Паган написа:Има и други гадни теми, но тях поне мога да ги понауча.
Докато тази....тази миналата година я мъчих толкова време
и всъщност само си губих времето с нея, щото не можах да
я науча.
жалко...дано на лято да имаш късмет...
Модератори: svetlio.varna, Boromir
slighter написа: Я стига глупости! Никой и по никой начин не може да каже каква тема(група теми) ще се падне. Тегленето на темета е 100% случайно събитие -> не може да бъде предвидено
абсолютно прав си,но на заблудените дълго време би им отнело,за да го разберат някога.....ако изобщо го осъзнаят , в което се съмнявам !ViN_DieSeL написа:slighter написа: Я стига глупости! Никой и по никой начин не може да каже каква тема(група теми) ще се падне. Тегленето на темета е 100% случайно събитие -> не може да бъде предвидено
наивник...в к'ви истини вярваш ти приятелю на този свят има много неща,които не са такива каквито изглеждат..вси4ко е фалш...а ти си вярвай...
абсолютно прав си,но на заблудените дълго време би им отнело,за да го разберат някога.....ако изобщо го осъзнаят , в което се съмнявам !ViN_DieSeL написа:slighter написа: Я стига глупости! Никой и по никой начин не може да каже каква тема(група теми) ще се падне. Тегленето на темета е 100% случайно събитие -> не може да бъде предвидено
наивник...в к'ви истини вярваш ти приятелю на този свят има много неща,които не са такива каквито изглеждат..вси4ко е фалш...а ти си вярвай...
Честно да си кажа, аз контролните теми не ги чух. Бях на последния ред, в стрес от темата за ЦъркватаTrisha написа:Абе да ви попитам katiunki, power и други ако има, които са били в стаята , където се тегли темата вие видяхте ли да теглят другите две резервни теми, щото аз не видях, нито чух да теглят други теми, а по телевизията вечерта даже казаха кои били резервните теми. Е как ще стане това като в стаята НЕ казаха резервни теми, пък може и аз да съм го проспуснала тоя момент, да съм се разсеяла та затова ви питам ако още някой е бил там да каже дали е чул да казват резервните теми...