова данни и информация узнаването, на които буквално обезсмисля всичко останало тъй като все едно направо сте разбрали темата, което е невъзможно според организаторите и правилника.
Извод: Направените дотук изказвания, че се знаят темите са чиста проба научни фантазии имащи за цел единствено да разконцентрират кандидатстващите
한류
Аватар
ViN_DieSeL
От дъжд на вятър

Мнение от ViN_DieSeL »

slighter написа: Я стига глупости! Никой и по никой начин не може да каже каква тема(група теми) ще се падне. Тегленето на темета е 100% случайно събитие -> не може да бъде предвидено

наивник...в к'ви истини вярваш ти приятелю на този свят има много неща,които не са такива каквито изглеждат..вси4ко е фалш...а ти си вярвай... :wink:
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

В Пловдив на 7ми мисля да ходя 8)
Toto-I will remember
compaq
От дъжд на вятър

Мнение от compaq »

ViN_DieSeL написа:
slighter написа: Я стига глупости! Никой и по никой начин не може да каже каква тема(група теми) ще се падне. Тегленето на темета е 100% случайно събитие -> не може да бъде предвидено

наивник...в к'ви истини вярваш ти приятелю на този свят има много неща,които не са такива каквито изглеждат..вси4ко е фалш...а ти си вярвай... :wink:
абсолютно прав си,но на заблудените дълго време би им отнело,за да го разберат някога.....ако изобщо го осъзнаят , в което се съмнявам !
compaq
От дъжд на вятър

Мнение от compaq »

ViN_DieSeL написа:

абсолютно прав си,но на заблудените дълго време би им отнело,за да го разберат някога.....ако изобщо го осъзнаят , в което се съмнявам !
compaq
От дъжд на вятър

Мнение от compaq »

ViN_DieSeL написа:

Аватар
fforza
В началото бе словото

Мнение от fforza »

ViN_DieSeL написа:А някой от вас ще ходи ли в Пловдив?...на предварителен?
Кога е? :shock:
Ще влеем квото и да става,щото нямам избор
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Trisha написа:Абе да ви попитам katiunki, power и други ако има, които са били в стаята , където се тегли темата вие видяхте ли да теглят другите две резервни теми, щото аз не видях, нито чух да теглят други теми, а по телевизията вечерта даже казаха кои били резервните теми. Е как ще стане това като в стаята НЕ казаха резервни теми, пък може и аз да съм го проспуснала тоя момент, да съм се разсеяла та затова ви питам ако още някой е бил там да каже дали е чул да казват резервните теми...
Честно да си кажа, аз контролните теми не ги чух. Бях на последния ред, в стрес от темата за Църквата :) и нищо друго след темата не чувах и не чух. Чак после ми казаха, че в другите зали са казали и кои са контролните.

P.S. За редовния изпит ще изям всички теми, ама до една!
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
Trisha
Драскач

Мнение от Trisha »

ViN_DieSeL написа:А някой от вас ще ходи ли в Пловдив?...на предварителен?
бройте ме и мен :)
Аватар
StuckWithYou
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от StuckWithYou »

и аз ще ходя в пловдив на предварителния :)бройте ме:)
За да мечтае на човек не му е нужно небе пълно със зведи..намери тази.която блести за теб..
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Кога е тоя в Пловдив? Кога са записванията ?
Изображение
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Еми виж какво съм написала..
Иначе до 31 май са записванията.
Toto-I will remember
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

ViN_DieSeL, с каква тениска беше на изпита?
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
Аватар
ViN_DieSeL
От дъжд на вятър

Мнение от ViN_DieSeL »

du6ata написа:ViN_DieSeL, с каква тениска беше на изпита?
4ерна на бели тънки раета и със дънки имах минерална вода със биберон4е и стоях на 3-я 4ин от към прозореца :) :oops:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”